Майкъл Джаксън - BLACK OR WHITE- отворена тема

• 36 052
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
  • Linz
Поправям се, дискът накрая тръгна.
По-късно ще видя какво сте изписали, сега ще погледам Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 12:17 от Рени

# 256
  • 7800
Тъкмо се чудих дали да си го купувам сега, ама май ще изчакам да пуснат двойното DVD.

# 257
Рени, на гърба на кутийката има телефонен номер на разпространителя. Обади се и попитай какво да правиш или се опитай да си го подмениш от там, от където си го купила. Аз още не съм го отваряла. Ще го направя веднага щом се прибера.  Peace

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 12:29 от Аbi

# 258

Над 70 звезди повториха за Хаити хита We Are The World

# 259
Abi, за труда   bouquet    bouquet  bouquet
Разпечатах си интервюто и отива в съкровищницата на Майкъл  Hug

# 260
# 261
# 262
# 263
Ето за тези, които искат да гледат цялата церемония на "Грами" наградите
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=208200&hit=1

# 264
# 265
spam2 Embarassed
извинете но за какъв концерт сте писали снощи?деца,бтв? някой ако ме просветли на лични  bouquet  newsm78
линк към изпълнението?

Ето го изпълнението на децата от снощи Heart Eyes Hug Hug        http://www.vbox7.com/play:68fd0e0e

Надежда за децата на Хаити-"Heal the world"  Two Hearts

# 266

Ех ...да беше истина.................. Heart Eyes Heart Eyes

# 267
Искам да попитам има ли някой друг,на когото не му тръгва диска Thinking?Не го чете нито компютъра нито двд-то Tired.

# 268
Моя диск тръгна от раз със руски субтитри, но не съм още не съм бръкнала в настройките .Мисля , че всичко си е ОК.
Не съм го гледала , но пуснах две секунди и о ДААААААААААААААА звукът е просто номер едно. След малко започвам да се наслаждавам за пореден път.

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 17:39 от stelass

# 269
Искам да попитам има ли някой друг,на когото не му тръгва диска Thinking?Не го чете нито компютъра нито двд-то Tired.

И в други фороми четох,че при някои не тръгвало ДВД-то, сега трябва да ми го донесат и на мен  и се надявам всичко да е ок Praynig Heart Eyes

Единият вариант е да си рестартираш компютъра, а ако пак не стане си изтегли последната версия на VLC media player Peace Дано успееш да го гледаш Hug

Общи условия

Активация на акаунт