Да върнеш времето назад / Annem / - тема 4

• 46 889
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Олеле, Зейнеп като в източни бойни изкуства, "безотговорно", това пък що е , ясно на кого се е метнало Гонджа, толкова са сбъркани всички, че думи нямам newsm12

# 76
  • София
   Еее, Зейнеб е много жестока, стана ми жал за Муса!

# 77
Ама и Зейнеб се специализира във връщането на пръстени.

# 78
Rina-rina кажи ми с кого ще е накрая тая Зейнеп  Praynig

Ако позволиш, вместо Ринка ....... с Муса

# 79
  • Видин
 Shocked

# 80
  • Атлантис, Галактика Пегас
Тази жена - Зейнеб-  е голяма егоистка. Това е. Самовлюбена мазохискта бих казала. Да се прави на Светица. Тя нали никога не е грешала... Уф... Идеални хора няма.. От такива супер правилни ми се гади.  Sick #2gunfire

# 81
 ББ Зейнеп ще е с Муса. ще му роди дете, защото вече е бременна. Ще се преместят в нова къща, защото нейната ще я подпалят. Ще гледат двете деца - нейното и на Айше  ylinfant  ylinfant

# 82
  • Видин
Мерси  Hug Hug Hug
Жалко! Много  ми е жал за Али  Cry

# 83

Тая жена за компромис чувала ли е? Уж беше заедно в добро и зло!

# 84
  • Атлантис, Галактика Пегас

Тая жена за компромис чувала ли е? Уж беше заедно в добро и зло!
да ъ връчат едни крила и да я пратят в рая ама не заслужава

# 85
 Здарвейте отдавна ви чета.но не можах да се стърпя да не ви пиша.че барем ми олекне  newsm45 .Ама и тази Зейнеп и тя каква е...

# 86
За Зейнеп е точно Али- с него такива проблеми няма да има! Той е предсказуем до N-та степен. Чак скучен!
   Но такъв живот!!!

# 87
Здравейте, и аз отдавна ви чета, но все не пишех, та сега тая серия ми дойде множко, викам да драсна някой ред.Зейнеб малко егоистичтично постъпи, можеше малко разбиране поне.Алито пък през цялото време наднича, като репортер е.
Рина, а в последната серия не са ли пак в къщата на Зейнеб и двамата четат книга, която тя е написала?
А дали Гонджа не е бременна от Башар??? или това са мои разсъждения? newsm78

# 88
От всички най-доволен остана Ибраим.Каква самодоволна,мазна физиономия имаше Mr. Green
Много ме ядоса днешната серия.

# 89
Жалко! Много  ми е жал за Али  Cry

На мен не ми е жал за Али. Много е досаден с тия негови надничания! Щом Зейнеп не можела да говори с него, само да го слушала! Пък как я погледна като и каза: Виждам, че си щастлива!
Прекалява! Да беше се оттеглил, а той! И сега ще е първи утешител!

Общи условия

Активация на акаунт