Майкъл Джаксън - BLACK OR WHITE- отворена тема

• 36 057
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
момичета а дали ще го има утре още вестника със ДВД?
Баба ми почина днес и не стигнах въобще до това........а искам да го имам Confused

Moon Walk, моите съболезнования. Нека почива в мир! 
И аз си го взех ДВД-то без вестника и според мен може и да го има още. Надявам се да си го намериш.

# 286
момичета а дали ще го има утре още вестника със ДВД?
Баба ми почина днес и не стигнах въобще до това........а искам да го имам Confused
Moon Walk, приеми моите съболезнования. Нека душата й почива в мир. Flowers Rose
 Аз също не съм взела вестника с ДВД-то. Днес, като заведа каката на пиано ще обиколя реповете.Дано го намеря. Rolling Eyes

# 287
Върнах се пак в октомври и онова,което чувствах тогава.Гледах записите от 24 юни почти не ги виждах от сълзи.Последният му ден,толкова усмихнат,енергичен...кой би предположил.И пак се сещам за Мъри,ткава ярост му обвзема,че...добре,че не е пред мен.А ако съдията наистина нареди ексхумация тогава вече незнам.Срама нямат ли тия хора,капка човечност поне...
Толкова е несправедливо,че съм безсилна дори да пиша свързано за това!

Gita, от къде чу това за ексхумацията!!!Това е чудовищно, Боже!!!Какво още трябва да понесе даже и мъртъв!!!!Разголиха душата му, снимаха тялото му, сега и духът му не оставят на мира!!!Просто ако е вярно и се случи, ще загубя всякаква вяра в човешкото у хората!!!Свини!!!
Имаше го напред в темата Peace

Тялото на Майкъл Джексън би могло да бъде ексхумирано

Заявено е желанието на доктора на Майкъл Джексън,тялото на трагично загиналия певец да бъде ексхумирано.
Конрад Мъри-лицето обвинено за смъртта на певеца е отчаян от обвиненията в непредомишлено убийство с прилагане на фатална доза Пропофол на Джаксън.
"тъй като  след 7месеца разследване на Мъри е ясно заключено обвинението,аз съм сигурен,че неговите адвокати обмислят да изровят последните стратегии,включително разравянето на тялото на Джаксън за да объркат делото"-Тед Гундерсън бивш агент на ФБР пред американски таблоид National Enquirer.
"Защитата на Мъри най-вероятно ще преположат,че Пропофола е най-малкия от проблемите на певеца..."
"Колко други лекари са предписвали лекарства на Майкъл през годините?Те ще искат това да хвърли съмнение върху делото на прокуратурата"
"Защитата на Мъри вероянто ще твърдят,че зависимостта на Джаксън от години е това,което го прави уязвим,а Мъри е запознат с него само от няколко седмици."
"Има толкова изобличаващи доказателства за пропофол срещу Мъри,но защитата може да ги омаловажат,като твърдят,че лечението му е било само точка на другите лекарства и лекари.
"Разбира се прокуратурата ще се борят срещу ексхумация,но предпазливо съдията може да реши,че разравянето на Джаксън за четвърта аутопсия е най-добрия начин да се отговори на всички въпроси и да се избегне всякакво преобръщане на журито."
Въпреки това семейството на Майкъл са срещу идеята за изкопаване на тялото му.
"разравяне на Майкъл би било абсолютно скандално"-вътрешна информация от един Джаксън."Аз съм сигурен,че това ще бъде просто тактика за да хвърлят съмнения в умовете на заседателите!
Но това е всичко,то е -ход!"
"Смъртта на Майкъл беше опустошителна за тези,които го обичаха!Ако някога съдията позволи това да се случи,това ще бъде абсолютен грях!Нека почива в мир!"

# 288
моля ако някой разбира да каже какво се случи с тази петиция?Решено ли е вече или продължава подписката?
http://www.gopetition.com/petitions/make-august-29th-michael-jac … ay-worldwide.html  -това беше голяма мечта на Майкъл,да има един ден посветен на детето,а ако е и кръстен на него вярвам,че това бе го направило невероятно щастлив!

# 289
 Нали -01 юни- е обявен за  ден на детето?Само в България ли се празнува този ден?Ако е така ...това означава ,че ние много  отдавна сме изпреварили американците. Wink.....лошото е ,че Майкъл не е знаел за съществуването на този ден. Sad

# 290
моля ако някой разбира да каже какво се случи с тази петиция?Решено ли е вече или продължава подписката?
http://www.gopetition.com/petitions/make-august-29th-michael-jac … ay-worldwide.html  -това беше голяма мечта на Майкъл,да има един ден посветен на детето,а ако е и кръстен на него вярвам,че това бе го направило невероятно щастлив!

Това е превода:
В много страни по света се празнува Денят на детето. За всяка страна това е различна дата, което означава, че не почитаме детето само на една дата, която да е една за всички. Ние призоваваме: Нека да има ден на детето за ВСИЧКИ деца по света, една дата и този ден да се нарича Ден на Майкъл Джаксън, в памет на човека, който помогна най-много на света и се грижеше за децата.
Нищо друго не успях да намеря, свързано с развоя на нещата. Идеята е страхотна, може ли да се гласува пак?

# 291

Втората снимка е поздрав за Leidi  Grinning  Wink

# 292

Вижте Will.I.Am, какъв фен е само! Grinning Много го харесвам!

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 19:32 от lenitta

# 293
Здравейте, момичета! Радвам се, че четете интервютата, които с Калина превеждаме за вас. Обаче ми се иска да коментираме, какво в тях ви прави впечатление, защото смятам, че има неща, които може да се коментират. Например в интервюто с Джеси Джаксън той почти признава, че има проблем с храненето. Говори и за лошото си падане по време на процеса. Изобщо не е лошо всяка да каже какво я е впечатлило и така ще стане дискусия.  Peace

Пъ.съ. Хайде момичетата, които не пишат да размислят и да се върнат!

# 294
Аbi,това с яденето наистина е много противоречиво.Тук той си признава че не се храни добре в други интервюта,статии,книги ...се споменава ,че е вегетарианец..т.е. от един определен момент в живота си е спрял да яде месо/това мисля ,че го пише сам в книгата си Лунна разходка ...заради проблемната си кожа е спрял да яде месо/.Пак той в едно от интервютата си казва....че децата му са предложили да ги впишат в книгата на Гинес за най-много изядени пилешки бутчета /от KFS/дори има негова снимка с поднос с продукти от тази фирма.Истината може би е някъде по-средата.Хранел се е но може би с идеята "ям за да живея"...а не обратното.Признава,че е бил злоядо дете  и наистина през  целият си живот е много слаб но се е чувствал добре.Аз мисля,че и този огромен стрес под който е бил непрекъснато е дал своето отражение върху здравето му.За падането и нараняването му ...не мога да коментирам нищо ....щом той така е казал сигурно е било така...лошото е ,че с болки са го карали да присъства в съда....това просто е нечовешко! Sad

# 295
# 296
kati-p, да, стресът е бил огромен за него,съчетано и с нуждата от  обезболяваши си става огромен проблем и това без съмнение се е отразило на храненето му.  Peace

# 297
Според мен си е бил злояд от малък  Peace
Забелязвам,че говори много за Африка и стартирането на разни проекти, някой знае ли нещо повече?

# 298
  • София
Виждам, че е много дългичко и затова ще помоля за превод в резюме Praynig Praynig Praynig:
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1248329/Michael-Jac … killing-star.html

Cryще сложа и един линк със снимки от посещение на фенове във Forest Lawn
http://www.flickr.com/photos/lisaburks/sets/72157623348065464/?page=5

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 18:55 от valq61

# 299
 lenitta ,това за Африка наистина е много интересно....дали е започнал нещо  или е останал само с мечтите си?Казва ,че често е ходил там   на почивка дори с децата си ....а защо до сега няма снимки...При условие ,че той е един от най-сниманите хора в света не вярвам да не са успели да го снимат  и в Африка.

Ани...къде си ...само ти можеш да намериш някоя "африканска" снимка на Майкъл!Хайде....любопитно ми е да го видя! Wink

/извинете ме ,пиша от друг компютър и затова не ми излиза регистрацията..аз съм kati-p/

Общи условия

Активация на акаунт