Мама за Маргарита мечтае, докато Майче през нощта играе

• 23 400
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
Ето ни и нас, който не е разгледал снимките във ФБ.
Някои снимки ги знаете, други - не.
http://www.facebook.com/profile.php?id=1483372985&ref=profile#!/photo.php?pid=30460140&id=1483372985

И аз съм не лек режим вече, че не мога да търпя тез километри плът. Отслабвам много бавно, но и безболезнено според мен за Рада. Защото още кърмя и знам колко е вредно, ако започна да отслабвам бързо, да гладувам или да лишавам организма си от цели групи храни.

По случай кърменето, рекламата за АМ не ми пречи, ама хич. Който както иска да си храни детето. Не ме бърка, защото се информирам от алтернативни източници и не разчитам на реклами да ми показват "правият път" Mr. Green. Единственото, което ме дразни е, това... че наистина вменяват за незапознатите - "Не кърмете повече от 6 месеца! После ви трябва АМ!"
Иначе, който както може, все пак.

# 346
Здравейте и от нас! надявам се всички са в добро здраве и посушни Simple Smile ние не слушаме много, тия дни имаше някаква авария и спряха тока,запалихме свещ и малкия си изгори пръстчето та стана една рана,един страх брах,трябват очи и на гърба Simple Smile жремето се позатопли та ходим на разходка,друго си е Simple Smile
за изкуственото мляко може би наистина има майки да се повлияят от тази реклама,на мен ми харесва да си го кърмя,това с помпите,шишетата и стерилизаторите не ми допада,а и бебето е толкова доволно и спокойно като суче,неповторимо усещане , мисля да продължа до 1 година живот и здраве, за мен не е оправдано да се отбива бебето след 6тия месец без причина или да не се кърми заради формата на гърдите Thinking

# 347
Здравейте мами!
Нещо днес не мога да се организирам, цял ден се занимавам с носа на Кати и с това да я вардя да не се пребие някъде, щото не стои на едно място, а сега и както се научи да ходи е още по страшно. Навсякъде пипа, уж съм обезопасила и пак все намира по нещо дето не и работа Thinking Поне направихме кратка разходка и Катерина беше доста доволна, после спа като къпана Heart Eyes , но многоооо зор се тика количката, просто отвратително ooooh!
Честито зъбче на Ицето, да е беличко и здравичко, и всичките други бързо и безпроблемно да излизат!  Hug

Според мен рекламата на каквото и да било не е проблем, защото все пак си имаме глави на раменете, и знаем кое е най добро за нас и семейството ни Peace
Дикси, браво за диетата, продължавай в същия дух  Hug Аз пък по принцип не мога да пазя каквато и да е диета, щото като съм гладна или ми се дояде нещо, особено сладко, не мога пък да се лиша  Blush Слава Богу, откакто съм родила Симона (щото преди си бях закръглена), не ми трябва да ги пазя диетите, иначе не знам ....
Колкото това, че кърмата не е моя, мен не ме е гнус, повече се притеснявах от това да не стане нещо по сериозно, ама така или иначе капах два пъти и повече няма, щото сигурно вече е развалена ( не съм я прибирала в хладилник а и беше малко) Пък и колко истории за майки кърмили чужди бебета съм чувала, не виждал лошо в това, нали все пак и нейното бебе си храни  жената. Ама не споря с никого, просто си разсъждавам на "глас"  Peace
Ами май това е, щото не помня друго какво исках да пиша, та ЛЕКА НОЩ И СПОКОЙНИ БЕБЕТА!
 Hug Heart Eyes Hug

# 348
  • София
Поне има "след 6тия".. Можеше и това да не кажат.
Банките за кърма съм ги проучвала, нали имах желание да давам там.. Ама то са изследвания, специални контейнери, специални чанти хладилни и какви ли не работи и с малък ревличко нямах сили да се занимавам.. Но бих се доверила. Цената доколкото си спомням не беше много по-висока от тази на кравето мляко  Crazy

# 349
  • софия
Добро Утро!
Аз съм на линия вече. Mr. GreenКойто иска да заповяда на моята маса! Hug

Благодаря на всички за пожеланията за първото зъбче на Ицко!  bouquet
И тази нощ беше сравнително спокойна.Явно зъбите са го мъчили зверски,въпреки всичко,което му давам и
мажа по венците. newsm78
Дикси,как е Калинчо?
валче,надявам се днес Кати да е вече здравичка! Praynig

Роси,Евитка,оправи ли се?
Честити месечинки на Сиана,Елена,Никола и Теди!Много здраве и весели игри от нас с Ицко!    Party Time

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 15:01 от smehorana

# 350
Добро утро!
Смехоранка отново прекрасна закуска  Hug Мерси за вниманието към Кати, ами определено е по добре, о още излизат сополките с помпата, дано до събота да се оправи Praynig, щото тогава ще е Прощъпулника и да е здравичка за това събитие  Laughing

Честити месечинки на Сиана и Теди! Много здраве и весели игриHeart Eyes
Смехоранка, Ицко как спа тази нощ с първото си зъбче  Sunglasses

Айде дано и другите болнички да се възстановяват бързо бързо! Hug

# 351
  • вече Пловдив
Добро утро!
Смехорана, благодаря за кафето и обилната закуска! Така имам нуждаааааа - втора нощ не можем да спим  smile3507 Бела много я мъчат зъбките, заспива и започва да плаче насън, докато се събуди ... и така по 100 пъти на нощ. И при нас тази нощ нищо не помогна - нито водичка с дормикинд и дентокинд, нито калгел на венците, дори и панадолът нямаше голям ефект. Ох, да излизат вече тия зъбииииии!
Честито зъбче на Ицко! Да е беличко и здравичко и останалите да не го мъчат толкова!  Hug
Болничките да оздравяват!
Днес го дават топличко, хайде на разходкааааа! 1stroller  Nature Partly Sunny

# 352
Честит рожден ден на Крейзи Дейна!Бъди жива и здрава!  bouquet
Честити месечинки на днешните бебковци и на всички, които съм пропуснала!
Честити зъбчета пак на когото  съм пропуснала!

