Ийит Oзшенер: Мелодията на сърцата ни: сега и в "EZEL"- 55

• 27 061
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Тази с розовата блузка Нимет ли е?

# 436
Чакайте, сега, без обиди. Може да има някаква друга причина. Дали да не пишем на модератор и да питаме. И най-вече ще помоля да поправи главната буква, това наистина е срамота...

Писах съобщение на Tatti - единственият модератор, който съм засичала и който знам. Питам дали сме нарушили нещо правилата и моля да поправи поне главната буква. Страхувам се, че ще трябва да изтърпим тази тема така докато се напълни... Но по-важното е каква е причината.

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 23:44 от B l a n k a

# 437
Не, не смятам, че си права. Попаднах на един пост на Татти отпреди няколко дни, където парира много точно такова искане срещу имената на турски език в темита. Пише - не виждам съпротива срещу LOST и т.н.

# 438
Ето някои снимки от линка към страницата, от която не можеше да се копира...

# 439
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
добре,утре на лични ще ти обясня повече,
за изкуството на театъра Mr. Green Laughing Mr. Green

не си мисли,че изпадам в някаква теория на конспирацията,но от известно време доста внимателно чета някои драскачи в този форум
прави ми впечатление обаче една цикличност,която ме навежда  на мисълта,че някой се опитва да  ни хвърля прах в очите.
както и да е......мир и любов Peace Hug Peace
всичко ще се оправи,ако пък не просто ще спра да влизам тук и толкоз

# 440
И от мен лека нощ. УТре ще кача снимките.  Hug

# 441
# 442
  • Sofia
Изтрих публикации неотговарящи на правилата на форума.
Писането с главни букви се счита за "крещене" и мисля, че поне авторите на темите ви, следва да са прочели условията на форума.
Премахнах забелязаните "викове" от повечето заглавия на теми. Ще направя същото и за останалите.
Има ограничения и за публикувани изображения, които е добре да се прочетат от феновете. Една задръстена от огромни "чаршафи" тема не е в полза никому.

# 443
Добро утро.  Hug Hug Hug
Вече всичко е ясно...
Да сме доволни, че модераторът оправи поне фамилията...

Eто още няколко снимки от "заключената" страница:

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 08:10 от B l a n k a

# 444
В онази страница има доста интересни снимки, например на островите. От тази се вижда къде се намират, аз лично си ги представях на доста по-различно място:

Поглед отгоре:

Плажът не е нищо особено:

# 445
  • при най-добрият мъж...
Добро утро!

Да се юркам ли със 7 епизод или да го карам "яваш,яваш"?

Между другото принцовите острови са близо до Истанбул.Ако вземете обиколния ферибот,който минава и през 4 острова,пътуването е около 2 часа.

# 446
Да се юркам ли със 7 епизод или да го карам "яваш,яваш"?

Hug Hug Hug
Не се юркай. Караме я бавничко, тези дни ще завършим 2 епизод, Бубето вече работи по 3-ти, така че ... карай бавничко и с наслада...  Hug Hug Hug

# 447
  • при най-добрият мъж...
Ок.Тогава отивам да видя какво става напред в "Дъждовното време",че нещо и с него се зарибих.
А иначе за протокола:
не изневерявам на Ийит!
Дъвкан не дъвкан,няма значение!Все още нещо е останало за дооблизване Mr. Green

# 448
Добър ден! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 449
Как ще изневеря на Ийит, та той е Любовта. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт