Именно затова се подпира..а и щом е с рефлукс...
Ортопеда едва ли е наясно за рефлукса,..ако върне храна и е по гръб-има реална опасност да се задуши от аспирираната храна!
Матрака естествено се повдига към главата на бебето около 45градуса.
ot nas. 

. Ако някой има нещо работа или просто му се спи, да дава насам бебета, деца, отглеждам всичко и без това лудницата е пълна
Мишето спи в момента на ръцете ми, аз целя буквите с една ръка, а онези калпазанчета се кикотят в стаята си и нещо май нямат намерение да заспиват, ама след малко като ги подгоня и на кълбета ще станем.... Толкова съм се изнервила събота и неделя, така си мечтаех да дойде понеделник да си остана само с Миши , та да си почина малка, а то като наваля този сняг и баща им реши, че от колата до входа на градината ще се намокрят и можело да се разболеят......А за мен, че лудвам, никой не мисли :bad-words. На всичкото отгоре на Миши за три дни, два пъти му се изхлузва гипса и в събота сваляхме гипс в 2 ч. през нощта, доктора каза, че ако още един път падне гипса, ще си хвърли дипломата.....

След това сме все на ръце и имам време и за четене на книга и за Нет. Кога ще се стопли, да махна тези сушилници от всяка стая, че вече така ме дразнят, като добавим и играчките пръснати от баткото навсякъде, колкото и да ми е чисто, винаги е разхвърляно
Да тръгнем веднъж на разходки, поне да не са ми пред очите тези битовизми и да не ги мисля толкова.

Въпросът е колко магнезий трябва да се приема-това вече се обсъжда с доктор 
, а съм с двете сама у дома ... и изобщо нЕмам никакво време за главоболие
Това нейното си е геройство, спор няма.

Връща в момeнта на оригването......На мен все ми се стува огромно количество.Мисля да я заведа на гастро,за да я види.Иначе я слагам на една страна и съм повдигнала матрачето.Ако някой има идея как да се справим с повръщането приемам идей

Дали не е просто преяждане и не изчакване да се оригне бебето?Препоръчани теми