Честити месечинки днес на Ру,Кирил и Кайо
.Фелисити,честито ви зъбче
.Jillian,аз съм много по-нервна,предполагам,че е от недоспиване и това,че нямам изобщо помощ от никoй,макар и за няколко часа.
Юлско бебе-мен също ме натискат за месото,трябвало им протеин и аз след 2-3 дни ще го въведа
.Svetly,изобщо не ме интересуват такива бабини деветини,даже много се дразня,когато ми кажат нещо такова.Винаги искам обяснение,но никога не са ми дали такова и млъкват.Например ,когато бях бременна не трябвало да ям заешко,че Стейси щяла да се стряска ,когато се роди,ама че тъпотия казана ми от свекървата
.Виржинити,честито и на вас зъбче
.Мама Диди,тези цени ми се струват доста ниски, но може и наистина да са паднали толкова
. Цветен прашец,честити рожден ден,бъди най-вече здрава и от тук нататък само хубави неща.
Стискам палци за майка ти
.Да ви кажа,много ме учудва как някои деца на кърма качват толкова,а ние с такова денонощно кърмене наддаваме съвсем малко
.Тук пък месото за първа фаза е чисто, не знаех,че е по-добре смесено със зеленчук
.Да ви се похваля,заобиколена съм от бременни,едната даже може и тризнаци да има, в петък ще разбере колко са
.Толкова и завиждам (благородно) ,много искам близнаци, но за съжаление в нашия род няма
. Преди време сестра ми имаше,но за съжаление починаха след раждането
.Момичета,вашите бебоци по колко часа издържат през деня без сън,Стейси досега беше на 2 часа,но тези дни почна да реве в повечко и ще пробвам да я сложа на 3 часа,но исках да знам и при вас как е.
Кажи й да си купи в. Труд от тази събота, имаше снимка от някакъв зоопарк, където едно тигърче се скрило в къщичката на някакво куче, а отпред го пазел заек

). Броят на процедурите си зависи от косъма - едни се влияят от четири поцедури, други от 7, при всеки е различно. Дават гаранция уж 4-5години. Имам две приятелки, които си правиха и са много доволни - при тях е минала година.
А сега сестра ти, има ли други дечица?