Жената ЛЪВ - 18 част!

• 22 910
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Здравей Бенджи 2710,каза че има налепи да.Ами изписа му клацид на сироп.Ок за сега ще изчакам тя винаги това му дава.Благодаря,ти много ще правя компреси както казваш newsm51 smile3525и чайчета,знаеш ли той е изпил толкова антибиотици до сега .Тяс само това м,у дава smile3514

# 646
  • Пловдив
Ами ти що я слушаш?  Wink

Виж за изварата: да е със стайна темп., да не е от хладилника, разстилаш малко на една кърпа и връзваш плътно около гърлото,но не много стегнато, де... Mr. Green
И така спи цяла нош. Правиш компреса няколко поредни нощи /4-5/. Изварата "изтегля" гнойните налепи...колкото и да не е за вярване...Аз съм лекувала така на децата няколко гнойни ангини без АБ.
И не сваляш темп. на детето под 38,5гр....

Мойте на третия ден така и са здрави.

Има и други компреси при ангина...може да видиш в темата "Баба каза така...". Ама аз съм най - доволна при моите деца от този с изварата.  Peace

И ти се опитай да бъдеш по спокойна, не се шашкай..децата усещат...Не го насилвай да яде...Много внимание, гушкане и спокойствие.  Hug

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 19:42 от Бенджи2710

# 647
Благодаря,ти много за съвета така и ще направя,мила newsm51 smile3525

# 648
Компреса с извара е добре наистина, аз мажа и гръбчето с мед и отгоре хартия, но то е като за кашлица. Иначе и концетриран разтвор от липов чай давам, и от мащерка. Да жабурка клеева тинктура, разтворена с водичка, също действа. Иначе смучене на хомеопатични от типа на Ангихил и др. - и те помагат. На себе си правя масаж със сода и мед, но на детето не смея. Бързо излекуване! Peace

# 649
  • София
Бенджи съм я запомнила с такива практични съвети, сега и Миленски  Hug!
Не ми се е налагало да  прилагам тези илачи, че да не чуе дяволът, но Марти не ми е боледувал от миналата година, за първия срок няма едно неизвинено отсъствие  Praynig

Майка ми пък лекува всичко с листа от зеле! Заболи я крак - налага го със зеле, заболи я гърло - на гърлото, веднъж я боля ухо и не знам как, но беше успяла да си завре едно листо в ухото и се беше превързала с шал да не й падне  Joy! Марти беше мъничък и им го бях оставила да го гледат за ден два. Ама детето почнало да кашля и баба му му сложила зеле на гърдите отпред и на гръбчето и го приспала. По едно време дребния изтупуркал в хола при не я и й заявил: "Бабо, това отпред си го извадих и го изядох, ама ако може и задното зеле да ми дадеш...!"  Joy  Joy  Joy

# 650
Ох,Вени... Joy Joy Joy Joy Joy

Ха ,сега ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!!!!  Hug Hug Hug
Тука съм вече,върнах се от работа....Сготвих и сега малко релакс,че ми се стопиха лагерите днес..... Laughing

# 651
Вени, голяма си скица!  Joy И цялото семейство!
То и мойта баба ми оправи навехнатия крак със компреси от начукано зеле  Peace и печен лук също става  Mr. Green
Аз винаги пробвам с природни средства и после с др.

# 652
  • Пловдив
Вени,  Joy Joy Joy

# 653
Вени, Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha

Миленка,за навехнат крак знам няколко "бабешки средства"-филия,напоена с оцет,нарязан на ситно лук,както и сварен кус-кус.Има и други,ама това се сетих веднага  Peace

# 654
  • София
И аз си се хиля сама  Mr. Green!
Не отричам бабините илачи, даже се оказаха забавни! Беше много смешно да видя майка ми със зелето в ушите  Joy! Вие представяте ли си какъв зор е било да го натъпче там, щото не беше малко  hahaha!

Миленски, сега се сещам, че зелевото листо наистина трябваше да се начука или да се намачка с точилката, например  Peace. Предполагам наистина има някакви лечебни свойства!

# 655
# 656
Защо жените никога не скачат с бънджи?

smile3532 smile3534 rotfImbo rotfImbo rotfImbo #Silly

# 657
Добър вечер.   bouquet

До сега правих покани за РД-то на Кали  ooooh!
Тъкмо си мислих , че тази вечер ще мързелувам. ...............никога не ми се е случвало, но понякога мечтая.

Вени в монета ползвам ето тези парафюми:

http://parfumi.org/damski-parfum-calvin-klein-euphoria-spring-te … 100ml-p-1705.html

http://parfumi.org/calvin-klein-one-edt-200-p-1061.html

този ми е любим
http://parfumi.org/damski-parfum-paco-rabanne-black-edt-30ml-p-1445.html

а този е моят фаворит, най-новият ми е и го обичавам  Heart Eyes

http://parfumi.org/damski-parfum-yves-saint-laurent-elle-edp-90ml-p-1435.html

Да ви се похваля от неделя почвам ПАК масажите  Mr. Green, че нещо съм си заформила деферинциала много Crossing Arms

Вие сега кво правите?

# 658
  • Пловдив
Аз седя на лаптопчето и юркам моите хайвани да минават през банята и да си лягат, че утре не мога да ги вдигна за ДГ и училище... Mr. Green
И приказка след малко тряяя да чета на Малчо.

Мнооо ме мързи тая вечер...

Пък мъжо е заседнал на компа оттатък и играе на няква нова игра.  ooooh!

# 659
Мастерче  Joy Joy Joy Много ти вкусни кюфтаците и пилишките филенца! Не изсъхват ли на оребрения филенцата или ги мариноваш първо? А този сос от кисело мляко и горчица, не ми е й хрумвал   bouquet

Забравих да споделя последния, дето ми подариха: http://parfumi.org/damski-parfum-hugo-boss-pure-purple-edp-50ml-p-1335.html - ама леко ми сладни.
В този сайт е хубаво описано, кой какви съставки и мириси носи и така човек се ориентира по-лесно.
Ей, ама вие едни такива много убави парфюми ги избирате, бре. По парфюма се ориентира човек и каква е природата на притежателя му.  Hug

Чочи, много сладко помърквате....

Поли, нещо май задрема  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт