За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 26

• 34 598
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Първо да благодаря пак на labrex, златна сии!! Направих си парфенцето, супер стана и желатинът се разтвори така както трябвало да бъде. Спретнах една мини за щерката с подсладител и 1 голяма тава за останалите (2ма) и май вече е половина, че някоЙ хора често ходиха в къхнята след вечеря.  Joy

Shocked Кексът в микровълновата изглежда страхотно лесен, все си мисля, че нищо не би ми станало там и я ползвам за претопляне или размразяване  ooooh! май трябва да пробвам.

# 526
Първо да благодаря пак на labrex, златна сии!! Направих си парфенцето, супер стана и желатинът се разтвори така както трябвало да бъде. Спретнах една мини за щерката с подсладител и 1 голяма тава за останалите (2ма) и май вече е половина, че някоЙ хора често ходиха в къхнята след вечеря.  Joy

anny_, радвам се, че си успяла! Да ви е сладко!  bouquet

# 527
  • софия
здравейте! как да сготвя свински врат от старо живонто, за да стане по-крехко?

# 528
В събота ще ходя на гости и ми се иска да занеса нещо, че не ми се ходи с празни ръце. Някой да може да помогне с идеи? Предният път занесох пиле в палачинка... Нещо солено ми се ще пак  newsm78

# 529
Предният път занесох пиле в палачинка...
Този път занеси палачинки в пиле  Mr. Green
http://forum.flowersnet.info/viewtopic.php?f=25&t=165&hi … tart=3540#p285350
не знам дали е най-добрата идея, но като каза пиле в палачинка и веднага се сетих за това (никога не съм го правила, но рецептата ме изуми #Crazy)

това също е хитро за гости
http://www.say7.info/cook/recipe/641-Kurinyie-nozhki-v.html

Може и някоя солена торта или пай, лазаня също може да е добра идея...

# 530
  • Някъде в търсене ............
*Jael* , тази рецепта (1вата) е изумителна, някой ден ще се тествам Hug

# 531
аз пак ще си предложа Салата торта или Салата гнездо - и двете са много ефектни и лесни-

и още тези Мариновани сиренца - бързо се овкусяват, можеш да сложиш в един по-интересен буркан с цветна хартия на капачката като подарък;

и Кашкавалено руло - много ефектно  Peace

Също и тези Пилешки бохчи със сирена

# 532
за оцветяване на сладки/тесто може да използвате и разните "степчета"-хем цвят,хем аромат Simple Smile

# 533
за оцветяване на сладки/тесто може да използвате и разните "степчета"-хем цвят,хем аромат Simple Smile
Степчетата съдържат аспартам като подсладител.А,аспартама не търпи топлинна обработка.

# 534
  • Бургас На пресечката за Рая
здравейте! как да сготвя свински врат от старо живонто, за да стане по-крехко?
Винаги най - добре става когато е във фолио. Задушава се. Така завито месо допълнително се слага и под капак - в иенска или гювеч. А по всус си избери от тук някоя рецепта . Хубаво загрей ястието да започне да ври под капака и след това  намали фурната според рецепта .http://vkusnoikrasivo.com/forums/viewtopic.php?p=2199

# 535
*Jael* , пеп-4o, благодаря ви! Тези сиренца откога им се точааа, ама верно сега е момента  Wink

# 536
дали ако разредя течна готварска сметана с вода, мога да я ползвам вместо прясно мляко?

# 537
  • Бургас На пресечката за Рая
Течна сладкарска или готварска мисля, че може стига да не е заквасена.

# 538
дали ако разредя течна готварска сметана с вода, мога да я ползвам вместо прясно мляко?

мисля,че може,зависи за какво ще я ползваш Peace

В събота ще ходя на гости и ми се иска да занеса нещо, че не ми се ходи с празни ръце. Някой да може да помогне с идеи? Предният път занесох пиле в палачинка... Нещо солено ми се ще пак  newsm78

аз съм правила като ходих на гости  нещо супер ефектно и лесно-пълнени краставици на пеп-4о Peaceкраставици сега има,а плънката може да е различна.

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,649.msg18695/topicseen.html#new

# 539
Степчетата съдържат аспартам като подсладител.А,аспартама не търпи топлинна обработка.
newsm78 това не го знаех, но в студентските си години много обичахме с моята съквартирантка да правим палачинки,но взе че ни писна цветовото еднообразие и в тестото сипвахме различни степчета - в резултат на което ядохме червени , зелени и всякакви други цветове паланчинки.Да ви кажа честно вкуса им беше страхотен Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт