Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията ви от филма "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде"?
Какви са мненията за филма "Гойя'с призраци"?
Какво е мнението за филма "Шерлок Холмс"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията ви от филма "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде"?
Филмът "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" впечатлява с яркия си образ, добра актьорска игра и завладяваща история. Сашко се отличава, а Морган Фрийман е невероятен в "Invictus". Гледателят споделя, че филмът му остава в съзнанието дълго след гледането, а "Шерлок Холмс" е забавен, държи в напрежение и е в стил на американски екшън.
-
Какви са мненията за филма "Гойя'с призраци"?
-
Какво е мнението за филма "Шерлок Холмс"?
-
Какво е мнението за филма "Интернет"?
-
Какво мнение се изразява за филма "Триъгълник"?
Аз много често гледам Ужаси.. Ама рядко попадам на хубави, ако някой се интересува по-обстойно може да ми пише и ще му препоръчам 
сега след филма ще се коригирам! Дайте насам куфара !
Но Робин беше сладур 
Останах с впечатлението, че Бъртън има този потенциал, но сякаш сам си налага някакви ограничения. Имам и известно обяснение - прекалената лудост определено би ограничила публиката, а така филмът е разбираем дори за по-масовия зрител. Всъщност всеки ще открие в него онова, което предварително се е настроил да види: зрелищни битки, ефекти, странни обитатели, красива сценография, но също така и онзи изказ и полет на фантазията, който прави "Алиса" от детските ни години толкова неповторима и уникална. Филм, след който определено има над какво да се замислиш. За съжаление, посланията са леко сдъвкани и поднесени малко наготово, "по холивудски". Но има и доста скрити "картинки", над какво сам да мислиш. 
За деца обаче не съм сигурна дали е много подходящ. 1. Ако не могат да четат, ще срещнат сериозно затруднение (филмът е с титри). При нас номерът мина, защото дъщеря ми обожава Алиса и знае книжката наизуст. 2. Във филма има някои леко плашещи моменти, които може да не допаднат на по-малки зрители. 3. Филмът определено не е правен като за деца, личи си че е мислено повече за порасналите деца.

Иначе книжката "Алиса в страната на чудесата" съм я чела само на големия, но още не е запознат с "Алиса в Огледалния свят". Изводът е, че филмът ще го гледаме само ние с таткото засега