Asi/Гордата Аси - тема 24 - Всичко отначалото .....

• 62 578
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
               Усещане за любов  Hug Hug Hug

Поздравявам всички с този клип! Hug  bouquet

http://video.yahoo.com/watch/6889542/17921627

Много хубаво клипче.....много спомени събуди в мен......прекрасни са.....

# 646
               Усещане за любов 
          Поздравявам всички с този клип!

Направо тръпки ме побиват! Страхотно е! И тоя приглушен глас..........
Kati52bouquet!

# 647
# 648
# 649
Ох, тия двамата където и както да ги види човек, усещането за любов просто блика. Те затова не се и срещат никъде извън филма, щото ще изригне вулкан от любов! И Бурчи ще бъде пометена от лавата......Grinning

# 650
  • София
няма ли да свършва "Мелодията.." по Диема Ф., все се надявам да дадат "Аси" на нейно място  Praynig

# 651
Ох, тия двамата където и както да ги види човек, усещането за любов просто блика. Те затова не се и срещат никъде извън филма, щото ще изригне вулкан от любов! И Бурчи ще бъде пометена от лавата......Grinning

И с мен е така........затова не можем да приемем,че в живота не са заедно и все се надяваме да се случи "ЧУДО"

# 652
  • София
               Усещане за любов 
          Поздравявам всички с този клип!

Направо тръпки ме побиват! Страхотно е! И тоя приглушен глас..........
Kati52bouquet!

Клипчето е дело на Зейнеп от турския форум  Hug   bouquet ! Съумяла е да подбере най чувствените моменти на Аси и Демир  

# 653
Тези клипчета ни останаха.....от тяхната любов!

# 654
Момичета, не се отчайвайте!!!
Нищо не е вечно на този свят!!
Б няма да е вечно до Мурат!!!

# 655
Дами искате ли да си направим нещо като състезание  Party но не ние да сме победители ,а Аси и Демир??
предлагам ви нещо от сорта на това да си изберем любим момент от филма и да кажем защо това е любимият ни момент  Crazy и най-споменаваният момент да спечели  Stuck Out Tongue

# 656
Сега свърши 5 епизод на новия филм на Демир. След него веднага - реклама на новия филм на Туба. Колко пъти въздишам!!!
Започвам да чета какво сте написали през това време.

patelina23, приемам идеята! прочетох само твоя пост.

# 657
Сега свърши 5 епизод на новия филм на Демир. След него веднага - реклама на новия филм на Туба. Колко пъти въздишам!!!
Започвам да чета какво сте написали през това време.

patelina23, приемам идеята! прочетох само твоя пост.

И аз го гледах епизода. И знаеш ли какво ми е впечатлението - М. не ги докарва професионалните погледи, дори и когато си врътка онова синджирче и се опитва да изразява копнеж.Нещо не му се получава за сега.По-скоро ми е някак уморен и може би малко ....безличен.
Дано занапред да не е така.

# 658
аз нямах възможност да гледам филма му,но това,което казвате е още едно доказателство,че е имало нещо повече от Професионализъм  Mr. Green  Heart Eyes

# 659
Аз имам страшно много любими моменти,но един ми се е запечатал много ясно и това е,когато се сдобряваха благодарение на счупената чешма  Laughing колкото и да упорстваха това "наводнение" успя да ги сдобри  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт