1001 нощи - Една година стана , но страстта към Приказката ни остана - 119

• 43 412
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
.
ВАХИДЕ ГЬОРДЮМ И ХАЛИТ

# 661

"BG ФЕНКИ ,НАЛИ ЗНАЕТЕ ,ЧЕ МНОГО ВИ ОБИЧАМ!!!"

# 662
                                                                             МОМИЧЕТА,

Още в движение, преди да влезна в темата разбрах за чудесната новина ! newsm44Щерката ме информира. Joy

НАЙ-ПОСЛЕ и милата Джейда да се радва на детенце ! Peace Дай боже да е истина новината. Peace

Желая и от все сърце едно прекрасно бебче. Grinning Grinning Grinning

...И ТЯ Е УБАВИЦА,КАТО НАШАТА БЕРГ newsm03 newsm03 newsm03

ДОРИАНА и ВАРНА- Hug Hug Hug

АНИ и CARMEN- Hug Hug Hug

На всички мамчета- Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 22:58 от Светла Иванова

# 663
newsm78 ТА,ДА СИ ДОЙДЕМ НА ДУМАТА hahaha bowuu Joy Joy Joy

# 664

THANK YOU,SIMO66

# 665
# 666
# 667
# 668
# 669
# 670
                                                                              newsm03 newsm03

# 671
Може да са публикувани тези цитати мнозина пъти,но са страхотни.Шедьовърът си е шедьовър.Две мнения няма и не трабва да има!

]

Дойде и този ден, деня, по-горещ от ада, който изгори и изпепели сърцето ми и дните ми се превърнаха в безкрайна нощ и угасна свещта на надеждата. Хей, дишаща с жестокостта си в лицето ми любима, радвай се! Вече няма място за любовта ти в моето сърце, превърнало се в шепа пепел... Но знай, че животът ще раздаде своето правосъдие. Заспала в чуждите обятия, ще се будиш от кошмари. Така, както ти постъпи жестоко с мен, сега дойде ред и твоето сърце да изгори. Ey, sergilim, твой ред е, сега и ти ще гориш!

О любима аз роб съм на очите ти по-черни от мрака на ноща.
От твоите погледи стрели пронизани душата ми карви.
Ала безкрай щастливо е че пленник е на любовта това сърце което страда заради твоите очи!

# 672
Берг е втората от ляво...

# 673
# 674

Общи условия

Активация на акаунт