Clarins

• 72 917
  • 561
  •   1
Отговори
# 60
B & C,много благодаря за отговора Hug Аз пробвах този балсам който посочваш и ми направи впечатление добрата консистенция.Много приятно усещане оставя...И аз се чудех дали него да взема или това за което питам.Реших да е специалния балсам за контура на очите защото не искам с повдигащ или стягащ ефект.Но може би по-нататък ще си го взема...

# 61
  • София
тук има клипче как се прави масажа с антицелитния крем и други интересни неща.  Peace
А това дали някой го е пробвал?

концентриран антицелулитен гел, който се смесва с любимия ви крем за тяло и действа антицелулитно.
Teзи ампулки много ме заинтригуваха,не им бях обръщала внимание досега,откога си мечтая за нещо,което точно да се смесва с любим лосион,като измажа този на Виши който имам в момента и съм крайно недоволна мисля да ги пробвам.

# 62
Здравейте момичета!Извинявам се ако е имало питане за този продукт:
http://uk.clarins.com/webapp/wcs/stores/servlet/beauty-products_ … 32111_44029_30103
Ако някой го е ползвал,моля за отзиви!И дали става за чувствителни очи?Пробвала съм мостра само на крема за всеки тип кожа,не този специалния за суха,него го нямаха в магазина Confused

На мен тък точно този доста ми харесва. В момената го използвам пак.  Не знам дали е подходящ за чувствителни очи, но ми заличава леко фините линийки около очите.

# 63
Margherita09,дано и на мен ми допадне Grinning Аз вчера не дочаках отговор тук и си го купих онлайн.Като пристигне след седмица ще споделя и моето мнение Peace

# 64
  • София
Аз имам такъв крем  околоочен, няма спасение от бръчките с него. Твърде лек е, но за по-млади кожи може и да действа, за моите 34 години е твърде слабо и недостатъчно. Иначе не дразни очите.

# 65
Аз имам такъв крем  околоочен, няма спасение от бръчките с него. Твърде лек е, но за по-млади кожи може и да действа, за моите 34 години е твърде слабо и недостатъчно. Иначе не дразни очите.

И аз така мисля.
При мен не заличава абсолютно нищо. Много мазен ми се вижда, но в същото време не си чувствам кожата добре хидратирана.
Не бих си го купила отново.

# 66
Като пробвах тестер на крема за всеки тип кожа и на мен ми се видя лек.Този се надявах да е по-подхранващ,все пак е за суха кожа Thinking Ще видя като пристигне след няколко дена.Дано не съжалявам Confused А пък бръчките...Направо не вярвам някой крем да има нужните силички да се справи с проблема Rolling Eyes

# 67
  • Пловдив
Момичета,някакви по скорошни мнения за серията против изпотяване? newsm78

# 68
Feelunique най-накрая са пуснали Clarins Daily Energizer. Ще поръчам серията тези дни.  Simple Smile

# 69
Feelunique най-накрая са пуснали Clarins Daily Energizer. Ще поръчам серията тези дни.  Simple Smile
От този сайт може ли да се поръчва до България?

# 70
От този сайт може ли да се поръчва до България?

Да, може.  Hug  Доставката е безплатна, нещата идват за 5-7 работни дни. Постоянно пускат кодове с намаления. Даже в момента има подарък при покупка на Clarins:  http://www.feelunique.com/specialoffers/Clarins-Luxury-Body-Kit-Free-Gift
Коректни са.  Peace
Ето темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=557295.0   Hug

# 71
Аз ве4е писах в темата за новите ни козмети4ни похождения.но сега виждам ,4е има и тема за "Кларинс" та запис и тук.
Много съм доволна от тази серия козметика,пробвала съм доста разнообразни,но Нивея ,Естее Лаудер и Кларинс са ми фаворити  Laughing

# 72
Feeling,много ти благодаря    bouquet  Безкрайно ме зарадва че може да се поръчва от там  Grinning

Само да добавя че току-що направих първата си поръчка от там-моя любим нощен крем Party Дано няма проблем с пристигането Wink

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 12:59 от bubka:)

# 73
Feeling,много ти благодаря    bouquet  Безкрайно ме зарадва че може да се поръчва от там  Grinning

Само да добавя че току-що направих първата си поръчка от там-моя любим нощен крем Party Дано няма проблем с пристигането Wink

Няма защо!  Wink  Стискам палци за поръчката.  Peace

# 74
  • София
Feelunique най-накрая са пуснали Clarins Daily Energizer. Ще поръчам серията тези дни.  Simple Smile
Ooo супер,много се радвам и аз ще си го поръчам като привърши моя

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 17:21 от *Bubble*

Общи условия

Активация на акаунт