Юлски бебета - Тема 24

• 19 987
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
  • Кърджали
Цветен прашец, честит рожден ден! ЗДраве, щастие, любов и весело дете ти пожелавам. )
Вярмам, че майка ти ще е добре.
Аз сутринта успях да взема мъниииииииииичко урина от дребната и ходихме да и вземат и кръв и да направим изследванията.Дребното порева малко, после се превърна в играчка на лаборантките там.
Хемоглобин 111 нормално ли е за възрастта и?
Сигурно утре ще занеса резултатите на лекарката, за да видим какво ще каже тя.

# 361
cveten prashec, честит рожден ден! Бъди много здрава, усмихната и най-обичаната жена и мама на света!

Мъчно е наистина, че точно днес си разбрала тази неприятна новина. Аз очаквам много скоро операция на майка ми за смяна на тазобедрената става и знам, колко ти е свито сърцето  Sad Поне вярвам на ортопеда на 100%. Доказан професионалист е. Така че, ако нямаш доктор под ръка, ще ти кажа името му на ЛС, да отидете на консултация.

И все пак ти желая хубав празник днес!

# 362
  • Силистра
Здравейте, мамчета!
Честит рожден ден, Цветен прашец, да си жива и здрави всички покрай теб, другото да си го взимаш от банкомата!

На всички месечинки да са живи и здрави   bouquet

Ние зачезнахме малко, който не си плаща сметките навреме му режат нета и тока Embarassed, после се понатръшкахме малко от грип /свински ли беше не знам/, а сега аз съм с алергия към нещо неустановено. За часове се обринах от глава до пети със страшен сърбеж  newsm78, биха ми калций, малко по - добре е положението. Ще се оправя няма къде да ходя...

Малчо е добре, захранваме се ама много полека. Вашите бебоци така ли са? Почти нищо неще, само тиква, чиста. Много е хитро говедото, зяпа, аз поднасям лъжичката, а то веднага се изплезва и всичко отива по брадичката. И как само драпа да ме хване за блузата и подсказва, че иска да цока...маймуна...

За сега от нас е това след малко пак   bouquet

# 363
Добро утро и от нас. По скоро само от мен защото Катето още спи а аз сега ставам  Mr. Green
Сутринта към 08,00 и двете с половин око само се нахранихме и пак в леглата та до сега.

Тани , да Петя стои в Катя.Много й харесва ама и мъничкото нали ми е кротичко не се оплаква.Където я види и се настаняв в нея  Laughing

Сиско, аааааа не .направо ме срази с този чаршаф.Как така на 4г. и 10м. и до скоро с чаршафа - ужас.Аз в началото й се смеех но сега почвам да се притеснявам.Че ние си имаме и три такива мании - освен чаршафа - бибата и грейка  Mr. Green И като го вземе този чаршаф и му търси края и почва да го гали и направо се хипнотизира.Не чува и не вижда нищо около нея. Като се събуди първо си го търси из кошарата и тогава става [/color]
Полинка , иди иди ги питай за виното,нищо,че на първа страница с огровни букви е написано " никакъв алкохол" Ама им кажи ,че сега си си направила и режимните СИРЕНКИ  Mr. Green Той и мен мъжа ми така ме дразни нарочно защото знае какво ще последва.  Laughing И може да си пак на диетата и да пробваш през няколко дни по малко винце- ако не ти се отразява на кг не ти пречи.Аз например от няколко дни всеки ден си хапвам по нещо сладичко и нямам проблеми.Каквото ти подскаже организма. Peace

Честит рожден ден на Цветен Прашец - да си много обичана жена и майка. А за твоето майче както са ти казали - по-малкото зло  Hug

Честити и месечинки на дребчовците

# 364
Честит рожден ден, Цветен прашец! Здраве и много любов ти пожелавам!   bouquet bouquet bouquet
Честита месечинка на днешните бебоци, Руен, Кирил и Калоян!   bouquet
Честити зъбчета на тези които имат!   bouquet

Не знам защо толкова бързате да излизат тези зъби  Rolling Eyes Няма останало дете без такива, здрави да са само  Hug На Йоан първия зъб изби на 11 месеца, така че не чакам при Елин да е по рано  Rolling Eyes
Кукумявче, аз преди бях писала за килима в детската стая( ето този ). Купихме го от Биокарпет, Нели е дала линк Wink Малко скъпички килими, но страхотно качество  Peace Честита ви нова придобивка  Hug

# 365
  • София
Благодаря момичета за предложенията.Нещо не виждам цени в сайта обаче.Бях харесала в Комо един килим,много сладък 250лв,беше май 2 на 1.
Цветен прашец,Честит празник!  Hug     Hug

# 366
  • София
Здравейте, момичета, радвам се да ви "видя".
Мама Диди, трябва да обменя опит с теб за диетата, защото искам да сваля малко от талията, иначе бих казала, че съм идеалното тегло за ръста и възрастта си, ама неправилно разпределено  Grinning
Аз съм напред със захранването, Мишока вече яде и попара. Другата сряда сме на консултация и предполагам, че ще ми кажат да въвеждам и жълтък.
Аз купувам пюретата според цвета им - т.е. да няма много моркови и домати, защото бебо не ги долюбва. Иначе като татко си е всеяден, само спанака нещо го разлюби, само на Ганчев яде картофи и спанак, защото зеленията е малко, не като при немските. Пащърнака също го плю съвсем в началото и оттогава не съм купувала пак.

Я кажете вашите маймунчета седят ли вече стабилно без облегалка? Че моето се килва на една страна
Ще ходя да го храня и после ще ви пиша за нашето столче за храна

kukumiavka, в магазина на влизане от Цариградско в Младост съм виждала често по витрините Мечо Пух

# 367
Цветен прашец, честит рожден ден! Много късмет и любов ти пожелавам!

А за майка ти - надявам се бързо да се възстанови. Щом се налагат операции, значи трябва да ги направи. Моята баба едно време си беше счупила ръката в лакътя и след лошо наместване беше отказала да я чупят и наместват наново. И до края на живота си ръката й не можеше да се разгъва докарай, но да ти кажа на нас никога не ни е право впечатление, а тя си работеше и правеше всичко без проблем.

Фелисити, честит ви зъбчо... Hug
Мамбс, присъединявам и Инето към беззъбия отбор.
Юлско бебе, хехех, ти пък. И аз съм мила дупето на бебето с чорапи на крачетата й. Месото при нас идва около 2 месеца след началото на захранването.
Буболече, имаш едно гуш от нас с Инето. Чакаме да се похвалиш с беличко зъбче утре.
Мила, човек, ако не е малко ку-ку, то съвсем ще изперка. Та присъединявам се, ако позволиш...
Кукумявче, виждала съм май такива килимчета в един магазин в Младост, ама само през витрината. На бул. Малинов е, момичетата от квартала сигурно го знаят.
Светли, и ние сме така със захранването, мъка голяма...
Cuckoo, току що се сетих за теб, докато си пишех поста и хоп ти си се появила. Hug Калина си се килва, ако я оставя седнала.

# 368
Куку, тук съм  Hug
Кукумявче, забравих да ти отговора, че ние като търсихме имаше едни до към 250лв. големи буклуци- хубавите килими бяха по 450лв. Направо обирджийство. Имаше в Домко но малки размери и казаха,че по-големи не правели при тях. Мисля,че беще метър на метър и петдесет. Аз лично ги разглеждах от сайтове .Пиши детски килими на гугъл и ще ти излязат

Радинка, аз бързам защото колкото по-късно по-трудно избиват - венците стават по-здрави.

