излезнаха й кръвните изследвания. Резултатите са добри, тя е по спокойна, но съм сигурна, че го мисли! Незнам какъв е този доктор, но не е редно така да плаши бъдещите мами!А друг ехографски преглед прави ли?
Втори ехографски преглед на 4D не е правила, само на обикновен. Там нищо не се е видяло по особенно на главата.
Охххх, пак много болнички дечица има, дано се оправят бързо, а на мамите желая здрави нерви и сили!!!
Роситка- дано Евка се оправя бързо!
И на нас ни бяха изписала лечебната Хумана и сега видях,че е с обезмаслено мляко...това значи, ли че вече съм я захранила /изглежда без да знам

Сиска - тату-то е поръчано и сега го очакваме да си го вземем...както казах, ще предоставя и снимков мат`риал
Валче - Катито ми скри шапката, да ви е жива и здрава!!!

Дикси - направо ме заболя, като видях Калин как си удари главичката, но пък юнак без рана не може

Ели - снимката на Жанета е по-отблизо и ако е проблем, мога да сложа друга, само кажи!
И аз искаммммм на ресторант и на диско и на баррррррррр
, искам,ама нямаааааааааа

Не че не исках да си купя,ама с таз мойта кльощава фигура,всичко ми хлопа.Мъжо ми вика ми иди на детския щанд
Смехоранка мога да ти пратя някое пюре за Ицето.Заюо и Малачика май Сияните наистина се развиват по един начин.Сияна отскоро започна да прави крачка след крачка в паяка,а от днес и по 1-2 изправена чак.Не ми се ще да прохожда още.
За изварата и аз съм давала и проблем не е имало/за сега/.Ама каква количка момичета,само шейна е спасението при нас.В Бургас е чист пътя,ама у нашето село е кошмар-как се стапя тоя сняг незнам,въпреки,че се топи...Благородно ви завиждам за излизането на всички-пийте и по едно от мен.И неи щяхме д сме на банкет,но се отложи заради времето-много лош пътя,но дано ни огрее за другия уйкенд.Айде ще бегам,че да не тръгне манджата да ме търси.Лека и спокойна вечер.

Аз снощи бях без деца, ама никъде не ходих, щото беше много късно като ги заведох при баба им, ама пък поне се наспах като бял човек и днес поизчистих къщата, че и за това все няма време. Сега децата са вече у дома и е отново лудница