Майкъл Джаксън - BLACK OR WHITE- отворена тема

• 36 050
  • 734
  •   1
Отговори
# 150

През цялото време плаках-като се появиха на сцената и още повече ми текнаха сълзите... cry cry cry

още не мога да се успокоя Sad ,тези деца наистина ме довършиха..ще си плача цяла сутрин Cry..
дано Майкъл да  ги вижда от небето и да ги пази,миличките ...Tired

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 05:38 от tinkerbell07

# 151
Аз не успях да гледам.. Tired Tired..моля ви  Praynig Praynig Praynigнякой да разкаже по-подробно какво се случи?Няма ли някъде превод на речта на децата?

# 152
  • MJF
сравнително добър запис.
сега гледам понеже проспах лайфа. пак много емоции. децата- кратко, ясна, точно и в същото време емоционално.

http://www.youtube.com/watch?v=mauxv5mQNNY

изпълнението на Earth Song , както винаги е разтърсващо а и сега с тези ефекти. аранжимента ми хареса.

сега ще чакаме нов запис на We Are The World. Да продължи това добро дело.

очаквам някой да пусне само видеото на  Earth Song от Grammy, което уж е цяло.

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 09:56 от 6o6ul40

# 153

Нямам никакви думи..............
Само     smile3518 smile3518 smile3518

# 154
Знам , че пиша рядко тук вече , но днес  ми е особенно след наградите, място не мога да си намеря.
 Емоционален разпад.....

Беше красиво , вълнуващо , ефектно , емоционално и куп още прилагателни които могат да се кажат, но и това не е необходимо. В сърцето ми зее дупка ......
Думите са безсилни да се опиша в момента това , което е на душата ми. Принс и Парис бяха, милите притеснени и е нормално. Мисля , че Майкъл би се гордял с тях.

# 155
Това е превод през гугъл -преводача - малко смешен но в общи линии се разбира за какво иде реч.

Манила, Филипините - Майкъл Джаксън 2 деца Прием на най-възрастния му посмъртна награда за цялостно творчество на 52-ро награди Грами.

Принцът и Париж Джаксън са били придружени от техните братовчеди Tarryl, TJ и Тадж Джаксън на 3T музика група, когато получи наградата от водещия Лайнъл Ричи.

Принцът и Париж носеха черни костюми и червени ръкави, напомнящ на стила на своя баща. Те бяха посрещнати с овации, както вървяха ръка за ръка на сцената.

"Благодаря ви. Ние сме горди да бъдем тук, за да приема тази награда от името на баща ни, Майкъл Джексън," 12-годишният принц каза. "Преди всичко бихме искали да благодарим на Бога за бди над нас за тези последните 7 месеца и нашата баба и дядо за тяхната любов и подкрепа. Бихме искали да благодарим на феновете. Баща ни те е обичал толкова много, защото сте били Винаги има за него. "

"Баща ни винаги е бил загрижен за планетата и човечеството. През всичките си упорит труд и всеотдайност, той е помогнал на много благотворителни организации и дарени на всички от тях. През всичките си песни, посланието му беше проста: любовта. Ние ще продължават да се разпространяват посланието му и да помогне на света. Благодаря. Обичаме те татко. "

Париж, 11, добавя: "Татко е трябвало да бъде тук. Татко, че ще изпълнява тази година, но той не може да изпълнява през миналата година. Благодаря. Обичаме те татко. "

Трето дете на Джаксън, 7-годишният княз Михаил II известна също като "Одеяло" не отиде на сцената.

http://www.abs-cbnnews.com/entertainment/02/01/10/michael-jackso … read-message-love

# 156
# 157
Знам , че пиша рядко тук вече , но днес  ми е особенно след наградите, място не мога да си намеря.
 Емоционален разпад.....

Беше красиво , вълнуващо , ефектно , емоционално и куп още прилагателни които могат да се кажат, но и това не е необходимо. В сърцето ми зее дупка ......
Думите са безсилни да се опиша в момента това , което е на душата ми. Принс и Парис бяха, милите притеснени и е нормално. Мисля , че Майкъл би се гордял с тях.

Точно това, което исках да кажа и аз...

Аз не успях да гледам.. Tired Tired..моля ви  Praynig Praynig Praynigнякой да разкаже по-подробно какво се случи?Няма ли някъде превод на речта на децата?

Принс
: Благодаря ви.Ние се гордеем да приемем тази награда от името на нашият баща, Майкъл Джексън. Първо, искаме да благодарим на Господ, че е с нас през тези няколко 7 месеца и нашите баба и дядо за тяхната любов и подкрепа. Ние също искаме да благодарим на вас, феновете, баща ни ви обичаше много, защото винаги бяхте с него. Баща ни винаги беше загрижен за планетата и човечеството, чрез своето посвещение, той помогна на много благотворителности и... чрез песните си неговото послание е просто - ЛЮБОВ. Ние ще продължим неговото послание и ще помагаме на света. Благодаря ви. Обичаме те, тате.
Парис: Татко трябваше да бъде тук... той трябваше да се върне на сцената миналата година, но сега не би могъл.. Благодаря ви. Обичаме те, тате.
Ето горе долу това казаха.
Бяха притеснени, което е съвсем нормално. Изглеждат зрели деца, много красиви. Наистина Майкъл би се гордял с тях...

# 158
Изгледах видеото от наградите,много емоционално наистина.С времето докато си гледам старите филми и песни,клиповете,като че ли забравям,че него го няма и просто му се наслъждавам,без да се замислям много.Но такива неща ме сгромолясват в реалността,няма го и празнинато,която остави ще зее винаги.Децата се справиха добре въпреки,че им личише притеснението.Светленцето е права,че е тежка царската корона.Това е техен дълг,тяхния живот и няма къде да избягат от него.
Изпълнението на Earth Song беше хубаво,забелязах и вълнението в залата.Майкъл отново направи революция ,той е първият изпълнител с клип на ЗД.Само гледайте сега колко други ще го направят.

# 159
Tes,благодаря ти!Това е друго нещо....Много хубава реч!Аз гледах клипчето с тях ....радвам се ,че те приеха наградата.Държаха се много добре на сцената...малко притеснени но все пак им е за първи път.Обичам ги!Те са достойни наследници на своят татко.! Heart Eyes

# 160
  • Linz
Изгледах записа, много емоционално беше всичко. Още не мога да се успокоя.
Парис и Принс са много чаровни- малки дама и господин.

# 161

Какво ще кажете за това? Не мога да определя това преписване ли е, трибут или съвпадение.....
Сладуранка, вижте жеста на 0,58
http://www.youtube.com/watch?v=hhmCyGdKq-g

# 162
 Grinning Мисля,че опраделено си е трибют.Още повече,че това движение го прави точно където пее BAD man.
Искам да ви споделя какво съобщение получих от Heal the World.
FRIENDS!
THERE'S ONLY A TRUE ONE!
ANIMALS ARE REALLY ''''HUNGRY'''!!!!
SO LET'S GIVE OUR WASTE MEALS TO ANIMALS!LET'S DON'T THROW THEM TO DUSTBIN!
WE SHOULD KNOW THIS,ANIMALS NEED MEALS MORE THAN A GARBAGE CAN!
IF WE DO IT THERE WILL BE LITTLER CHURNS IN THE WORLD AND WE'LL HAVE LARGER AIR AREA!
DON'T FORGET THAT!EVERY BIG WORK START WITH THE LITTLE STEPS!
IF DON'T WANNA DO IT,IF WE DON'T WANNA HEAL THE WORLD WHY WE ARE MICHAEL'S FAN?
IT IS REALLY MEANINGLESS IF WE DON'T TRY TO HEAL THE WORLD!
Много ми хареса.Наистина!

# 163
Здравейте!Не мога да опиша това, което почувствах гледайки изпълнението на Earth Song и награждаването.Очаквах да се появи Майкъл...но се появиха децата и ... стомаха ми се сви на топка.Дори не мога да си представя какво са изпитали милите в този момент.Предполагам само, че е било смесица от чувства-болка, радост, вълнение, притеснение, и кой знае още какво.
slaveto75 ,имам предложение към теб....аз ще ти купя вестник със диск .Ако ми напишеш на лични точният адрес ще ти го изпратя по пощата...искаш ли? Heart Eyes

kati-p  Hug Благодаря ти много, но не мога да приема.Вярвам, че искаш да ми помогнеш, но за мен не е редно така.Свикнала съм да приемам единствено дарения за читалището, а не за себе си.

# 164

Общи условия

Активация на акаунт