Asi/Гордата Аси - тема 24 - Всичко отначалото .....

• 62 676
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
Не е лошо да прегледаме всички филмчета,които са зад кадър и в които има храсти.
Ще ги проследим сантиметър по сантиметър ,под лупа.
Може някъде да засечем нещо останало скрито за просто око.

# 391
Цитат
нещо останало скрито за просто око.
лошото е че може да мерним и в храстите зайчето Б.  Mr. Green

# 392
Цитат

Представяш ли си,ужас #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 393

Това ще ни е униформата на Великия отдел за спешни разследвания / ВОСР/  тая абревиатура да ви напомня нещо- колко му е да му спретнем на Мурат една семейна революция!/

Цитат

При нас прости очи няма- всички сме спецове! И Бурчин да мернем - няма лошо! Ще я отвеем както вятъра отвя рисунките на Асия!
Да не вземем да разследваме и нейни клипове, че да открием туй-онуй и айде..... отиде и фамилията на кино! #2gunfire

P.S. То пък кой ли ще я натиска в тъмното нея!
#Crazy

# 394
Ехааа, вижте на какво попаднах
Мурат с Берен Саат в друг филм - гледайте след 6.00 някъде Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=mWco56PySaU&feature=related

# 395
Цитат
абе не дей така!То по-добре да има кой,че да имаме доказателства пред Мурат и да има какво да разпространяваме в нета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 396
Това клипче го бях гледала ,когато даваха Аси и отначало се надявах на нещо подобно между
Мурат и Туба.След това разбрах от Вас мили дами ,че е женен ,че тя е там,за да го пази и
аз си останах с надеждата.
Много се бях наострила за подобна сцена,но ..уви!

# 397
Цитат
абе не дей така!То по-добре да има кой,че да имаме доказателства пред Мурат и да има какво да разпространяваме в нета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Права си. По-добре да има някой. Попаднах на снимка на Бурчин с г-н Бора . Той женкар си пада - да му я пратим !!!

# 398
Това клипче го бях гледала ,когато даваха Аси и отначало се надявах на нещо подобно между
Мурат и Туба.След това разбрах от Вас мили дами ,че е женен ,че тя е там,за да го пази и
аз си останах с надеждата.
Много се бях наострила за подобна сцена,но ..уви!

Те и без такива сцени ни наостриха достатъчно!

# 399
Цитат
Той женкар си пада - да му я пратим !!!
само да я поизрежем,поуформим.Леко колажче Mr. Green и я качваме във всички възможни сайтове Mr. Green

# 400
Сега гласувах и ме пусна на 40 мин.Просто тово е някаква шашма.

# 401
Между другото за Бурчин по напред бяхте писали че е на родена на 9 Март и това значи, че е риби.Сестра ми е риби и добре я знам аз тази зодия пазят си мъжете и не ги дават на никой и също някой беше писал пак по напред, че не обичат да ги зарязват и това е вярно! Сестра ми поне е така   Grinning . Ма може и Бурчин да е по-добра...Знае ли човек  Rolling Eyes

# 402
Цитат
Да напомня да гласуваме за наште хора! Че фенките на Аси и Демир ни следват по петите...  Mr. Green
Цитат
Да свършва това гласуване - вече ми харесват резултатите.
това е от форума на Перлите!!

Гласувайте момичета! Crazy

# 403
# 404
Момичета, преди малко гледах части от Буря във вбокса, загледах се в коментарите и прочетох - "Тази тъпа актриса все едно  е грозната Бети, не знам каква жена му е, но да вземе да си вземе опосум вместо нея"!!!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт