Ийит Oзшенер: Мелодията на сърцата ни: сега и в "EZEL"- 55

• 26 351
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Днес се порових в един арабски форум с 800-900 страници - какво пише, един Господ знае, но оттам свалих мноооого ценни снимки. При първа възможност ще качвам да гледаме.  Hug Hug Hug Ще има и специален подарък за темичката на Плами.  Peace

Имах търпение да прегледам всичките 849 страници , наистина  newsm10

# 76
Ей, днес голямо мъртвило при нас... Да не би някакъв грип да върлува из село???  Sad

Виви, аз прегледах не повече от 100, защото свалям всичко, що е годно за сваляне. Галерията ни доста ще се обогати. Мисля, че ще прехвърлим 1000 снимки. Най-ценни за мен са няколко снимки от Мелодията "зад кадър", които са много хубави, в много добро качество и при това - не съм ги виждала досега, което е най-голямото им достойнство.

# 77
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
бланкичкааа,дай линк да ги видим Praynig Praynig Praynig
заинтригувана съм #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

сидче при редовен преглед на първа страница  забелязах,че не си качила линк към предходната тема
нали не ми се сърдиш за забележката

# 78
чак сега прегледах снимките на първа страница ии  Joy това CeMilka на кравата ме разби  Joy

# 79
нищо не знаеш ти за  моята простотия Joy Joy Joy Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 80
нищо не знаеш ти за  моята простотия Joy Joy Joy Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
само мога да ти ръкопляскам за измислиците  Joy newsm10 smile3521

# 81
бланкичкааа, дай линк да ги видим Praynig Praynig Praynig

Не мога, мило! Първо, ми е на дом. комп. И второ - от 900 страници мислиш ли, че пак ще ги намеря... По едно време днес цъках и свалях в транс. Свалила съм към 50-60 снимки минимум. Има една серия на Джавиданката - оооо, прекрасна е. Уникални снимки. Също и Лейла - неземна хубавица. Бурак Хакъ пък... Плами и Мечтание доста ще се изкефят. Джемката почти го няма, но пък снимки "зад кадър" са много ценни (да се изкажа като колекционер... Mr. Green Mr. Green Mr. Green)

... при редовен преглед на първа страница ...

Лакун, ти д-р ли си или медицинска сестра  Joy Joy Joy Joy Joy

# 82
# 83
  • СТАНДАРТНО.
 Специално за Bukторuя...   Simple Smile

# 84
Късметмето, вече си перфектна!!!  Hug Hug Hug Браво! Браво! Браво!!!
Мнооооого идейно...  Flutter Flutter Flutter

Емели, понеже в кутията ти няма място, пиша тук: не откривам редактираните 27 минути. На моята лична поща не са, в кутията в Докс - също не са...  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Изтръпвам при мисълта, че е станало нещо...  Sad

Лакунче, редактирах текста и ти го пратих на лични.   Hug Hug Hug Ще черпиш един чай на Босфора.

# 85
Специално за Bukторuя...   Simple Smile

Hug Hug Hug smile3525 мерси много..в скоро време ще заеме място си в подписа ми  spoko

# 86
бланкичкааа,дай линк да ги видим Praynig Praynig Praynig
заинтригувана съм #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Tук бяха снимките, в коитосе правеха асоциации с...?/ оня /от "Изгубени", за който ти бях писала и бях ужасена, тук е качен и твоят гиф на плачещия Джем

http://www.rewity.com/vb/showthread.php?t=77325&page=96

Айде, разглеждай, това ти е 96 стр, имаш да разглеееееееееждаш

# 87
# 88
# 89
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

еееее напълни ми се душата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
много яки снимчици,обзе ме носталгия
бланчее,благодаря ти миличка(може ли вместо чай,да омлатим по една анасонлийка Mr. Green)

айде сега да пълня темата с фотоси

сега отивам да си оправя резюметата

Общи условия

Активация на акаунт