За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 26

• 34 598
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Не мога да открия къде беше обяснето как се правят тези пингвинчета http://storage3.album.bg/657/s8300996_9ec14_13291393.jpg. Може ли да ми помогнете?

Заповядай Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=346653.0

# 376
ето намерих го Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=346653.0

ха-ха мамси ме е изпреварила с една секунда.....

# 377
Здравейте, кулинарки (аз не съм Embarassed), имам бърз въпрос - нов глинен (гледжосан) гювеч обработва ли се преди първата употреба?
Благодаря.

# 378
Аз сложих моя гювеч  пълен с вода във фурната, докато стана гореща водата. Изхвърлих я, измих го и ... така.

# 379
Находка, Мамси, благодаря и на двете  Hug

# 380
Здравейте, кулинарки (аз не съм Embarassed), имам бърз въпрос - нов глинен (гледжосан) гювеч обработва ли се преди първата употреба?
Благодаря.

моя го намзах с олио,кипнха малко вода в него,изхвърлих  я и беше въведен в експлотация Peace

# 381
Благодаря, момичета. Отивам да го приготвя...

# 382
Не съм правила такива "дезинфекции". Само го измих с веро и това беше.

# 383
Не съм правила такива "дезинфекции". Само го измих с веро и това беше.
Аз също Laughing

# 384
Имам едно въпросче.
Донесоха ми буркан newsm78 със рендосани ябълки.Искаше ми се да направя щтрудел,но нямам кори за баница,пък в тоя сняг изоообщо не ми се ходи до магазина.Какво мога да направя ,не е спешно,защото буркана е стерилизиран,ама ми се иска да го спретна веднага.Разполагам с един голям пакет бисквити закуска и само 2 яйца.Имам и краве масло.Ако нещо ви идва наум,дайте идея.

# 385
Имам едно въпросче.
Донесоха ми буркан newsm78 със рендосани ябълки.Искаше ми се да направя щтрудел,но нямам кори за баница,пък в тоя сняг изоообщо не ми се ходи до магазина.Какво мога да направя ,не е спешно,защото буркана е стерилизиран,ама ми се иска да го спретна веднага.Разполагам с един голям пакет бисквити закуска и само 2 яйца.Имам и краве масло.Ако нещо ви идва наум,дайте идея.

Сещам се само за тези:

ЯБЪЛКОВ СЛАДКИШ С КАНЕЛА И БИСКВИТИ

Продукти:
1 пак. масло, 1 пак. чаени бисквити, или Закуска, 5-6 ябълки, 2 яйца, 1 ч.ч. захар, 1 ч.ч. брашно, канела.

В тава се разтопява маслото и върху него се нареждат бисквитите. Отгоре са разпределят ябълките, обелени и нарязани на кубчета. Поръсва се с канела.
От яйцата, захарта и брашното се забърква тесто, което се изсипва върху ябълките и се разпределя равномерно. Пече се в предварително загрята фурна на 180 градуса.

БЪРЗО ЯБЪЛКОВО РУЛО. Сега видях, че си написала две яйца........

# 386
Лабрексче,благодаря    bouquet

# 387
Лабрексче,благодаря    bouquet

Виж и този ЯБЪЛКОВ СЛАДКИШ, само грис дано имаш.

# 388
  • София-Младост
Имам едно въпросче.
ЯБЪЛКОВА ТОРТА

Съставки:
1 кг. ябълки
2 опаковки бисквити Чайка, Добруджа или маслени
125 г краве масло
1 чаена чаша пудра захар
1 кафена чашка запечени и счукани орехови ядки
1 пакетче ванилия или 1 супена лъжица ром

Приготвяне:
Маслото се разбива до пухкавост със захарта и към него се прибавят последователно и при непрекъснато разбъркване ябълките, обелени и настъргани на едро ренде, бисквитите, нотрошени на дребни парчета, и ореховите ядки. Сместа се ароматицира с ванилията или рома, изсипва се в тортена форма и се оставя да отлежи 2-3 часа на хладно. Преди поднасянето тортата може да се гарнира със сладолед или разбита подсладена сметана.

Мисля, че ще стане и с обикновенни бисквити, просто аз като ги начупя бих ги понамокрила или с мляко или с вода.

# 389
  • софия
здравейте, дали мога да спретна нещо от пил. филе, сметана и лапад замразен? само да ги запържа ли?

Общи условия

Активация на акаунт