Мама за Маргарита мечтае, докато Майче през нощта играе

• 22 956
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
  • софия
Добро утро! Hug
Мадленка,мерси за закуската!  bouquet

Ицко и тази нощ ме направи разногледа. #CrazyНяколко пъти се
събужда,гушкам,друскам и заспива.След около час същата работа. ooooh!В 4.30 се събуди и успях
чак към 5.30 да го приспя.
И сега съм тоолкооовааа изтощена и ми се спиииииии smile3507
Рони,радвам се,че сте се поразнообразили малко. Peace
Дианка,приятен шопинг! PeaceКупи нещо и за мен. Mr. Green

# 76
  • София
ДОБРО УТРО!
Мерси, Мадленка! Party
Леле, Смехоранке поредната нощ, направо ужас, днес лягай, като Ицко спинка, а домакинската работа да почака. newsm46
Браво на Рони, разнообразие трябва.  Wink
Дано бързо премине на Ели неразположението! Hug
eli_dechkin , да кажеш като паследно приемаш снимки, че аз не съм си сваляла от фотоапарата снимките.
При на с какъв сняг е навалял, приказка, ще търкаме бузките на децата със снежец Nature Snowman

# 77
  • София
Здравейте и от нас Hug
Миналата седмица на консултацията  Нуши беше 9600гр и 73 см . Сложиха и ваксина срещу вирусен менингит-тя не е задалжителна и не е по здравна каса и трябва още една да сложим преди годинка. И ние бяхме болни в началото на месеца,но слава богу вече сме добре.
Някой беше писал че дава кисело мляко- то замества ли ядене и кое -сутрешното или следобедното?

# 78
  • софия
Оличка,там е работата,че така се случва винаги,когато
легна с него през деня,тъкмо се унеса и той се събужда.Тогава ми става още
по-гадно.И вече не смея да се пробвам. Tired

Аз давам киселото мляко за закуска с бисквити и банан.

# 79
Добруютро!
Смешко, и аз съм от твоя отбор smile3507Тормозатора цяла нощ се буди, реве, мрънка, кошмар ooooh!Взема я при мен-заспи, сложа я в нейния креват и след половин-един час пак скочи.Накрая ми писна и я оставих да спи при мен.А днес пък от сутринта ми прави бойкот на яденето, ама ако си мисли, че съм впечатлена много се лъже Mr. Green
Мадленка, преводача супер удобен.И аз го ползвам и ми е много в помощ, особенно за пазар Mr. Green
А, и мерси за закуската  bouquet

# 80
Добро утро!
Мадленка мерсаж за закуската  Hug

Сега аз да почерпя по случай 9 месечинка на моята Катеринка! ДА ми е здрава и засмяна, много да ми спинка  Mr. Green
Честити месечинки на другите бебчета, родени на 29 число   bouquet

Заповядайте по една маргарита -  
 и нещо сладичко (малко е че да не дразним тези дето диетуват ) Grinning

Днес сутринта отидохме на консултация и резултата е 7,700 кг (+300 гр.)  и 70 см.(+1 см.). Като каза на докторката че прави по 10-15 крачки направи ей такива очи  Shocked. Че кое му е необичайното не знам, чак ми стана странно  newsm78

Айде бягам сега да правя манджа и после ще кача снимка. Hug

# 81
  • София
Валче, честита ви месечинка!Честито и на др.бебочета!Много да радвт мама и тате!
И Браво за порастването на Катеринка!

# 82
  • Русе
Честити месечинки  Hug
Уф, и аз в отбора на  smile3507 Пак имахме нощни изпълнения  Sad

Приемам снимки до 40 стр. на тази тема. Пуснах и скайп за тези които не се оправят с качването в албумчето  Peace

# 83
  • софия
Честита месечинка на Кати!С Ицето и желаем много здраве
и мама да я слушка! Hug

И аз продължавам да стискам палци за Фелинка fingerscrossed,която пак ни изостави. Crossing Arms
Напоследък си мисля често и за мама Цвети,и тя се изгуби. newsm78

# 84
Здравейте Майчета и от мен! От доста време не съм влизала дори да ви чета, но нещо бях пропаднала в дупка и не исках да ви заразявам с лошото си настроение.
  Иначе за нас следното: Императора е добре жизнен не само ходи, а вече и потичква абе направо си тича детето ще пусна клипче да го видите като го сваля, разбира се държа го здраво за ръце. Много добре се хранеше 7 месец почти по 3 пюрета на ден изяждаше, а от месец нъцки неще месо. Никак не е наддал. Crossing Arms За два месеца 50 гр. само и 4 см. т.е. в момента е 7050кг. и 74см. ooooh! Дълъг и слаб, но пък страшна пружинка. Притеснена съм относно килограмите. Не зная вече какво да му давам. #Crazy Захраних с кисело мляко, но само с бисквити го яде. Правя домашни зеленчукови и плодови пюрета, попара с изцедено сирене, сухар и малко масло - пасирани уж яде, но не наддава. За съня да не говорим от два дена му избиха долните две зъбчета и от тогава само нервничи през ноща. Спането ни е лукс. Става в 4,30 и игра до припадък. През деня и аз както каза мамата по-горе тъкмо се унеса и той е скокнал. В Понеделник ще ходим да го притеглят отново да видим за 10 дена има ли подобрение и ако няма ????? Дайте съвети, моля ви с какво още да го захраня бебо та да напълнее поне малко! newsm78
  Танче, много се радвам за Лили да ти е жива и здрава и дано всичко от тук на татък да е само здраве и щастие!  bouquet

# 85
  • Русе
Има един ненадписан принц в албумчето. Моля, мамата забраванка да му метне едно име  Praynig

# 86
Еличка, моят е този убавец, ама мисля да сменя снимката та за това не я надписах, че като гледам качеството й е лошо.
Ей, сега разбирам, че на Диана дъщеричката е проговорила, а на валчето бебока вече ходи ooooh! Hug Hug Peace БРАВО БЕ МАМИ КОГА СВАРИХА ТЕЗИ МАЛЧУГАНИ ДА НАПРЕДНАТ ТОЛКОВА  bouquet
Има ли още такива бебоци, че още не съм изчела назад много?
Я се похвалете!

# 87
Ели, качих снимка душа, ама ми дай два дни да се пробвам да направя още по прясна, ама понеже много трудно я хващам да гледа към мен и на всичкото отгоре да се смее, не се знае дали ще стане. Ако не тази е идеална  Peace

Деси, добре си се завърнала, може на Макси да му излизат зъбки и затова да е отказал яденето, не се безпокой!  Hug
И аз продължавам да стискам палци за Фелинка fingerscrossed,която пак ни изостави. Crossing Arms

Фелинка се е разписала в предната тема, явно не е видя новата, аз и писах на Лични, ама може да не е имала време да види  Peace

# 88
  • Русе
Ако е много приближено лицето на бебето, няма да мога да го събера в рамката.
Пепе, твоята е такава. Половината лице на Йоли не се вижда. Моля те, пусни друга.
Всички качени снимки са готови. Ако някои иска смяна да ми пише на лични, защото няма как да помня и да ровя постояно кой е сменял  Praynig
Валче, ще я сменя после, споко.

# 89
  • о`майна лунна нощ е
Вчера ходихме при педиатърката да види Ема. От няколко дена на езика й се появи странно сиво-черно оцветяване /все едно е яла мухъл  Shocked/ Оказа се, че това е някаква пигментация, която отшумявал с времето, но не се знае какво я причинява, дали изобщо може да се брои за заболяване и сътветно дали и как да се лекува. Та сме шах и мат в момента. Стоим и чакаме да мине.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт