Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - ХX

• 55 423
  • 722
  •   1
Отговори
# 315
  • в сърцето на един мъж...
The Bad Mother's Handbook - много приятно филмче, наръчник за отношенията между три поколения жени, за проблемите, с които се сблъскват и за силните връзки между тях. За любовта и още нещо Wink

Catch and Release - интересен и увлекателен филм, от типа романтична комедия.
И двата са топли, човешки и с удоволствие бих ги гледала отново.

# 316
  • София
препоръчвам ви един невероятно хубав филм за Everybody's Fine - http://www.imdb.com/title/tt0780511/ - филм, който те оставя замислен, разтърсен емоционално и потънал в сълзи.
Робърт Де Ниро Heart Eyes - ах, какво да кажа за него...каквото и да кажа е недостатъчно, това е моят човек, обичам всяка негова роля, но тази е една от най-добрите му, наистина.

филмът е базиран на италианския Stanno tutti bene от 1990 на Guiseppe Tornatore, като за римейк Кърк Джоунс (за щастие) се е справил много добре. Това е историята на Франк (Де Ниро), който е вдовец отскоро и прави всичко възможно да събере своите 4 деца заедно на вечеря (както едно време, когато майка им е била жива). всяко едно от децата намира причина да не отиде на организираната от баща им вечеря и тогава той решава (въпреки препоръките на доктора, че не бива да пътува) да посети всяко едно от децата си в Ню Йорк, Чикаго, Денвър и Лас Вегас. Франк преминава през различни трудности през това пътуване и в крайна сметка таткото се сблъсква с тежката истина, че всъщност Everybody`s not fine.

един прекрасен и много тъжен филм за отношенията между деца и родители, който ще ви докосне. и Де Ниро в една от най-добрите си роли в последните години, горещо ви препоръчвам филма!

# 317
   Aurora, благодаря за хубавия коментар.
   Като се знам, първо ще потърся да видя филма на Торнаторе и после новия с Робърт Де Ниро. Ето какво ще гледаме в събота и неделя. При това е подходящ тематично- сега са прошки. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 17:27 от С О Н Я

# 318
Aurora, този филм съм изтеглила преди седмица още, но няма субтитри. Чакам ги с нетърпение. Четох, че до 15 февруари трябва да излязат - за тези, които не могат без субс, като мен. Иначе, филма го има в Арена.

# 319
Aurora, този филм съм изтеглила преди седмица още, но няма субтитри. Чакам ги с нетърпение. Четох, че до 15 февруари трябва да излязат - за тези, които не могат без субс, като мен. Иначе, филма го има в Арена.
В Арена ми излиза това съобщение за филма -Торент линкът е премахнат поради подадено основателно оплакване за нарушение на авторски или сродни права.

# 320

Пина, ето го тук с български субтитри. Аз го дръпнах.

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=48298

А филма на Торнаторе не го намирам... Tired  Ще потърся още.

# 321
Значи, аз съм сварила да го дръпна, преди да го баннат, а той беше и в препоръчани........... Сега пуснах да се тегли, от линка на Соня. Да го гледаме.

# 322
  • София
аз го гледах вчера онлайн в платената Арена -  (напоследък така правя, на седмица плащам 2.40 лв. и е много удобно).
довечера пак ще го гледам, този път с мъжа ми.

приятно гледане!
после много ще се радвам да коментираме Hug

# 323
The Bad Mother's Handbook - много приятно филмче, наръчник за отношенията между три поколения жени, за проблемите, с които се сблъскват и за силните връзки между тях. За любовта и още нещо Wink

Catch and Release - интересен и увлекателен филм, от типа романтична комедия.
И двата са топли, човешки и с удоволствие бих ги гледала отново.

Много ти благодаря.  bouquet
Изтеглих вторият, тъй като първия не го намерих в Арена, а от този сайт няма смисъл да тегля, тъй като няма субтитри. Но ще чакам да го качат.  bouquet

# 324
  • В светлината на слънцето
Робърт де Ниро е много добър, но режисьорски филмът много издиша. А и сюжетът ми се видя прекалено измъчен. Незнам, мен нещо не ме впечатли.  Thinking

# 325
Anonyma - Eine Frau in Berlin
http://www.imdb.com/title/tt1035730/
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=209647&hit=1
Много тежък и емоционално разтърсващ филм за цената на оцеляването и размитите морални граници, ужасите на войната, физическото насилие и емоционалното посегателство. Направен по скандалния дневник "Anonyma". Не знам Peace дали да препоръчвам на феновете на драмата. Обичам драми, но този филм ми дойде в повече Confused

# 326
Аз сега си пуснах да гледам
Решен да убива .
http://dubinabg.eu/play.php?id=704#filename
Нямам представа дали ще си заслужава изобщо , но поне започна интересно .
Вече нямам нерви да търся филми , после да ги чакам да се изтеглят и чак тогава да гледам.. Tired
Затова се задоволявам с това което намирам онлайн.

# 327
  • Belgium
Е колко време чакаш да се теглят?

При мен е не повече от 15-20 минути.

# 328
Робърт де Ниро е много добър, но режисьорски филмът много издиша. А и сюжетът ми се видя прекалено измъчен. Незнам, мен нещо не ме впечатли.  Thinking

И аз чух същото за този филм, но сигурно ще го гледам  Simple Smile

Между другото и аз ползвам платената Арена откакто "изневерих"  Wink на принципите си. Поне ми е малко като оправдание, че все пак си плащам за гледането  Embarassed Но къде точно отиват парите  Rolling Eyes ...Лошото е, че преводите на повечето филми са ужасни, затова голяма част си ги оставям за кино.
Ето ви програмата на Филм феста:

http://www.sofiaiff.com/index.php?page=movies&id=31

# 329
Тази вечер по tv7 от 23:30 ще дават - Империя - Великата куртизанка, драма   .
Стори ми се , че ще е интересен.

Общи условия

Активация на акаунт