Asi/Гордата Аси - тема 24 - Всичко отначалото .....

• 62 632
  • 725
  •   1
Отговори
# 450

едно топло колажче

# 451

Мурат - Туба

# 452
След малко ще постна превода. Може да има неточности, защото явно е превеждано на английски от друг език и някой изречения си ги интерпретирам по смисъла на останалите, защото иначе са малко безсмислени.  Peace

# 453
Заповядайте и приятно четене   bouquet

Tuba Büyüküstün казва, че получава много внимание в Източния свят и добавя: Когато е отида там е все едно Джулия Робъртс е дошла в Турция! Те ни чувстват близки. Ние сме много по-специални за тях от американските звезди.

Tuba Büyüküstün, която потъна в мълчание след сериала „Аси”, се подготвя да сложи край на мълчанието след  сериала 'Gönülçelen', който ще се излъчи по ATV и филма ‘Попитай сърцето си’. След Аси, сниман в Антакия, тя искаше да си вземе кратка ваканция, но нещата не се случиха както беше планирала. Büyüküstün говори за новия си проект с Pınar Çelikel от InStyle...

НЯМАМ СВОБОДНО ВРЕМЕ
* Предполагам нямам достатъчно време да правя това което ми се иска. Проектите, които избирам изискват подготовка. След Аси си взех кратка почивка. През цялото време проектът ‘Попитай сърцето си’ беше в ума ми.

* Аз не съм човек, който може да изключи мислите си. През цялата ваканция мислех за филма. Когато се върнах започнах да взимам уроци по народни танци, диалект и народни песни. Заради снимките останах около месец в района на Черно море. След това започна работата по 'Gönülçelen'. Този път взимах уроци по цигански танци, диалект и език на тялото. И пак нямах достатъчно свободно време.

ФРИВОЛНА ЦИГАНСКА ДЕВОЙКА
* В „Крадец на сърца” играя циганско момиче, а в „Попитай сърцето си” мързелана. Харесва ми да играя напълно различни роли. Аси е момиче, изцяло зависещо от земята. Семейството й корените са много важни за нея. Тя има определени правила и не й харесва да ги нарушава. В ‘Крадец на сърца’ героинята ми е момиче, което знае как да се наслаждава на момента и е забавно и фриволно. Това е най-забавната част от актьорството за мен.

* Циганите разбират живота по различен от нас начин. Първо се опитах да разбера характера на циганската кръв, а след това и героинята си. Погледа им към живота е много весел. Разбира се има неща, за които съжаляват, но това не се отразява на останалия им живот. Освен това танците им са много красиви…

ИМА ГОЛЯМ ИНТЕРЕС КЪМ МЕН
* В „Попитай сърцето си” е първата ми главна роля. Снимачните дни около Черно море са незабравими. Когато стигнахме до хотела си в Ayder Plateau, не можах да разгледам наоколо. Когато се качих в стаята и погледнах от малкия си прозорец, можех да видя поток идващ между планините и земята. Навсякъде беше зелено.  Никога няма да забравя тази гледка.

* След сериалите 'Ihlamurlar Altında' и 'Asi', Получавам много внимание в арабския свят. Все едно Джулия Робъртс е дошла, когато дойда тук. Така, че ние сме като Американски звезди за тях, освен това културите и религията ни си прилича, така че те ни чувстват близки. Затова сме по-специални от Американските звезди.

ПОНЯКОГА БЯГАМ
* Много обичам да пътувам и затова много харесах пътуването до арабския всят. Но най-много ме интересуват Париж и Прага. Понякога отивам там, дори и сама. Не го планирам. Докато вървя по улицата влизам в някоя туристическа агенция и си купувам билет до Париж и летя на следващия ден. Разбира се, ако нямам снимки!

* Харесва ми да се държа, като че ли съм местна. Обичам да наблюдавам улиците, вътрешността на града, малките ресторанти и хората. Също се опитвам да понауча езика на държавата, преди да я посетя; поне научавам толкова, че да се справям с еветуални проблеми. В това отношение съм талантлива.

ЛИПСВАТ МИ ДОМАШНИТЕ ГОЗБИ
* След като приключа снимки по някой проект, веднага се прибирам при своя голдън ретриивър на име Корсан. Липсвам му много, докато съм на снимки, затова се опитвам да прекарвам свободното си време с него.

* Сега се опитвам да свикна с дома си, защото прекарах две години в антакия за снимките на „Аси”. Цели две години ми липсваха домашните гозби. Когато се върнах, започнах да експериментирам в готвенето. Опитвам се да разбера логиката да готвя по свой вкус.

ЗАСЕГА ЛЮБОВТА НЕ ВЪРВИ ДОБРЕ
* Първа любов: Предполагам, че първата ми любов е рисуването ...Да създавам на хартия с бои и фигури свят, който не съществува... Свят, който принадлежи само на теб, който ти създаваш... Много обичам да рисувам.

* Любовта за нея е: Както дъжда, който пада понякога, както гръмотевиците след него, както светкавиците; това е нещо такова ... Разбирам, че съм влюбена, ако все си мисля за следващия път, в който ще видя този човек и как ще прекарам всяка минута през целия ден, когато този човек не е до мен. Ако не го видя отново през цялото време ще си мисля за спомените с него.

* Професионална любов: Продължавам да изследвам и колкото повече откривам, толкова повече любовта ми расте. Най-хубавото е, че никой освен мен не може да развали тази любов.

* Любовта сега: Любовта във 21 век е много различна от любовта във филмите и песните. Надявам се, че хората ще осъзнаят вината си и нещата ще се върнат, както са били.

* Вкусът ми за модата се мени от време на време. Днес нося дънки, вчера бях със старовремско яке и шапка. Просто смятам удобните дрехи за хубави. Когато не се чувствам добре в дрехите, с които съм просто се преобличам.

* По-скоро бих купила нещо, което съм видяла, отколкото специално да търся дрехи. В последните две години харесвам Sonia Rykel и доколкото се познавам харесвам дизайна на Alexander McQueens’.

* Всеки път, когато отида в търговски център Kanyon, се спирам пред витрините на Шанел. В Турция няма дизайнерски неща за витрина . Просто слагат дрехи, каквито има и не мислят за дизайна.

* Подготвям външния си вид преди да изляза в зависимост от настроението. Мога да се приготвя бързо, ако отивам на специално място. Просто измислям какво да облека, докато си оправям косата. Отнема ми половин час да се приготвя. Дори прическата си правя сама.

# 454
Аси,   Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ЗАСЕГА ЛЮБОВТА НЕ ВЪРВИ ДОБРЕ
 Любовта за нея е: Както дъжда, който пада понякога, както гръмотевиците след него, както светкавиците; това е нещо такова ... Разбирам, че съм влюбена, ако все си мисля за следващия път, в който ще видя този човек и как ще прекарам всяка минута през целия ден, когато този човек не е до мен. Ако не го видя отново през цялото време ще си мисля за спомените с него.

Много красиво обяснение какво е любов!Идва понякога като дъжда, разкъсва те както гръмотевиците, ослепява те както светкавиците......
Значи се е разделила със Сами- иначе защо да казва, че любовта и не върви добре!

# 455
Ох, ами то изречението оригиналното е THE LOVES ARE ON A VERY WRONG WAY THIS TIME, което буквално е ЛЮБОВИТЕ СА НА МНОГО ГРЕШЕН ПЪТ ТОЗИ ПЪТ... Малко безсмислено... Но да, красиво го е казала Simple Smile И това за рисуването е много красиво описано
Предполагам, че първата ми любов е рисуването ...Да създавам на хартия с бои и фигури свят, който не съществува... Свят, който принадлежи само на теб, който ти създаваш... Много обичам да рисувам.

# 456
Мисля, че в това интервю е споделила доста лични неща- аз видях Туба като земна жена, която не се величае от известността си и с това печели сърцата на хората.

Подготвя се старателно за всеки нов филм, харесва роли , в които пресъздава различни характери, обича природата....

Кога ли ще избере да посещава София, както и харесва да ходи до Прага!

# 457
Въпреки че не е влюбена в момента оставам с впечатление от интервюто,че е много спокойна и щастлива.....може би успешната и кариера,ролите,които изпълнява,пътуванията и на различни интересни места и голямата страст към рисуването напълно я удовлетворяват като начин на живот.......и продължава да чака голямата си любов......и ще я дочака......

# 458
Тя е  млада,красива,талантлива,амбициозна,скромна ......перфектна е...

# 459

Туба се отдава на всяка своя роля!

Жалко, че някои нейни колеги не са могли да я опознаят.....

# 460
Според мен много добре я е опознал......,но Мурат е нямал смелостта да излезе и да каже пред Бурчин и родата: Туба е най-талантливата и красива актриса,прекрасна жена и приятелка,впечатлен съм от нея,искам нов проект с нея.....

# 461
Благодаря на АСИ за превода. И с това интервю нашата любимка потвърди мнението ни за нея. Не искам да повтарям вашите думи. Както винаги сте точни.

# 462

изглеждат много щастливи.......забравих,че това е професионализъм

# 463
Момичета, не знам дали видяхте в другата тема има 2 нови клипчета за "Запленяваща сърцето". Ето ги и тук:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=271566552155&ref=mf
http://video.yahoo.com/watch/6879416/17895003

# 464

Чаровният Мурат..... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт