Майкъл Джаксън - BLACK OR WHITE- отворена тема

• 36 050
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
Повече от 75 звезди се събраха в Лос Анджелис, за да презапишат  песента "We Are the World" в полза на пострадалите от земетресението в Хаити, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Записът е в същото звукозаписно студио, където е създаден оригиналът преди 25 години.

Пинк, Селин Дион, Натали Коул, Кание Уест, Барбара Стрейзънд, Дженифър Хъдсън, Ейкън, Уайклеф Жан, Лил Уейн са само някои от звездите, които пяха с цяло сърце, за да помогнат за събиране на помощи за Хаити.

Куинси Джоунс, който продуцира превърналата се в химн песен през 1985 г., обяви миналата седмица, че планира отново да я запише в полза на пострадалите от земетресението на 12 януари в Порт-о-Пренс.

Оригиналът е написан от Майкъл Джексън и Лайнъл Ричи. Когато излезе през март 1985 г., той оглави класациите по света. В записа тогава участваха 45 суперзвезди, сред които Майкъл Джексън, Лайънъл Ричи, Стиви Уондър, Тина Търнър, Рей Чарлз, Брус Спрингстийн, Даяна Рос, Боб Дилън.

Песента от 1985 г. набра над 30 милиона щатски долара в полза на гладуващите в Африка.

Тази вечер от 20:00 часа е телетонът "Надежда за децата на Хаити", който е съвместна инициатива на bTV и УНИЦЕФ. Телетонът, който ще продължи 2 часа, ще се излъчва на живо по bTV.

# 211
  Истината за Джаксън излезе наяве
Вторник, 02 Февруари 2010 12:10 Стоян Стоянов

Ето така трябва да запомним Майкъл Джаксън. И сякаш чудото се случи. След премиерата на “THIS IS IT” всички слухове за здравословното му и психическо състояние изчезнаха. Този път истината успя да победи чрез документалното кино. Вярно е – когато фактите говорят и боговете мълчат. За нас си остава срамът, че десетилетия наред занимавахме това невероятно същество с глупости, вместо просто да го оставим да твори и да ни радва.

http://www.filmche.net/index.php?option=com_content&view=art … cii&Itemid=77

защо, защо сега след като го няма, защо сега.......
Момичета много ми лиспва, сънувам, мисля, излизам извън кожата си от болка, от яд, от непримирение, така ще си умра, казвам ви, непримирена със всичко случило се.
Заклевам се, ви

# 212
Стеле, благодаря за инфото!!!Ще се радвам да я чуя, когато я запишат. Знаете ли,че в MJJ Comminity обсъждаха новината, че и децата- Принс и Парис може да се включат в песента!
Сигурна съм,че ще ни стане много мъчно като чуем новата версия на We are the world, нали гласът на Майкъл няма да се чува.... Cry

Moon, миличка, знам че е трудно, но трябва да го приемем!И аз съм така на моменти, иде ми да вия от болка, заради това, което сториха на този мил човек и това доведе до гибелта му!

# 213
  • Linz
И аз съм така на моменти, иде ми да вия от болка, заради това, което сториха на този мил човек и това доведе до гибелта му!
Всички сме така... как да се примириш, че най-голямата пумия се изсипа върху най-чистия човек?! Нараниха го жестоко, но не го прекършиха и въпреки всичко той запази достойнството си и вярата си в доброто у хората. Как да приемеш, че завинаги заглъхна най-ангелският глас, замръзна най-топлият поглед и се стопи най-чаровната усмивка?! Винаги ще боли...

# 214
  • София
Стеле, благодаря за инфото!!!Ще се радвам да я чуя, когато я запишат. Знаете ли,че в MJJ Comminity обсъждаха новината, че и децата- Принс и Парис може да се включат в песента!
Сигурна съм,че ще ни стане много мъчно като чуем новата версия на We are the world, нали гласът на Майкъл няма да се чува.... Cry

Moon, миличка, знам че е трудно, но трябва да го приемем!И аз съм така на моменти, иде ми да вия от болка, заради това, което сториха на този мил човек и това доведе до гибелта му!

Да, има такава информация, може би освен дечицата ще участва и Джанет
http://www.mjfanclub.net/home/index.php?option=com_content&v … ews&Itemid=82

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 19:59 от valq61

# 215
  • София
Сега пък си мисля, защо трябва да презаписват песента с други гласове - винаги като чуя, че някой му пипа песните се вбесявам - нека добавят само гласовете на децата му - предполагам, че ще говорят, няма да пеят. Така в песента ще си остане и неговия глас - тя си е негова песен.
Сигурна съм, че ще събере доста пари за Хаити в този вариант. А пък  предвидените да участват в презаписването - да изкарат своя песен и текстове или е безмислено, защото не могат да напишат песен, която да събере толкова милиони, колкото събра навремето We are the world. Защото освен таланта да пееш, трябва и да чувстваш с цялото си сърце това, което искаш да изпееш и композираш.

# 216
  • София
Извинявайте, но аз продължавам. Peace Тук вече по сигурно се говори за участието на Джанет. И естествено като няма кой да вземе най-трудната част от песента - моста - ще оставят
гласът на Майкъл:
http://www.mtv.com/news/articles/1631044/20100202/jackson_michael.jhtml
/Момичета, зле съм с английския, ако съм се обърккала - извинявайте Peace/

# 217
И аз проявявам чиста доза егоизъм, когато друг му пее песните.
Earth song на Грами беше страхотна, но и на тези великолепни певци намерих какво да не ми хареса. Истината е, че от очите ми потичаха сълзи във всяка секунда, в която си представях него пеещ тази песен в този момент и получаващ цялостно признание за музиката си. Ей това ме боли, много ме боли.

# 218
[quote author=lenitta link=topic=466978.msg14023793#msg14023793 date=1265131664

ConfusedТова не може да стане,няма как...ще е нелепо да не звучи гласът на Майкъл Crossing Armsняма как да не го включат,ако не от признателност за приноса му,то поне от комерсиалните им там приоми(вече не знам кой и за какви цели използва името му,съмнявам се във всички )Thinking
Vdlq61,може би новото поколение звезди наистина са съпричастни и със случващото се в Хаити,и изобщо за болките на човечеството,и наистина са повлияни от таланта и човечността на Майкъл,и затова се включват в новата We Are The World!Със сигурност измежду всички ,(75 ли щяха да са изпълнителите) има наистина хора съпричастни към чуждата болка и загрижени за бъдещето на света-последователи на Майкъл Praynig Peace

# 219
  • София
Moon Walk  Hug Hug Hug Разбирам те напълно, то и моят гняв, който малко или много си позволих за изразя, е от същите  чувства. Hug Hug Hug

Vdlq61,може би новото поколение звезди наистина са съпричастни и със случващото се в Хаити,и изобщо за болките на човечеството,и наистина са повлияни от таланта и човечността на Майкъл,и затова се включват в новата We Are The World!Със сигурност измежду всички ,(75 ли щяха да са изпълнителите) има наистина хора съпричастни към чуждата болка и загрижени за бъдещето на света-последователи на Майкъл Praynig Peace

О да, вярвам, че са съпричастни, вярвам и че са повлияни наистина от Майкъл /което ми е малко късно/ ,  но с тези презаписвания може да се изгуби за бъдещото поколение оригиналното изпълнение, а щом от 20 год. си е все актуално и ненадминато, според мен не трябва да се пипа изобщо.

# 220
Надявам се ,че гледате в момента....... Cry Cry Cry Hug Hug Hug

# 221
Не мога да спра да плача,цялата треперя cry newsm45 моята песен, любимата ми песен..през цялото време докато гледах концерта си мислех за Майкъл и за прекрасното послание на този текст Cry Cry Hug Пуснах смс-и и се надява да помогнат на Хаити и хората там Praynig Сигурна съм, че Майкъл ги закриля и им праща много обич от небето-там,където е сега Hug Hug Hug

# 222
И това ,че тази песен я изпяха деца Heart Eyes,просто дечица-нямащи нищо общо със всичката наша суета...

# 223
и тези деца ми доказаха, че все пак има някой, който може да изпее негова песен - деца...........странно, нали......

# 224
  • София
Надявам се ,че гледате в момента....... Cry Cry Cry Hug Hug Hug
Ох, ами аз го пропуснах Embarassed

А тук има нещо май по-сериозно за Мъри  newsm78
 http://news.yahoo.com/s/ap/20100202/ap_en_ce/us_michael_jackson_doctor

Общи условия

Активация на акаунт