# 369
  • варненка от София
Аааа, да такива килими има в Карпит Хаус, точно срещу спортния комплекс Дема, аз все плакна очи като минавам от там, защото има страхотни неща и постоянно сменят изложеното на витрината. До сега не съм питала за цени, че сигурно на този етап само ще питам и ще си излезна  Mr. Green

Зъби и при Неви няма като резултат, но пък си прави редовни зъбешки кризи. Повтаря се като с каката, започна да охка на 5 месеца и на 13 благополучно проби първия зъб - горен до кучешкия. Сега и Неви драпа най-много назад и там са надути венците, може пък тая мома да е следващата шашава в рода ни по отношение зъбоникнене.
За захранване не пиша, щото хич я няма, не яде твърдо и това си е. Цица търси. За това ще изчакам с месните пюрета, а и с жълтъка, че то като яде я има, я няма 20 грама пюре на кво да го сложа тоя жълтък  newsm78

Днес й сварих фенхел (резене), яде го, да видим може и да си е променила вече отношението към твърдата храна. Вчера бръкна в на баща си таратора, облиза ръката и потърси пак, ама нямаааа....  Twisted Evil

Мамо Диди, ти си бързай за зъбите, те теб ще слушат кога да избият  Flutter Това са градски легенди за мен да ти кажа. Все си е венец и все трябва да пробие. Просто си е до дете, едни ги изкарват друдно, други не. При нас чакането беше дълго, след това изкара всички зъби за около 1 година, задмина си наборите. Най-трудни бяха първите резци и последните кътници.

И не на последно място ЧРД на Цветен прашец. Пожелавам й много здраве, късмет и успехи!   bouquet

# 370
Цветен прашец,честит рожден ден  bouquet Бъди здрава и много хубави моменти  bouquet
Майка ти ще се оправи ще видиш Hug
Честито и на месечинките ни   bouquet
Чисто месо има на Плазмон.
Ние се захранихме на 5 месеца и попара и жълтък ядем ,но нашата педка иска да почваме месото от 8-я месец.
Чочо сан,радвам се че сте по добре. Grinning
Бубулече,дано са зъбки и стискам палци за баща ти Hug
Мамо Диди, Петя ме разби как е върху Катето Joy
Фелисити, честито ви зъбче!
Ще хвърля един поглед в Дюканския ,че ми стана интересно Grinning
За кг. не ми се коментира имам 15кг.за сваляне Twisted Evil #Cussing out

# 371
Марулка, Петя почна да ги изкарва на 5м. и никакви проблеми и до ден днешен. Вади си зъбчетата без да разберем. А колкото приятелки имам все късно вадят децата им и ужасни проблеми. По това съдя не само по приказки.Но дано не съм права де.  Peace

Мики, аз някой ден трябва да направя едно цяло албумче с такива подбрани снимки да ви го пусна да се посмеете малко. Laughing

# 372
# 373
Честит рожден ден на Цветен прашец!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам ти да си много здраве и късмета да е с теб, другото лесно!  Peace
Честити месечинки на Ру, Кайо и Кирил! Да са все усмихнати и здрави момчурляци, на мама юнаци!
Гледам месото дискутирате, аз мисля да поизчакам още малко с месото, но от зеленчуците вече съм въвела почти всичко без домат ( него за накрая го оставям)  и спанак, мисля тези дни да го въвеждам. За моя радост Влади си хапва с удоволствие и броколи и карфиол и изобщо вече смело мога да кажа, че си ядем с лъжичка и добре се справяме.
Мисля да въведа жълтък след като видим на 9-ти как расте младежа и се консултирам с педито.
Следобедното хранене го заместих почти с каша + плодово пюре ( засега сме въвели круша, слива, ябълка и банан) и с плодовете не бързам много, че разни кивита, и пролетни плодове са алергенни.
Аз да си питам и тук млечните продукти от кога смятате да въвеждате - кисело мляко и сирене и с какво сирене мислите да започнете?
Медула - не им се шашкай толкоз на ваксините, наистина понякога като че ли ни стигат страховете ни. Аз затова нямам време да мисля и засега се справяме.

# 374
Радинка, аз бързам защото колкото по-късно по-трудно избиват - венците стават по-здрави.[/color][/b]

Ама нали си наясно, че не зависи от нас  Rolling Eyes Но пък казват, че когато избият по късно зъбите са по здрави Wink
Между другото съм съгласна с Марулка, че си е индивидуално. Познавам и такива с ранно вадене на зъби и то доста болезнено Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт