Юлски бебета - Тема 24

• 19 228
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
  • USA
Здравейте.

Честити месечинки днес на Ру,Кирил и Кайо   bouquet.

Фелисити,честито ви зъбче  Heart Eyes.

Jillian,аз съм много по-нервна,предполагам,че е от недоспиване и това,че нямам изобщо помощ от никoй,макар и за няколко часа.

Юлско бебе-мен също ме натискат за месото,трябвало им протеин и аз след 2-3 дни ще го въведа  Peace.

Svetly,изобщо не ме интересуват такива бабини деветини,даже много се дразня,когато ми кажат нещо такова.Винаги искам обяснение,но никога не са ми дали такова и млъкват.Например ,когато бях бременна не трябвало да ям заешко,че Стейси щяла да се стряска ,когато се роди,ама че тъпотия казана ми от свекървата #2gunfire.

Виржинити,честито и на вас зъбче  Heart Eyes.

Мама Диди,тези цени ми се струват доста ниски, но може и наистина да са паднали толкова  Thinking.

Цветен прашец,честити рожден ден,бъди най-вече здрава и от тук нататък само хубави неща.

Стискам палци за майка ти Praynig Praynig Praynig Hug.

Да ви кажа,много ме учудва как някои деца на кърма качват толкова,а ние с такова денонощно кърмене наддаваме съвсем малко ooooh!.

Тук пък месото за първа фаза е чисто, не знаех,че е по-добре смесено със зеленчук newsm78.

Да ви се похваля,заобиколена съм от бременни,едната даже може и тризнаци да има, в петък ще разбере колко са  Party.Толкова и завиждам (благородно) ,много искам близнаци, но за съжаление в нашия род няма Crossing Arms. Преди време сестра ми имаше,но за съжаление починаха след раждането  Cry.

Момичета,вашите бебоци по колко часа издържат през деня без сън,Стейси досега беше на 2 часа,но тези дни почна да реве в повечко и ще пробвам да я сложа на 3 часа,но исках да знам и при вас как е.

# 391
Мама Диди, какво да ти кажа, от ден до пладне общо взето  Rolling Eyes Докато ходих на процедурите, които уж бяха 7 после станаха 8, 9 нямах косми като цяло. Към края на месеца започваха да излизат едни много тънки косъмчета, които трябваше да бръсна преди следващата процедура. А на днешна дата, все едно, че никога не съм правила лазерна епилация.  Rolling Eyes И въпреки това мисля да отида пак, заради лятото, ако не друго то поне растат по бавно, защото под мишницата освен да ги бръсна друго не мога да направя Simple Smile

# 392
  • София
Благодаря пак за предложенията,гледах ги в Домко,но нещо ми изглеждаха много гадни материи.Писах в Гугъл "дестки килими",но нещо не намерих това което търся.
Да ви питам ако пуша една цигара,колко време трябва да мине,за да кърмя? 4,5 часа достатъчни ли са?

# 393
Цял ден ви чета и сега накрая забравих за всичко, което исках да пиша ooooh!
След падането на Петър, сега отново му сълзи и се затваря дясното око, а мислех, че слъзният канал се е оправил newsm78
maimun77, то и Петър допреди 2 седмици беше изцяло на кърма и на 6 месеца тежеше 6,950 кг. Яде поне 2 пъти през ноща, като понякога направо ме подлудява, на няма как. За спането, спи през деня много малко, 15-20 мин, сутрин към 11,00 и следобяд, но най-редовно заспива след като е изкъпан за 30мин, след което се събужда и до 23-24ч. иска само да си играе.
Jillian, според мъжа ми съм станала по-нервна Simple Smile.
Честити ви зъбчета, Фелисити  и Virginity! 

Та в тая връзка със зъбите, може ли някоя мама да ми прпоръча добър зъболекар, разбира се на лични. Но да е по възможност някъде в центъра или около кварталите Дружба или Младост. /извинете, че не си задавам в здравния въпроса, но вие сте ми някак си близки  bouquet/

# 394
Цветен, наобяд нещо се получи грешка и не можах да си публикувам честитката. Та
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЦВЕТЕН ПРАШЕЦ!С най-добри пожелания за здраве на цялото семейство и майка ти да се оправя!

Също искам да пожелая таткото на Буболечето да се оправи.
Cuckoo добре дошла отново, струва ми се че се беше позагубила  newsm78
Това за дупето Джиджито да ви го разясни, ама са си чиста проба мускули, та... не е вярно нито за седянето по корем, нито за седянето седнал...
А Маймунче свекито ти изби рибата  hahaha Кажи й да си купи в. Труд от тази събота, имаше снимка от някакъв зоопарк, където едно тигърче се скрило в къщичката на някакво куче, а отпред го пазел заек  Joy

# 395
  • София
Цветен прашец, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива. Много ми е мъчно, че така е започнал деня ти. Дано майка ти е оправи бързо и повече да не се случват такива неща на теб и близките ти. Много те целуваме.

ЕлиГ, да, абсолютно си права има разни неща, не е 100% мръвка  Peace
Медула, права си за ваксините. Аз за това като ни предстои ваксина само хубави неща мисля, че иначе...мани. Наявам се, че Ния вече е по-добре.
Маймунче, ние също издържаме около 2 часа, а следобед около 4. Много ми стана мъчно за бебетата на сестра ти, защо се случват такива неща в живота...ама че гадно.
И аз ъм се замисляла за фото или лазерна епилация, но май за сега старата кола маска използвам, а за мишниците с епилатора.
Кукумявче, ааа как цигарка. Виж колко време не си пушила, а и от юни месец навсякъде ще забранят пушенето...

# 396
  • USA
Felisity,сестра ми,когато беше бременна в 7 месец (преди 20 годиния) ухапа куче и да слуша разни бабушкери да се превърти от уплаха и се родиха доста рано,едното живя 3, а другото 6 дни.Ако бяха извикали веднага мед. помощ можеше и да ги спасят.Ето затова  толкова се ядосвам като някоя баба ми изтърси някаква простотия.

# 397
  • Canada
Цветен прашец, да си жива и здрава, много обичана и глезена от любимите хора! Съчувствам на майка ти, наистина много неприятно, но както Медула е написала - поправимо... Hug

Апропо, аз пропуснах да се похваля, че също си имам рожденик вкъщи. Моят любим съпруг днес навърши 37 години... Така че си имате виртуална почерпка от мен и тъй като не успях да се науча да пускам снимки, ви черпя с това: newsm38
Александра, май ти питаше за хемоглобина . Нико е с 113, още не съм се консултирала с доки, но мисля че е ОК.
Маймунче, и аз съм голям фен на близнаците. При това имаме и в двата рода, но за съжаление досега не ни е огряло. Е, все пак се надяваме третия път... Praynig А по повод съня - Нико изкарва по 2-2.5 часа без сън, после почва дасе изнервя. Но е имало отделни моменти, в които е изкарвал и 4 часа.

# 398
Ох, така набързо минавам...четох бързо, не помня вече какво прочетох..затова- който  болен да се оправя бързо, който има проблеми - да минават и заминават...честити месечинки на бебетата сладк. На Прашец и подарих един виртуален букет Hug
Сетила съм се нещо и да ви питам- сега , като няма 29 февруари, кога ще имаме месечинка или направо прескачаме седмия месец Shocked Rolling Eyes newsm78....
На рожденниците, които съм пропуснала -   bouquet  bouquet  bouquet
Знаете ли сетих се за Аманита...тя обиди ли се, че не пише от месец и отгоре newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Целувки на всички...отивам да се цокаме с Ема Joy

# 399
Кукумявче- щом имаш търпение да попиташ за цигарите, значи не ти се пуши толкова много. Според мен, ако не си пушила през цялото време, по-добре да не ги започваш. Няма такава тъпотия като пушенето на цигари, едно че даваш поне 200 лв на месец, второ е много вредно, трето ще ти е по-трудно да гледаш детето, цигара ли да пушиш, за ръцете ли да го държиш докато се учи да върви. А и това на което се моля е от юли месец наистина да ги забранят по заведенията.
 #Crazy #Crazy #Crazy

# 400
  • София
Хаха Линет,знам,че мразиш цигарите,не мисля да ги почвам,просто отвреме на време ми се допушва,аз и преди не пушех кой знае колко,като съм на кафе или като пия някакъв алкохол.Според мен по-добре да запаля като ми се пуши,не да се мъча само и да си изгриза ноктите.Затова питах дали някой знае наистина след колко време мога да кърмя,а несега да ме линчувате,че не трябва да пуша. Hug

# 401
кукумявче не искам да те линчувам. Според мен може да пушиш след като го приспиш, ще имаш достатъчно време до следващото хранене....но ме притеснява, че така се почва, една цигарка сега само за малко...всеки сам си решава. Наслаждавай се на цигарката Simple Smile аз съм фен на наргилето и също ми се пали чат пат .. но се въздържам, макар че един арабин който продаваше наргилета и тютюн ми обясняваше, че не е вредно по време на бременност.

# 402
А аз искам не само по заведенията да спрат цигарие а и изобщо да не ги произвеждат защото ние българите все намираме вратички и не спазваме никакви закони  Twisted Evil

Карелийка,честит ти рожденник - много да те обича и слуша  Hug

# 403
Благодаря ви, момичета, много сте мили!!!

Искам и аз да честитя родения ден на Прашеца! Честит рожден ден, желая ти да си много здрава, много усмихната и обичана майка и жена!   bouquet
Успех за операциите на майка ти! Всичко ще е наред!

Аз да се похваля, днес Писи не успя да вдигне Т повече от 37,4, но и тя беше за малко и подозирам, че е от многото рев и гушкане /след това като заспа я мерих и си беше 37/
Тате пък.. ще се оправи.. днес не издържах и говорих с леля ми /тя е лаборантка във военна болница/ понеже той все нищо не можеше да обясни... все плачеше като го разпитвах... Още няколко кръвопускания остават и след това вече всичко е в неговите ръце.. диета и спокойствие!

# 404
Карелия, да ти е жив и здрав рожденика  bouquet

За фотоепилацията - като цяло навсякъде много са намалили цените Peace В салона, където аз правих е 70лв триъгълник - абсолютно цял триъгълник от-до и дори както казах има промоция безплатни мишници Peace (криза  Wink ). Броят на процедурите си зависи от косъма - едни се влияят от четири поцедури, други от 7, при всеки е различно. Дават гаранция уж 4-5години. Имам две приятелки, които си правиха  и са много доволни - при тях е минала година.

Хахахахха, развесесихте ме с тия дупета Joy Joy

Маймунче, много тъжна истрия Sad А сега сестра ти, има ли други дечица?
Буболече, радвам се за хубавите новини за баща ти Hug

Общи условия

Активация на акаунт