В очакванe нa пролеттa с тaнЦu, kaTMu и баклава ще ви посрещне нашата тайфа–TR29

• 31 145
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте тайфица. Днес беше бая мъгляво навън, но тук обилна закуска
много кафета-Ани, да си жива.Бз, много са хубави тези клипове за Истанбул,
особено първия.Права си, че обсъждането - култура, кулинария,обичаи и разни
на пълна маса става.Дедо Хаджи,диабета е "подарък"от цивилизацията,добре
че постави въпроса.Лекарите тук да ни разяснят профилактиката,ако имат време
Иначе едно от многото неща с които се свързва Истанбул е баклавата.
/и кадаифче не бих отказала/. lalalala

Делте, да можеше една тавичка от клипчето да прескочи при нас,а..

# 61
Спаси,ето душко малко кадаифче-и аз съм му фенка.
Моят любим ме научи да го ям със сладолед отгоре  

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 20:32 от annip

# 62
Анюта , 'сичкото сладко много 'убаво  Wink Crazy Heart Eyes ( **само ги намали снимките (height=250)  Wink .. цитирай ме ..изтрий моя цитат и остави само форматираните картинки  Hug Peace

**снимките ги турна аннип , тъй че ако някой се захароса екстремно hahaha Joy Whistling Crazy Mr. Green, да се обръща към нея , моля-моля  ...ok?   Whistling Mr. Green Laughing

Spasi , Delte -  Hug Laughing Heart Eyes ... И на мен ми доставят огрoмно удоволствие видео матерuалите ..защото си спомням  c кой къде  когa с.м посетила дадените места  Hug Wink  ... Н.мам т.рnение да се оправи времето и да се отдам на разходки из Истанбул ..културни, кулинарни или просто природни ... Whistling Mr. Green Crazy Heart Eyes Hug

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 20:44 от bz

# 63
Е нищо де,има ли значение мои ли са,твои ли са.
Да не ни се карат и купон да става  bouquet

А за клиповете-гледам и мечтая ли мечтая.
Кога ли таз мечта ще стане реалност

# 64
  • Varna
СПАСУНЧЕ Hug
Ни щЪ сИга много баклЪвЪ, че много съм се ояла Душооооу. Такова чудо не е било от години, защото заради тоя моя крак едно на тренировки не ходя и второ и да излизам не мога много, много. Само малко. И се застоях яко, ама яко ти казвааам. А и тия лошавите врИмИна дето настаЯха тука по Варната, сЮФсем ме отказаха да излизам навънкаТа. Иначи като заритам много за баклава отивам да лапам ама не баклава ами Кюнефе във Турския ресторант, че той на десетина минути пеш от нас .  Аз иначе не се оплаквам от дебелина, ама сега почвам да рИва и аз. Но поне не е от глезотия, ами си е пълната истина. smile3538
БЗ-че Hug
Точно това си помислих и аз като гледаг клиповете. Местата където съм била и със кого съм била и ми стана едно мило и едно мъчно същевременно. Извиках и Ашкъма да гледа. Той пък се разядоса на гадното време, че неможем да дойдем дори и да е студено. Поне да ги нямаше тия снегове. Така му се е припила еда Ейни РакЪ, че тука не виждаме да внасят. Има тука ама съъъъъвсем мааалко, пие я като  лекарство буквално. Така са му са се прияли от тия малките кюфтаци които лапахме в близост до хотела ни. Ама ги правеше оня Уста страОтнооооу. И за какво ли не още си помечтахме и си припомнихме. Да сме живи и здрави пак да дойдем един ден.....

# 65
Делтичка,ако ходя на 14-ти при скъпия,да взема да ти пратя от тоз златен цяр???

# 66
  • Varna
АНИЧКО Hug
Не се притеснявай мила. Но много, много ти благодаря. Много си мила Hug Hug Hug

# 67
За нищо мила Делта. Hug Hug Hug

Хайде лека нощ от мен.Кат гледам май и вие се гътнахте Thinking

# 68
  • Истанбул
Здравейте мили другари и другарки.Аз като лекар хуманист казвам=Прекален светец и Богу не е драг Mr. GreenПък и при такава кухня=ма то грехота да не се опитат тез чудесии.То по законите на изкуството трябва да се хапват 2 парченца баклава е да ама не ,на мен лично ми се иска да нагъна цялата тава Mr. Green #CrazyПри тез вкусотии няма как да не е дебел народа.Баници,катмери,долми,късъри еми то човек от желязо да е не мож да устои.Аз имам една приятелка от България,та все ми вика =Като дойда в Истанбул ще ме оставиш в някоя баклаваджийница=ще ям ,ще ям ,ще си отям Hug Heart Eyes #Crazy
Пък ако ме питате сериозно за профилактиката=един е цярът народе=цип на устата ама де ти.На турски има 1 поговорка =Ако имаше лек за плешивостта първо плешивия щеше да се намаже.От друга старна пък си викам=човек като мине 50 те и да иска да ходи=болят го краката,да иска да яде сладко =я захар ,я холестерол има и трябва да се замисля.Тъй ,че има още време Hug Hug
Днес гледах стархотен филм за АЯ София =джамията,че аз като съм била там без екскурзовод съм гледала като теле афиш Mr. Green #Crazy Joy
Лори де си ,къде се загуби brother in arm  bouquet  bouquet
Спокойна ,мека ,лека нощ        

# 69
  • Varna
ХАКИ Hug
Така съм гледала и аз като съм била без екскурзовод Ая Софоя. Обаче имах голям късмет, като дойдох веднъж служебно и една от колежките уреди да ни е екскурзовод един млад човек който същевременно и беше асистент във Анкарския университет . Но си докарваше и някоя паричка като водач на български групи. Страхотен български ти казвам, стоях като омагьосана и ми стигаше само да го слушам без да го гледам.  Толкова неща ни каза, за  които аз не бях нито чувала, нито чела. Понеже познаваше колегите от групата а и те него, те му носеха бъгарски вестници. Радваше им се много. Уреди ни да отидем и във Българската екзархия, че там по рядко ходят българи, защото рядко ги водят. Там пък това момче успя да си уреди, да чете стари докумети за да си защити Доцентурата. Зарадва като дете на това, че може да ползва литературата във Екзархията. Каза ни тогава, че скоро щял да идва във България за някакъв конгрес свързан със Българската литература. Някакъв маждународен конгрес но не си спомняв вече, че не беше скоро.

# 70
Ех, що сте толкоз готини всички. Айде до утре.

Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes smile3524

# 71
  • София
Значи аз да кажа нали, щото ако не кажа ще кажете що не съм казал, не че като кажа няма пък да кажете какво си искал да кажеш ама да си кажа все пак.

Ъъъъъъ ... какво исках да кажа ...  newsm78

А да ... независимо, че в Истанбул си има и арменски патриарх, мисля да ода до попа да се оплаквам за офтамотологично-рино-ларингоричната инквизиция на които някои дами тука ни подлагат с разни ми ти фотогафии. Пък сетне ние да му мислим за гастро ендокринологичните последствия.

# 72
  • Истанбул
Нова седмица ,нов късмет HugКато сте казали ограничения,диети да ви сервирам една диетична закуска.Лек ден Hug  bouquet

# 73
от мен това за закуска, http://www.vselenata.com/vselenata/content/e4430/e4431/e4550/e45 … rapefruitNEW_.jpg
това http://vtule.ru/user_foto/redaktor/devichik/aver-banana.jpg
и това http://4.bp.blogspot.com/_FWzbtkJth9k/SISKGpjTbdI/AAAAAAAADxo/hG … 8A/s320/11111.jpg

това сервирах на семейната маса преди малко, и викам да проверя и девойките  Whistling Hug

аз съм 2 дни в отпуска, но ще я запълня с разни полезни и приятни неща. ние живот и здраве започваме да си строим къща пролетта, и сега тичаме по институции, майстори, проекти, архитекти  Crossing Arms Thinking и те това ще правя днес  Tired

хайле лек, спорен, доходен и успешен ден от мен   bouquet

# 74
  • Казанлък of all places
Ghosn, радвам се да те видя тук! Не ми говори за строежи,че косата ми е побеляла , а аз участвам в нашето начинание само с морална подкрепа и от време на време с физическа. Архитект ли? Майстор ли? пусти шамариииии! Иначе е много приятен процеса да си строиш къща, всички трепети, мисли, очаквания .... и накрая резултата ... много готино!

BZ, много ми харесаха видеата.
Що се отнася до баклавите - просто се неутрализират с кисело мляко Simple Smile
Успешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт