Юлски бебета - Тема 24

• 19 967
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте Grinning
Честито зъбче на Катрин Grinning
Virginity,честито ви 3-то  зъбче Grinning
Мамо Диди,и ни още нямаме зъбчета.Така че не сте сами Mr. Green
Драга,чакаме да се похвалиш и с пръстен Grinning

# 151
Цветен прашец, мерси.
Джиджи, премерих се мъчат се да станат три кила минус, но се колебае Laughing.
Да се оплача, разжали ни се рутерът Cry, нещо тотално се е побъркал и сега се мъча на другия компютър.
Ето снимки и от половин годинката: http://julskimami.snimka.bg/baby/bebencata-ni-na-6-meseca.454233.17187231.
Може би ще зачезна няколко дни от нета, защото цял ден прекъсва и се оказа, че затова ни е изгорял рутерът, сега се обадих да ги питам дали има проблем и почнаха да ме баламосват и дадох на мъжото да говори с тях и този отсреща без да бъде провокиран го нарече тъпак и да видите как полудя просто, като почна да крещи, че ще го намери и ще му помели физиономията. Е, на и интернета бил опасен Laughing. Ей сега ходи напред назад и диктува какво да съм им кажела утре в офиса, като се отказваме от техните услуги. Но пък си е прав, един път и аз да го защитя, как може без да си предизвикал някой и то твой клиент да му кажеш тъпак.

# 152
strelche®, аз не виждам от какво се притесняваш, хапват си децата и си наддава прекрасно.  Peace Аз имам чувството, че откакто го захраних Елин иска да яде по повече и по на често  Rolling Eyes Разбирам те и за заспиването, лашкам го докато ми се откачат ръцете и ме заболи гърба. А в началото като се роди, го оставях в кошарата и заспиваше сам  Rolling Eyes

Честити да са новите зъбчета на всички бебоци   bouquet

Елин отказва да яде морков, опитах 2-3 лъжички, но през цялото време му се повдигаше.
Изследванията му са готови, за кърмено бебе и от скоро захранено има перфектен хемоглобин (118).
В чудо се видях снощи  ooooh! Като се събуди се в 22:30 и малко след това като ревна, та до 00:00 часа. Ни легнал, ни седнал искаше, зверски му се спеше, не си затваря очите. Не знам от пълнолунието ли , от зъби ли, ама дано не се повтаря, че освен, че го съжалявам и зверски се изнервям  Rolling Eyes

# 153
  • София
Може би ще зачезна няколко дни от нета, защото цял ден прекъсва и се оказа, че затова ни е изгорял рутерът, сега се обадих да ги питам дали има проблем и почнаха да ме баламосват и дадох на мъжото да говори с тях и този отсреща без да бъде провокиран го нарече тъпак и да видите как полудя просто, като почна да крещи, че ще го намери и ще му помели физиономията. Е, на и интернета бил опасен Laughing. Ей сега ходи напред назад и диктува какво да съм им кажела утре в офиса, като се отказваме от техните услуги. Но пък си е прав, един път и аз да го защитя, как може без да си предизвикал някой и то твой клиент да му кажеш тъпак.
Това ме подсеща за един случай, разказано от съфорумка във подфорум "На пазар". Иска да си поръча си от един сайт, казва си мерките и консултантката на е-магазина и казва: вземете си еди кой си размер. Поръчва си мацката и се оказва, че й е по-малък. Решава да го смени, но от магазина не искат да й го заменят и тя решава са сезира КЗП, като предварително предупреждава магазина, че ще подаде молба към КЗП. От магазина й пишат нещо от
 рода : ами подавай си където искаш, то от злоба ще вземеш да отслабнеш Shocked
След като се разчу това във форума, заветният магазин взе че си плати напук реклама и сега целият подфорум На пазар е осеян с реклами на този магазин а темата на мацката я заключиха

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 19:01 от NellyR

# 154
  • Canada
Полинна, мерила съм профилактично Т и нормално е до 37 градуса.
НелиР, страхотна случка...
Стрелче, при нас наистина като захранихме и започна да яде по-нарядко...
Юлско бебе, страхотни снимки... И много ме изкефи табелката ви - много си я украсила.... Peace Hug

# 155
  • USA
Здравейте и от нас.

Стрелче
,аз Стейси я научих през деня да заспива сама преди около месец.Със сигурност и се приспива на 2 часа,сменям и памперса,храня я,затъмнявам стаята,пускам лек шум и я слагам.В момента,в които ме види да тръгвам почва да реве,някога се връщам и я забаламосам нещо,но не винаги се получава.Някой път не реве, а друг път до 5-10 мин. е заспала,като плаче малко,спре,пак почне и така.Преди това я приспивах в количката,а по-преди в шезлонг.Най-лесно и бързо заспива сега в кошарата  Peace. Пробвай няколко пъти,но при вас е другo,защото едното бебе ако се разплаче,ще разбуди другото.Един път да посвикнат да заспиват сами,все по-лесно става.Аз преди се бях побъркала,бях пред нервна криза с това носене и приспиване на ръце и като я оставя се ококорваше,което направо ме вбесяваше Close.за мен това е най-погрешния начин.За следващото дете ще знам,от самото начало ще се пробвам да го слагам само,а пък каквото стане.
Според мен няма връзка захранването и по-продължителния сън.

Пюрето от морков- и при нас това е единствената отхвърлена храна до момента,всичко друго и харесваше по-малко или повече,но моркова го отказа.Ще пробвам след месец пак.

Юлско бебе
-много е пораснала и е много сладка Heart Eyes. А относно обидата към мъжа ти,когато си дойдох първият път в Бг , явно бях отвикнала на отношението на обслужващия персонал към клиентите си и направо бях потресена #Crazy.Чак не искам да си спомням  #2gunfire.

# 156
  • София
Маймунче  Laughing,я кажи да се посмеем,ние тука сме си свикнали ,малко или много.Онзи ден ходих да се разправям в пощата.Пратих майка ми с 3 малки пакета ,надписани,опаковани,да ми ги прати по адресите.На единия, на гърба ,имало печат от старото пътуване на кутията,патката вместо да го скрие с тяхното жълто тиксо,например,го върнала да го преопаковам.В най-големия студ оставих София на майка ми,облякох се и отидох бясна.Точно и шефката им заварих,така съм крещяла,как може,да си излезе клиент ,който не е обслужен,и за такава глупост,да го върнат,вместо с 2 см тиксо да се приключи.А тая иначе уж ми беше приятелка-"Да намери мъжа ти работа в Линдт на сина ми"-всеки ден ме питаше.Каза,че не искала да си рискува работата  и да лепи тиксо Shocked,странно виждане на нещата.Бабички с бабички,да ги махат и да сложат само млади и загрижени за клиента хора. Crossing Arms

# 157
  • София
Аз само да се отчета с един бърз запис, че голям сдух съм нещо тия дни и хич не ми се пише, само хвърлям по едно око. Май всички ще сме на море в гръцко май месец  Joy (а дано нещо да не ми развали плановете до тогава...)
Честито за новите зъбчета! Нас ни мъчи едно и цяла седмица е колям киселяк - има си бяла точка на венеца, ама не ще и не ще да пробие Sad
Стрелче - евалата! Хич не го мисли - яде им се на децата, ядат, като проходят ще заслабнат:)) а на вас добре дошли в отбора на шестокласниците  Joy
Кайо много злояд се оказа нещо - тиквичка с картоф щеше да повърне, на моркова вече не можа да се спре - мноого зле му стана на детето, пащърнака е 50 на 50 та дано да го прояде...абе само тиква яде - днес даже и на нея се назландисваше. Вчера се вдигнах ди Биомага да му купя био картофи, днес 1 час пюре правих - то не бе варене, пасиране, цедене на кърма, минавах го през цедка да му е по-фино и за чий - 2 лъжици изяде с погнуса и другото го изхвърлих, ама че демотивиращо ми подейства ...

# 158
  • Canada
Фелисити, Майтап няма за м.май... Аз бях запланувала гръцка почивка още от миналия ноември... Wink
Миласара, май не се е включвала... newsm78

# 159
  • USA
Мимето,ами то не е един случаи,но като че ли два са ми влезли в главата.Сядаме с мъжа ми на кафе в центъра на Бургас,където би трябвало обслужването поне там да е на ниво.Поръчваме си,като аз поръчах крем и мин. вода.Донеси ни сервитьорката поръчката без моя крем.Чаках,чаках,чаках 15-20 мин, тя никаква не се мерна.Реших,че е забравила и погледнах марката,маркиран си беше.Огледах се доста пъти и накрая помолих колежката и да и извика.Дойде нашето момиче,явно сетила се,че е забравила,пльосна ми крема отпред без да се извини или да каже нещо Close.Тъкмо ще почвам да го ям,гледам няма лъжица.Xайде пак едно оглеждане, почаках още малко и тя случайно се мерна,та донесе ми и лъжица.След не много време трябваше да ставаме,искам да и платя,пак никаква я няма.Чаках ,чаках,не издържах и влязох да и платя,нашата си чете вестник на бара  #Crazy,нося и парите,оставям и бакшиш естествено,въпреки,че не заслужаваше, и тя си прибра паричките и без да ме погледне си продължи четенето на вестник #2gunfire #2gunfire #2gunfire.Та през цялото време вместо да си почивам,аз се оглеждах като луда Close. Отсреща на това кафе имаше ма газин за сребро.Реших да си купя някои неща.Там продавачките бяха вежливи.И така,харесах си пръстен,синджирче, висулка за врата .Висулката струваше около 120 лв. и казаха,че била Сваровски.Много ми хареса,много нежна беше,имаха и същите обици,но не същия цвят, и ги помолих да поръчат обиците, които струваха 80 лв.Излязох от магазина оставяйки около 200-250 лв. без да капризнича или каквото и дa било.Взех на момичето телефона ,за да и звънна на другия ден,ако са донесли обиците и тях да отида да купя.Прибирам се ,започвам да оглеждам нещата и какво да ви кажа,нищо подобно на Сваровски,а едни пластмаси боядисани и отдалеч наподобяват #Crazy #Crazy.Направо побеснях,даже ще ви кача снимка,за да видите каква пластмаса струва 120 лв.  http://www.flickr.com/photos/maimun77/4319077279/sizes/l/  Не знам защо не отидох да им вдигна скандал.Та тези два случая са ми достатъчни.Преди да дойда тук аз също бях такава, с голям срам ще кажа ,че съм работила на измамно чейнч бюро  Embarassed Embarassed Embarassed,за което никога няма да си простя,но явно тогава парите са ме блазнели повече от всичко друго  Embarassed.И така.

Извинявам се на всички за досадния ми пост  Hug Hug Hug.

# 160
Мимето,ами то не е един случаи,но като че ли два са ми влезли в главата.Сядаме с мъжа ми на кафе в центъра на Бургас,където би трябвало обслужването поне там да е на ниво.

О миличка, няма такова нещо тук  Mr. Green Всеки път като излизам се въоръжавам с търпение но не става - накрая пак кавги има а мъжа ми изкарва мен виновна ,че съм изисквала прекалено много от хората  Mr. GreenНо да ти подхвърлят  10 вилици / бяхме десет души/ и да ти кажат "раздайте си ги "  #Crazy и това е най-малкото .А аз хич немога да си трая и се почва  ooooh!
Вече почвам да се вманиачавам с тези зъби  Rolling Eyes Днес казвам на Катето ,че едно нейно другарче на име Нико/на Санитам/  си има шест а тя кога ще изкара дори и само едно а тя ми се ухили толкова сладко  Laughing

# 161
Стрелче - браво на теб, че успяваш да кърмиш двама шишковци. Това е изключително.
cveten prashec - по-добре отиди на доктор да те погледне. И оставяй глезанка по столчета и люлки повече, нека си мрънка. Мама има нужда от кръста си и от здравето си
Диди - и ние си нямаме зъбчета. А днес докато храних Бени, тя захвана здраво лъжичката и й викам "Пус Пус лъжичката". А тя изпадна в голям смях и като го повтарям и тя се хили още повече с беззъбата уста

Мерси за палците, отчитам се с супер взет изпит. Остават още 2 Simple Smile))) Даже се видяхме и със сърничката. Много майчета в това УНСС, чакахме 30 мин. за изпита, и аз бях решила да не говоря само за бебето, а то всички като взеха "Моя малкия...а пък тя малката", не можах да избягам от майчините теми.

# 162
Хехе Фелисити, да те успокоя, че ние си ходим с бялата точка от месец.
А Мамо Диди да ти кажа - ти си единствения свестен човек дето познавам от Бургас. По мое мнение там нещо хората са изтрещели на тема групировки, мафии, пистолети,
черни мерцедеси и прочие тъпотии или поне всички хора оттам с които съм се запознавала в период от да кажем 10 години. Така че изобщо не се учудвам нито на разказа на Маймунчето нито на твоите писания.

# 163
Момичета,

Мисля две от вас си бяха купили това:
http://www.amazon.co.uk/Morphy-Richards-48780-Intellisteam-Steam … 967261&sr=1-3

Може ли да ми кажете доволни ли сте. Как готвите, изобщо дали да си го купувам. Ще правя поръчка за това:

http://www.amazon.co.uk/Philips-HR7775-Food-Processor-Watts/dp/B … 967458&sr=1-1

И искам ако може на веднъж да ги поръчам.

# 164
  • Кърджали
Диди, ние това зъбче го чакаме от сума време. таткото колко мастики изпи, за да е бяло, ама на от зъбчето следа няма.Иначе като севкисне нещо девойката все зъбите обвиняваме. То и сигурно зъбчетата вътре са се разсърдили, че все тях виновни изкарваме и са обявили бойкот. Ще стачкуват явно.
Оф, имам огромно желание да науча Кати да заспива сама. На моменти наистин ами изпилва нервите с тез иси капризи на запиване.Вчера веднъж я оставих да засис ама, получи се след малко рев.Днес пак пробвах -ама накрая не издържах.Май като се върнем в спалнята да си спим,това ще мине наистина на дневен ред. Направо ми липсва времето, в което си я оставях в леглото и си заспиваше след това. То аз не мога да мръдна никъде и да я оставя на някой да я гледа и приспива така. Само веднъж да се постопли времето,та да навия таткото да си върнем леглото и в спалнята.
Щях да ви похваля Кати за нещо, ама нали преливам от акъл, забравих за какво.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт