Ийит Oзшенер: Мелодията на сърцата ни: сега и в "EZEL"- 55

• 26 350
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте на всички Hug

# 706
  • СТАНДАРТНО.
 Изгледах серията. Ейшан не ми стана по-симпатична, но донякъде я разбирам. Тя е човек, който носи вината в себе си цял живот, човек, който се мрази дотолкова, че опустошава всичко по пътя си. Не е щастлива. Душата й е празна. Единственото нещо, в което се е вкопчила с всички сили, е синът й. И то защото е син на Омер, ако беше дете на Дженгиз, щеше да се отнася с него по съвсем друг начин.
 Баща й е страхотен психолог. Възхищавам му се, макар че използва тази своя дарба по много отвратителен начин.

# 707
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
късмет гифа е прибран Peace Peace Peaceпак си на ниво

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

започвам да се отчайвам,ще звъня пак.......няма да се дам,омръзна ми да чакам

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 11:20 от lacunababe

# 708
Добро утро и от мен..  Hug
Може ли  да споделя линковете за сваляне към наносет или докса с едни момичета,които също са луднали по Езел.. Hug   bouquet разбира се ще напиша,че е благодарение на бг-мамите  Flutter

# 709
Добър ден!!!   Страхотни сте !!!

И мене край вас ме обзема  такъв ентусиазъм   newsm44

# 710
 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 12:07 от lacunababe

# 711
в наносет сме на трето място в класацията на най-популярните торенти в категория-сериали

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

а с втора серия сме на шесто...... Hug Hug Hug Hug Hug

това е направо невероятно,голяма отговорност ни се стовари да знаете

# 712
  • КиТ
Браво Лакунче  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
ти си нашата гордост ,сега звъни и оправи в нещата в замундата Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green,че да придобием по-голяма популярност
това трето място в Наност,не може да ни се опре Wink

Аз да ви кажа,че утре сутринта съм на последният изпит,така че днес слетобяд няма да съм тук
Стискайте палци като предния път Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И аз да пробвам!

EZEL FOTOGRAFLARI

Сид, благодаря ти.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
То, да бях се сетила за цитата, ама...  ooooh! ooooh! ooooh! мозък!

Бланче май забравяш някой Whistling Whistling Whistling Whistling

# 713
 Party а това ако го види Нова трябва веднага да го закупува..беше пратено и друго писмо от едни момичета,но няма отговор  #2gunfire  Close

# 714
Плами, пропуснала съм те с благодарностите. Извинявай.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Може ли  да споделя линковете за сваляне към наносет или докса с едни момичета,които също са луднали по Езел.. Hug   bouquet разбира се ще напиша,че е благодарение на бг-мамите  Flutter

Естествено, иска ли питане. Ако искахме да си е само за нас, щяхме да си ги държим на комповете и да си пращаме субовете по пощите.  Laughing Laughing Laughing Но можеш да рекламираш темичката ни, няма лошо да се увеличим...

# 715
Party а това ако го види Нова трябва веднага да го закупува..беше пратено и друго писмо от едни момичета,но няма отговор  #2gunfire  Close

Честно да ти кажа, никак не тръпна от желание да гледам по Нова... Дублажите развалят филма непоправимо. Ако имаме дупета да продължим, сегашният вариант на мен най-ми харесва.

# 716
  • КиТ
Плами, пропуснала съм те с благодарностите. Извинявай.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Леко си го изпросих Whistling Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green,няма нищо Hug Hug Hug Hug Hug

# 717
 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 718

Леко си го изпросих Whistling Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green,няма нищо Hug Hug Hug Hug Hug

Не, работата е там, че когато ти ми писа, бях под голямо напрежение заради подготовката на инфото за торентите и даже не те разбрах. Но после като прочетох Сид, си казах - А, ето какво е искала да ми каже Плами... Извинявай, но вчера бях доста на зор...  Praynig Praynig

# 719
Забелязвам, че са намалили драстично времето, в което може да се нанасят поправки във вече публикуван пост. Много лошо - особено за спазването на правилата за размера на снимките. Понякога по 3-4- пъти променям цифричката ,докато стане колкото трябва...

Лакунче, какво се чудиш?

Общи условия

Активация на акаунт