Мама за Маргарита мечтае, докато Майче през нощта играе

• 22 910
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
Хаха, ние си имаме вече зафира (ей, не вярвах, че мога да заобичам някога някаква си кола, но тази определено я обичам), но понеже аз имам книжка, а реално не карам и нямам опит,та искам да е мнооого малка, за да мога да я паркирам необезпокоявано навсякъде. Разбира се ще изключим аърбег-а на предната седалка. Пък смартовете ме кефят ужасно с този си миловиден облик, да не говорим, че дизайнът ми е в кръвта (и професията) и би бил подходящо допълнение на имиджа ми като се върна в редиците на работещите жени:lol:
Деси, сетих се като тръгнах от вас, но не ми се връщаше. Супер е, че ще се видим в събота!
Аркси, чудесно е че ще ходите при Александра. Ние вече мислим за басейна на Банкя, но сега не работи, та през Март ще тръгнем. Ако сте ентусиасти можем да се видим там. Гледа ли в сайта на Александра клипчетата на плуващите бебета? Скриха ми шапката направо!!!

# 571
  • София
Ани Б. може ли да пуснеш линк към сайта и информацията за плуването. На мен много ми се искаш е и каките и сега бебка да ги водя, но нямах физическата възможност. Може би за Елито ще успея..

# 572
И аз съм от рядко пишештите, но един от постовете направо ме остави без думи....
Сега разбирам /тъй като не чета други теми/ защо някои хора си трият акаунтите. Явно има хора, които просто висят по форумите, за да си набележат някой срещу който да злобеят. Уф..написах много неща, но ги изтрих, няма смисъл.

Роси, съжалявам за загубата ви! Нека почива в мир баща ти!

Ани Б - това което е написала Деси, ако можеш да изключиш АБС-а, което става с ключе някъде..може. А Смарт-а е перфектната кола, по отношение на сигурност! Аз лично не съм им фен, но определено, ако трябва да возя детето си в малка кола на предната седалка бих го правила само в Смарт. Имат страхотно купе - доста е здраво и направо трудномачкаемо, за такава колица. Познавам доста случаи на сблъсаци + с тирове, в които Смарта е само леко нагънат!

Ваня = Честит Рожден Ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана!

# 573
Не ми остава никакво време да ви пиша, но чета....дано не сте ме забравили! Heart Eyes

Аз съм от антуража на Сиска, така че бройте ме в отбора. Laughing

Роси, съжалявам за загубата ти! Бъди силна в този труден момент!  Hug

# 574
http://swimmingbabies.multiply.com/
Това е сайта (или май блог) на Александра. Рагледайте клипчетата, а и като се видите с нея ако е с нейното бебче ще видите защо си струва човек да се занимава с плуването - малката Ани е шампионче!!! Освен че издържа на голямо и разнообразно натоварване, тя видимо изпитва страхотно удоволствие от заниманията във вода.
А ето ни и нас в басейн: http://www.facebook.com/ana.borissova?v=app_2392950137&ref=profile#!/video/video.php?v=297078619591

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 23:50 от Ани Б.

# 575
Лелеее, едни гости докато минат у нас и тук станало ... мамма миа!!!  #Crazy Откъде тръгна деня, през какво мина и накъде замина. Дето викат хората - де го чукаш, де се пука... И мнооого ми е любопитно кое е това гневно създание (макар, че имам разни подозрения)...  Thinking

Айла, страхотни кукли! А каките ти са любимки на нашия татко (по обясними причини)  Grinning

Ани, мен лично би ме дострашало да возя бебе отпред. И не бих изключила нито един еърбег. Да пази Господ, но ако се наложи рязко спиране? Ламарините може и да издържат, но от камшичния удар не знам какво би спасило бебока. А предното стъкло е твърде близо...  Peace Защо не си вземеш някоя друга колица? Аз доста години карах Нисан Микра - няма такава кола, още страдам по нея. Минавах и паркирах където ми душа сака, а японците правят наистина здрави машини.
Нашите зайци по обясними причини пътуват сами отзад от доста време насам и още доста време се надявам да изкарат гърбом към движението. Дори и когато сме двамата с таткото или с бабата - откакто взехме столчета, които могат да са и с гръб, и с лице към движението, отзад никой не може да седне, няма място. Сложили сме едни огледала, за да ги виждаме какво правят, навесили сме разни играчки и ако се наложи, спираме.

Между другото, на мен също доста ми се ще да заведа зайците на плуване. Но ще трябва да изчакаме още малко, че бабата ни се очертава да е заета в следващите седмици. Като се освободи и ги повеждам. Ще ти звънна, ако нямаш нищо против - хем за координати, хем ако можем да се засечем някъде на по кафе и да запознаем бебките. Цунки на Мира!

И на всички други мами и бебоци - спокойна нощ, сладки сънища и никакво будене до сутринта  Wink.

Роситка, още веднъж  Hug.

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 23:58 от zaiobaio

# 576
  • София
  Ани, а къде мога да видя информация за мястото, часовете и заплащането ако искам да водя малката на плуване? В блога има само обща информация и качени клипчета...

# 577
До колкото знам за Банкя няма никакви записвания. В понеделник (или вторник не съм сигурна) и четвъртък от 17ч. в басейна на Специализирана болница по рехабилитация "Ясен" в Банкя се събират майките с бебоците и май всяка си прави упражненията сама. Ако Александра е там сигурно помага, но аз я питах когато беше в 9мес. бременна и ситуацията беше друга. За началните занятия с бебетата се ходи в един частен лекарски кабинет и в една вана ти показва разни упражнения, които аз правех вкъщи, за да свикне Мира с гмурканията. След 6-7м. може вече и на басейн. В общи линии тогава трябваше с 5-6 занятия да ме обучи, за да тренирам Мира докато стигнем до басейна, докато тя си гледа бебчето първите месеци и може пак да започне занятия. Май е най-добре с Александра да говорите Simple Smile Ако искаш пиши на лични да ти дам телефона.

Зайо, не мога да си помисля да возя Мира сама на задната седалка. Тя и без това не обича да седи вързана, камо ли пък да е сама, дума не може да става. Като се возим е едно постоянно занимаване с играчки, бутане на чай или банан в устата, пеене на песни и т.н. само и само да не реве, ужасно е просто. А ние толкова обичаме да пътуваме...вече май ще е само нощем докато спи...или свикне най-накрая. Мисля да я ползвам само за градско (за извънградско зафирата е незаменима), а столът е вторият размер, не кошница, пак по причина, че Мира издивяваше като не виждаше нищо. Сега е малко по-добре като  вижда през прозорците.
За airbag-а и камшичния удар, все пак на задната седалка няма airbag, а камшичен удар пак си има, нали... newsm78 Хайде, много ще се радвам да звъннеш да се видим вече с колички, а не с кореми  Laughing

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 00:23 от Ани Б.

# 578
Права си за удара, бях го пуснала, като се усетих какво съм написала  Embarassed. Но има нещо друго, по-скоро това имах предвид - много близо ми се струва предната седалка до точката на удара, ако не дай Боже има такъв, а челните са доказано най-опасните... А и отзад, ако не е по средата, все пак има препятствия (предните седалки) и излитането напред не е толкова лесно. Още повече пък ако отпред се отвори еърбег.
Иначе те разбирам за Мира, макар че не мога да си представя какво бих правила, ако някоя от моите маймуни беше шило... Сияна и Дария са научени само да се возят - няма ядене, няма пиене, няма екстри. Ама ние и избор не сме имали  Laughing.

P.S. Сисе, как са двете кукли? И какво им е? Вирус ли? Бързичко да се оправят!!!  Hug Hug

# 579
  • софия
Добро утро! Hug
Закуската ви очаква! Peace

Тази нощ отново сънят беше мираж. #CrazyТоя Ицко ни даде шанс за две нощи да си припомним
горе-долу,какво беше това сън и сега отново си действа по старо му. ooooh!
Къде изчезна нашата Гневна ,,приятелка"? newsm78
Днес сигурно ще си влезе с обичайния ник и ,,Ни лук яла,ни лук мерисала" newsm78

# 580
  • Велико Търново
Добро утро! Grinning
Смехоранче,мерси за закуската-за мен каната с кафето Crazy
Гневна,ако си позволи лукса още веднъж подобна "смелост" и форума ще го забрави во веки.Аз нещо друго се чудя Rolling Eyesкато не може да ме понася чак толкова,абе кажи ми го.Пък съм доста далече от това,че съм добра майка с оглед на това,че си гледам децата сама и все пак нервите не са ми железни.Ама с такъв антураж като вас съм безкрайно щастлива Hug

Благодаря ви,че питате за децата-Божидара хич не е добре.Не е сплаа пета нощ от кашлица,пие силен АБ и правим инхалации с Вентолин.Мина бива Blush

Ани,много са хубави клипчетата в басейна.Мога благородно да ви завиждам,че подобни неща са достъпни за вас/както и много други,които предлага столицата-Син Сити примерно Mr. Green/Като казах мероприятия/културни де/ Мигле кво реши за Пугачова?Аз се  надявам и Дикси да  придружи свекърва си Grinning

На патерица честит рожден ден,Ваня!Много,много здраве и късмет на теб и семействотото ти!

# 581
  • Велико Търново
Роси,мило моите най-искрени съболезнования за татко ти PraynigНе знам дали той,моята майка,майчето на Смехоранка са на по-добро място,но искрено се надявам да е така!Знам мъката е ужасна,не можеш до повярваш без значение дали е внезапно или просто се е знаело,че такъв ще е краят.Боли,много,много боли Cryще боли винаги,ние ще се лъжем,че ни боли по-малко,но това  няма да е така SadМного сили на майка ти,на теб и най-близките ви хора!Той ще е нвинаги с вас и ще ви пази!
Това може да го пропуснете Sad
Аз не съм го споменавала тук,но преди две седмици при катастрофа почина съпруга на моя близка съфорумка от другата ми тема.Катастрофа с тир на големия лед и въпреки,че е карал бавно на завой от 90 градуса тира се е поднесъл и Динко е останал на място.А беше само на 30.Имаше най-страхотното чувство за хумор и беше невероятен събеседник.На Усоето просто се сгънах с него от смях SadТой й жена му гушкаха Мина и се мечтаеха за едно момиченце,но уви..........
Та нека се радваме на всики момент и ден даден ни от Бог!

# 582
Добро утро и от мен! Зайците са на гърнета и мама се занимава с Интернет  Crazy...

Сисе,  Hug Hug за момичетата!!! Много лошо е дечица да са болни, че и двете накуп  Sad. Изпитах го два пъти, макар и в съвсем лека форма и бях смазана, особено психически, а за по-сериозно боледуване ме е страх да си помисля. Бързо оздравяване!!!

Смехоранка, не съм го казвала досега, ама мноого те разбирам, сестро. нашите кифли само за вода и биби мрънкат нощем, ама задължително една след друга и ме разбиват от разходки. като изцеден лимон съм в момента след тая нощ...

Гневната горката съвсем ще да е изтрещяла от тая смяна на памперси... Съчувствам й, да си призная. И аз на моменти си изтървам нервите, ама доколкото мога гледам поне на "публични" места да не го правя, пък тя явно няма друго място за изява. Според мен няма Д да се включи отново. Ще си ни чете тайно, ще се психясва от глупости и ... жалка история. А можеше просто да си списваме заедно, само малко толерантност требе. То не е нужно всички да сме на едно мнение и да си гледаме еднакво децата...

Хубав ден, момичета!

# 583
  • Русе
Честит рожден ден, Маева! Много здраве, щастие и любов!  newsm67

Да почерпя за мъжо. И той днес го дава рожденник:

# 584
  • София
Роси, много съжалявам за татко ти!  Cry

KayRenn мерси много за съвета, не ми беше хрумнало дори че и с бульона може да стане!

Бай дъ уей мен в началото, първите дни във форума, Сиска много ме беше "наплашила"  Crazy Даже на първата ми среща с вас питах някого тя дали е там, интересно ми беше как е на живо, чак после разбрах откъде е  Blush Често е много остра, но пък постепенно ми стана ясно че това е пълна искреност и непринуденост и започна да ми харесва. Не знам, вие предпочитате ли хора, които ви казват как не харесват и не одобряват нещо, а когато вие кажете че го харесвате и изведнъж "е да де да така е хубаво е"? Много са ми неприятни такива на мен. Когато е на нечий гръб (както последно на моя) звучи гадно и грубо, но пък е от сърце  Party

Общи условия

Активация на акаунт