Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - ХX

• 55 402
  • 722
  •   1
Отговори
# 345
Гледах Everybody's Fine, много мъчен филм!  Cry  Сърцето ми скъса, тоз'  Робърт де Ниро!

# 346
  • Варна/UK
Привет!
От много дълго време се опитвам да намеря един филм с Ричард Гиър. Гледала съм го преди повече от 10 години и много ми хареса. Името на филма е "Точка на пресичане" -Intersection  Ще съм много благодарна, ако някой ми помогне от къде да го изтегля, може и да е без субтитри. Героят на Ричард Гиър трябва да избере дали да остане със своята съпруга или да я напусне, заради любовницата си. Помня, че финала беше много силен и точно тази развръзка ми е останала в съзнанието.
http://www.imdb.com/title/tt0110146/

# 347
Цитат
Гледах Everybody's Fine, много мъчен филм!    Сърцето ми скъса, тоз'  Робърт де Ниро!

За мен сценарият беше чудесен, но нещо му куцаше на този филм, не знам дали от актьорите, дали от режисьора...Най-силно се впечатлих от показаните градини и интериори  Mr. Green

# 348
# 349
Привет!
От много дълго време се опитвам да намеря един филм с Ричард Гиър. Гледала съм го преди повече от 10 години и много ми хареса. Името на филма е "Точка на пресичане" -Intersection  Ще съм много благодарна, ако някой ми помогне от къде да го изтегля, може и да е без субтитри. Героят на Ричард Гиър трябва да избере дали да остане със своята съпруга или да я напусне, заради любовницата си. Помня, че финала беше много силен и точно тази развръзка ми е останала в съзнанието.

http://nanoset.net/torrent/1/19/123768/Intersection newsm10

# 350
  • Варна/UK
Благодаря ви!  bouquet

# 351

Бихте ли ми препоръчали хубав съвременен руски филм.Гледах Адмирал, 9-та рота,Черната светкавица и много ми харесаха.Може да е на всякаква тематика комедия,военен,романтичен... Simple Smile

# 352
  • Belgium

Бихте ли ми препоръчали хубав съвременен руски филм.Гледах Адмирал, 9-та рота,Черната светкавица и много ми харесаха.Може да е на всякаква тематика комедия,военен,романтичен... Simple Smile

Сибирският бръснар гледала ли си?

# 353
Гледах 'Реджеп Иведик'  Mr. Green  турския Бай Ганьо, който не е толкова чужд на българите. Препоръчвам го - Recep Ivedik първата част е от 2008, втората до 2009, но нея още не съм гледала.

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 11:21 от pina

# 354
Момичета, гледате ли документални филми?
Мисля си от много време да пуснем отделна тема за тях на същия принцип като тази Thinking
Там ще можем да споделяме и факти, които са ни заинтригували, както и да обменяме информация за неща, които следим Simple Smile

Тези дни гледах 14-те серии на сериала The Good Wife, за който стана дума преди време. Дали ще има продължение и кога?

Джуд, не го разбирам това с любимите герои - имаш предвид филмите с продължения или отделни такива?

# 355
March 2
The Good Wife
NCIS
NCIS: Los Angeles

Това е копнато от един друг форум,до 23-ти епизод би трябвало да е 1-ви сезон на “Добрата съпруга“.
На 2-ри март е 15-ти еп.,заради Олимпиадата засега са спрели излъчването.
И аз чакам с нетърпение,много ми допадна сериалчето. Hug

# 356
  • Карлово
Гледах Everybody's Fine, много мъчен филм!  Cry  Сърцето ми скъса, тоз'  Робърт де Ниро!
Аз съм гледала преди години италианският "Туто бене". Още ми е пред очите Марчело Мастрояни. Дано го пуснат да се насладите и на неговата игра.

# 357
Тсугуми , като отвориш темата за документални филми , ще препоръчам Lake Mungo / Езерото Мънго (2008) , довечера ще го догледам до края  .На предната страница го бях препоръчала без да предполагам че е документален . Rolling Eyes

А за какво става дума в сериала който споменаваш The Good Wife ??
При нас го дават по Холмарк / премиерен е / .. но не хванах първите серии .

# 358
  • в сърцето на един мъж...
Shadowheart - интересно филмче за Дивия запад, за прошката, приятелството, любовта.

Valentine's Day - романтична комедия, на принципа на Love Actually. Ако имате желание да се посмеете и разтоварите, препоръчвам Peace

A Mighty Heart - предполагам повечето от вас са го гледали, аз сега успях. Историята на журналиста Даниъл Пърл. Интересно направен, увлекателен и тъжен. Обаче не ми хареса Анджелина Джоли в главната роля и заради това филма много загуби от моите симпатии. Не я харесвам тази жена и това е Confused Безизразна ми е, не мога да намеря роля, в коята да я преглътна Confused

# 359
  • Бургас
Последните два от къде тегли? В замундата са с ужасно качество???

Общи условия

Активация на акаунт