Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията ви от филма "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде"?
Какви са мненията за филма "Гойя'с призраци"?
Какво е мнението за филма "Шерлок Холмс"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията ви от филма "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде"?
Филмът "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" впечатлява с яркия си образ, добра актьорска игра и завладяваща история. Сашко се отличава, а Морган Фрийман е невероятен в "Invictus". Гледателят споделя, че филмът му остава в съзнанието дълго след гледането, а "Шерлок Холмс" е забавен, държи в напрежение и е в стил на американски екшън.
-
Какви са мненията за филма "Гойя'с призраци"?
-
Какво е мнението за филма "Шерлок Холмс"?
-
Какво е мнението за филма "Интернет"?
-
Какво мнение се изразява за филма "Триъгълник"?
.
Чакам субтитри ,че да го гледам отново.

Сцените на физическо насилие, извращенията на това чудовище, което не заслужава да се нарече "майка", изобщо целият филм ми беше сив и депресиращ
(личи си, че филмът е правен от black) спрямо белите - "Изгони тази
Похвално е, че има хора, които са взели присърце този проблем и имат волята да направят подобна продукция. Историята на живота на Richard O'Barry е "парадоксът на парадоксите" - спомага за създаването на многомилионна индустрия и след това се бори, за да унищожи нея и негативите от съществуването й. За първи път разбирам, че Hayden Panettiere е активстка - обикновено по списанията пишат за всичко друго, но не и за важните неща. Научих някои нови неща за делфините, а историята с "погледна ме право в очите , пое си дъх и спря да диша" беше невероятно въздействаща за мен
) да обсъждаме и документални филми
и искрено благодаря за всички коментари
относно The Cove.
)