Ийит Oзшенер: Мелодията на сърцата ни: сега и в "EZEL"- 55

• 26 368
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Плами, страничката не се отваря... Sad Sad Sad Sad
Нищо, утре!

То за хвалбата май искат регистрация  ooooh! ooooh! ooooh!

Утре или в понеделник ще сме на нова тема... Ако искате, да сложим анкета от втори епизод. Предлагайте... Който го гледа, ще му дойде музата.

# 661
Eй,страшни сте Mr. GreenДа разбирам ли,че искате да се теглят
сериите и от Замунда?Като преглеждах последните няколко страници на темата ни,си помислих,че в скоби може да напишем
курсове по графично оформление и т.н. Mr. GreenТова беше  в кръга на шегата,но не е шега,че всички научихме много неща тук Peace
BS player го ползвам по-рядко,KMP player като че ли е по-добър.

# 662
Бланче,забравих да напиша-сюжета на филма,който сте сложили
е чудесен. newsm10

# 663
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
абе емкееееее много хубав подпис Hug Hug Hug Hug Hug Hug

като го видя и си гледам телефона за пропуснати обаждания Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 664
Нали... smile3532 и аз така.има един където пие кафе...

# 665
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
аз сега се сещам,че още не съм гледала втора  серия Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

но производството не спира hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 666
  • СТАНДАРТНО.
 lacuanababe, намерих, джанъм, къде ги прави снимките, ама пак трее цъкам, той не снима автоматично  Mr. Green, но става много по-бързо отколкото с VLC-то и мнооого по-хубави снимки стават  Hug Hug Hug Hug Hug. Айде, като изгледам серийката, ще се впускам в гифчеправенето. Сега отивам да бъркам каша и после да ме цицат, че да заспива по-бързо домочадието.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 667
Момичетааааа, не съм влизала от обяд и какво да видя? Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Чудеса правите вие! Страшни, страхотни, невероятни мацки. Обичам ви, целувам ви, прегръщам ви и не знам още какво ви правя за ентусиазма.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 668
Емили, мерси за похвалата. Щом ти, която най-много знаеш за филма, одобряваш, вече съм спокойна. Щото го писах по мойте скромни познания върху 2 епизода и половина.
Впрочем, ако още не си теглила субфайла на 3 епизод, да го заменя. Вече е готов 1 час.

# 669
Ами изтеглих го,ама не съм почнала.Да го изтрия ли този и да взема новия?

# 670
Да, добре. Ще го кача до 2 минути.
Готово, там е. 59 минути.
Със същото име е обаче, така че трий предния.

# 671
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Сидче, крайно време е да ме научиш как се слага скрит линк, че това, което направих горе, си е срамота! Уж сме технически грамотна тема, пък...
Това ли искаше да направиш? newsm78
EZEL, епизод 1
Ако да,натисни цитат и разгледай. Аз така се научих, иначе ако ти обяснявам с думи, със сигурност няма да ме разбереш.

# 672
Не е ли най-лесно да цъкнеш на втората иконка на прозореца на
"отговори"излиза вмъкни връзка.

# 673

Гледам гифчето и се дразня. Как не се умори тази жена все да му се цупи!?!? Как не се умори от тези физиономии на досада!?!? Верно е голяма флегма!!!! От друга страна си мисля, че това е похват на сценаристите, за да подчертаят, че Омер я върна към истинския живот и когато го няма, когато не е с него, времето спира за нея, живота сякаш я подминава.

Бланче и на мен много ми хареса въведението ти към филма.  Hug

# 674
  • КиТ

абе плами аз на теб какво трябваше да ти погна,че те забравих миличка Hug Hug Hug Hug

Лакунче,ама ти се сети за мен Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug Hug
Аз вече се справих сама Hug Hug Hug Hug
Не ти се сърдя
  love001  love001  love001  love001

Сидче, крайно време е да ме научиш как се слага скрит линк, че това, което направих горе, си е срамота! Уж сме технически грамотна тема, пък...
Това ли искаше да направиш? newsm78
EZEL, епизод 1
Ако да,натисни цитат и разгледай. Аз така се научих, иначе ако ти обяснявам с думи, със сигурност няма да ме разбереш.

Бланче казах ти да цитираш и да видиш как става,но тя Сид ти го е дала нагледно Wink
Исках сама да се научиш Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт