Майкъл Джаксън - BLACK OR WHITE- отворена тема

• 36 050
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
# 616
# 617
# 618
Здравейте,
как сте днес мили момичета? HugБолят ли ви главите от виното? Joy Joy Joy

Поствам нещо,за источника не отговарям. Peace

Издатели от Ню Йорк водят война за правата върху таен роман, написан от Майкъл Джексън. Не е известно кога Кралят на попа е написал историята.

Според източник, съобщил новината пред сайта , в книга се разказва за борбата на измислена рок звезда с парите и известността в разгара на кариерата му. Същият източник твърди, че книгата, която няма заглавие, всъщност разквазва за самият Джексън  и усамотението, което той сам си наложил.

Близки до покойната звезда съобщават, че той самият е създал фабулата и героите, а след това работил с други хора върху историята и придружаващите я илюстрации.

# 619

Трябва да бягаме до шивачката,ако искаме да сме в крак с времето.
Искам такова сако Crossing Arms

И товаааа,го искам,красотааа

# 620
Снимка на деня и откъс от Опуса, публикувано на 4.02.2010
http://www.michaeljackson.com/us/news/opus-picture-day-excerpt-spike-lee

Писмо до Майкъл от Спайк Лий:

October 10, 2009

Скъпи Майкъл,

Миналата седмица, в знак на почит, посетих родното ти място, Гари, Индиана. Прекрачих прага на скромната тристайна къща на „Джаксън Стрийт” 2300 и усетих магията. Там е започнало всичко, девет деца плюс родителите ти сте обитавали това тясно пространство един върху друг и сте преследвали Американската мечта. Това е напълно достатъчно основание адресът 2300 ‘Джаксън’ да бъде обявен за национална забележителност. Човек трябва да се върне в началото, за да види ясно цялото пътуване. Гари, Градът на стоманата, Средния запад, работническата класа, тежка работа, труден живот, висок морал и прости житейски ценности. Именно на това място си разбрал в съвсем крехка възраст, че „трябва да пееш и танцуваш така, сякаш животът ти зависи от това”, и така е било в действителност. Ти и семейството ти превърнахте мечтата в реалност. Но както всички научаваме в крайна сметка (рано или късно), мечтите имат цена, а цената има последствия. Пазя скъп спомен за краткото време, през което работихме заедно; помня как дойде у дома в Бруклин, как прегърна и целуна новородената ми дъщеря Сачел, сякаш бе твое собствено дете; удивителното ни пътуване до Бразилия, за да снимаме видеоклипа към ‘THEY DON’T CARE ABOUT US.’ Разкайвам се, че така и не успях да ти кажа, че нашето видео има пряка заслуга за идеята и създаването на великолепния филм CITY OF GOD. Майкъл, животът ти докосна хора по цял свят, които никога няма да познаваш. Майкъл, аз съм с една година по-голям от теб, израснахме заедно. Имах афро прическа точно като твоята. Исках да бъда като теб. Исках хубавите момичета да ми налитат също като на теб (макар че момичетата не го правеха, а предпочитаха да гледат с влажен поглед твоите снимки, залепени от пода до тавана по стените на спалните им). На онази крехка възраст аз нямах никаква представа какво искам да правя в живота си. Ти ми помогна да видя ясно възможностите си, независимо че изобщо не умеех да пея и танцувам, макар че произхождах от музикално семейство. Ти, Джърмейн, Тито, Джаки, и Марлон ни показахте пътя. Вие бяхте млади чернокожи момчета, също като нас. Пред нас се откри нов ден, нов свят и само от нас зависеше да извлечем най-доброто от него. В заключение, Майкъл, ти си отиде от този свят твърде, твърде рано, но докато крачеше по тази земя в телесната си обвивка, ти успя да я промениш. Ти промени Света, промени Играта завинаги.

Почивай в Мир завинаги.

С любов,

Спайк Лий

P.S. Бруклин те обича!

# 621
: Калин@,СТРАХОТНО ПИСМО!Не сме само ние тези които пишат на Майкъл въпреки факта ,че него го няма!

: arween44 ,дано войната на книгоиздателите приключи час по скоро.Нямам търпение да прочета негов роман!
И саката са страхотни....дали у нас ще могат да направят такова сако?

# 622
Предполагам,че ще могат Кати,
страшно искам едно такова в гардероба.В някоя от модните къщи трябва да проверим. newsm78Обикновенна шивачка може би няма да се справи.Или в бутиците с маркова стока да търсим,знам ли.Но от сайтове не поръчвам нищо повече. Crossing ArmsОще чакам куфара с дисковете,започва леко да ме е яд,че върнах билетите заради този куфар.Взеха парите и това е,ще чакаме,ма минаха месеци.

# 623
"Една от платформите на дефилетата в неделя беше посветена на покойния Майкъл Джексън, друга – на Дон Кихот.
Имаше и орда древни египятни, както и дефиле, посветено на столицата Бразилия."

Това е било на карнавала в Рио.
http://www.dnes.bg/world/2010/02/15/kralicata-na-karnavala-v-rio … -pak-e-na-7.86118

# 624
Калина,страхотно писмо   bouquet Дето вика Кати, не сме само ние лудите!Светът се е побъркал!
Искам да ви попитам нещо. Спомняте ли си имаха ли нещо общо на времето Майкъл и Принс /певеца/?Имаха някаква вражда ли, конкуренция ли?Знаете ли нещо по въпроса?Мисля, че Принс хич не го е долюбвал....

# 625
Аз за този човек не съм чувала от доста дълго време нищо.Какво стана с него,дали пее още?Някъде четох ,че танцьорката/забравих и името/която харесваше Майкъл след като не се получило нищо с него отишла да се сваля на Принс ..но и той и отказал.Може да не е истина но явно има нещо между тях .Интересно ,че Принс изобщо не коментира смъртта на Майкъл.И защо Майкъл си кръсти и двете деца -Принс.?? Rolling Eyes

# 626
Според мен е някаква раздухана от медиите вражда, аз не съм чувала.

Michael Jackson,James Brown,and Prince on stage (1983 )

Prince talks About Fighting Michael Jackson
(На въпрос кой ще победи в евентуален юмручен бой, Принс казва - Michael's not a fighter, he's a lover)

# 627
............. в музикалните среди Принс е известен още като музикален гений и като един от първите и основни изпълнители на Минеаполис звука - което е вид фънк. Освен това има стотици песни, които не е издал под свое име или изобщо, до голяма степен може би поради факта, че е перфекционист. Пише, композира, продуцира повечето от музиката си сам, свири на повечето инструменти при записите си сам. Освен това пише текстове за много други певци. ......

Това пише в нета за него.....в доста неща си приличат с Майкъл и предполагам ,че взаимно са се уважавали.Не знам защо но като че ли имаше нещо по-въпроса за Принс в интервю с Майкъл и то беше в положителна светлина.

# 628

В интервю за френска медия Принс казва някои нещаза Майкъл.

Когато имах концерт в Лондон през 2007 г. нa O2 Arena, попитах продуцентите колко най-много концерта на един изпълнител са представяни там. Те ми казаха 6. Аз им казах, че ще направя 21 концерта. В продължение на две седмици ми отказваха, никой не беше изнасял толкова много концерти. Въпреки това всички билети бяха изкупени. От тогава Майкъл Джаксън ми показа, че трябва да се върви все напред и на високо.
Когато го попитали за представянето на “Shake Your Body Down To The Ground”, Принс казал:
Моята певица Елиза им асъщия тембър на гласа като Майкъл, когате е бил по-млад. Пък и хубавата песен си е хубава!
И накрая попитан за чувствата му относно смъртта на Майкъл, Принс се колебае, не му се иска да повдига въпроса.Най-накрая казва:"Винаги е тъжно да загубиш човек, когото си обичал".
Общо взето нищо не казва конкретно.

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 15:43 от lenitta

# 629
Дъщерята на Майкъл Джексън иска да стане певица. Семейството на покойни певец е учудено колко приличат на него трите му деца Принс Майкъл, Парис и Принс Майкъл II. Двете по-големи деца най-вече проявявали признаци, че искат да тръгнат по стъпките на Краля на попа.

"Да говоря за Принс е все едно да говоря за Майкъл. Той е толкова умен и зрял, много повече от нормалното за неговата възраст. А Парис иска да стане певица", съобщи близък до семейството източник, цитиран от БГНЕС.

В момента децата живеят с майката на Краля на попа Катрин в Калифорния. "Харесва им, че не носят маски, когато излизат навън. Това е нещо ново за тях", допълва източникът. Децата прекарвали много време с по-големите им братовчеди, които според семейството им помогнали да преодолеят смъртта на баща им през юни миналата година.

15 февруари 2010 15:18 / обновена в 15:28 | Дарик Добрич |

lenitta какво пише в този текст?

Общи условия

Активация на акаунт