# 353
  • софия
Ей,къде сте се покрили? newsm78
Ваня,напълно те разбирам и ти влизам в положението,мила! Hug
Тази нощ Ицето беше сравнително спокоен и отново се буди само два пъти. Peace
За тези,на които им се гледа,вижте моя синковец на глътка вино. Joy

http://www.flickr.com/photos/lidow/4317895717/

# 354
Добро Утро/Добър Ден  bouquet
smehorana, много сладка физиономийка е направил синът ти,аз чак не смея да покажа какъв клип имам на моя, показващ страстта му към бирата Embarassed-в някой държави ще ме затворят за опиянчване на малолетни Mr. Green
честити месечинки на бебчовците- живи,здрави и щастливи:)
Да задам един въпрос за бебешките бисквитки-вчера купих такива на HIPP, но не знам дали мога да му я дам директно да си я дъвче (както пише на опаковката) или да не рискувам и да си му я разтворя в АМ или каша? Една приятелка даваше на синът си солети на тази възраст и малкия се справяше,но аз имам съмнения,че Криси може да се задави с тази бисквита, досега освен да отхапва малки парченца от меки ябълки и банани, за друго подобно нещо не е използвал зъбетата си... newsm78

# 355
  • София
Честит рожден ден на Крейзи Дейна!  bouquet  bouquet  bouquet
E,Смехоранке честито ви зъбченце, от кога го чакаме.Сигурна съм ,че сега ще спи по -добре.Бубо беше така, като му изби първия зъб и започна самооо по2-3 пъти да се буди, а от две седмици спи цяла нощ.Така до не се знае кога, до следващите зъбки CrazyШоуто е пълно Crazy Crazy Да ви е бяло и здраво!  bouquet
Ваня, дано бързо избива и вас ви мъчи отдавна!
[b]Лято, Сиска Калкареа Фосфорика какво разреждане ползвате???[/b]

Честита Месечинка на Теди и Сиана!  bouquet
Успешно диетуване на мамите!  bouquet
Аз диета, още не съм почнала, аз съм много зле с килцата,все отлагам, ама вече ме е срам BlushОбещавам да се стегна!
Ето малко снимки и от нас   http://www.facebook.com/photo.php?pid=30557879&id=1511632788

# 356
Смехурче, честито збче на Ицето, да му е бало и здарво, ама голям сладур е той бе  Heart Eyes
Честита месечинка на Сиана и  Теди  Heart Eyes
Честит рожденден на Крейзи Дейна, бъди много щастлива, здрава и обичана!   bouquet
Аз пробвах да давам на Алекс бебешки бисквити, но отхапва по-големи паченца и ме е страх, че веднъж се задави  Crazy, ще оставя за по-нататък. Иначе сега ги давам като кашичка с АМ за закуска, а пък за гризкане и давам парченце ябълка увита в две марли и тя си я смуче и е много доволна  Party, а пък и мирува докато не приключи  Mr. Green

# 357
  • София
Бебешки бисквитки давам да гризе, защото Ани много обича да гризе нещо, но като аз държа бисквитата и така отхапва съвсем малко. Пробвах да и я оставя, но тя я пъха половината в устата и съответно се задавя - то и аз бих се задавила от половин несдъвката бисквита. Grinning

# 358
  • София
Дендри, какъв е този по-лек режим newsm78 Аз много харесах диетата на Дикси, но при мен ще се отрази на кърмата 100%. И аз не се харесвам така и реших да вечерям кисело мляко, обаче само дето ми намаля кърмата, килограмите - не. Laughing За въпросната реклама - според мен по-скоро насажда мнението, че трябва да се кърми до 6-ия месец. И майка ми преди няколко дни ми вика - ти докога ще кърмиш - айде спирай вече. Shocked А като се сетя, честаваме нарочно само и само да я има тая кърма Laughing Тука в квартала вече се обсъжда кой докога ще кърми -  и примерно повече от година кърмещите ги разглеждат като извратени и хора осакатяващи децата си доживот. И моят мъж е кърмен до 1.3 месеца, пък единственото му отклонение е, че харесва по-големи гърди, ама му е простено.

# 359
  • София
Връщаме се от консултация, бръмна ми главата, пак оревахме поликлиниката.  Crazy И пак ми се вижда малко качил, 180 гр и половин сантиметър, какво е това чудо, миналия месец беше два пъти и отгоре.
Честит рожден ден на Крейзи Дейна  nbirthday
Оличка, все още никаква Калкарея не давам, щото не мога да открия Crazy, после ще питам в една аптека дали могат да ми поръчат, ега ти дефицитното лекарство!! Иначе търся 9СН, ама ако намеря друго разреждане, пак ще взема.
Аз добре, че не си говоря с квартални майки, хич не си падам по дългите и безплодни дискусии, в които никой не си променя мнението.
Ревалото заспа, отивам да хапна нещо.

Общи условия

Активация на акаунт