Юлски бебета - Тема 24

• 19 198
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
  • USA
Здравейте.
Май доста бебчета имат запек от време на време.Аз вчера купих няколко пюренца,от които около 10-15 са с круша и слива Joy.Та утре почвам със сливите.Аз вече си хапнах три от тях,не са лоши Grinning.Пробвах и банан ,но за втора фаза, т. е. за малко по-нататък и беше ужасно,малко докарваше на повърнато Sick.

За зъбките и Т, в моите книжки,  дадени ми oт педито, пише,че от зъби не се вдига повече от 38.3 и ако  e по-висока трябва да се търси другаде причината newsm78.

Цветен прашец
,честито ви зъбче Heart Eyes.

Да ви кажа омръзнаха ми тези студове,с нетърпение чакам да се затопли,да излезем като бели хора на разходка Sad.

Стейси се е научила докато е в коритото да пляска във водата и ме прави отгоре до долу мокра и нищо не може да я накара да спре- нито играчки ,нищо  ooooh!.
Преди бях писала,че знае какво е НЕ,но сега не съм сигурна Thinking.Винаги, когато и кажа НЕ, започва да се смее с глас и  още повече да си прави нейното  Joy ,едва ли е напук,много е малка още за това Laughing.

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 06:36 от maimun77

# 61
Здравейте ,мами Simple Smile Имам въпросче за проходилката.Кога смятате да започнете да ги слагате в нея? newsm78 Педито ми каза след седмия месец ама аз да си "сверя часовника" и с вас Simple Smile

# 62
  • Варна
Нели,  миа_ата сменят интернет доставчика и чакат все още...не се знае кога ще има интернет  Peace Калоян и той много обича да бръмчи като го храня  Laughing тъкмо ги бях забравила тези малки "удоволствия" покрай храненето  Joy

tida flyr след като започне да сяда стабилно се слага в проходилка Peace аз обаче останах без ръце от неговото подскачане Animal Pig ooooh! и го слагам в проходилката да си подскача там 5-10 ин Embarassed

# 63
  • Canada
НелиР, и аз си мислех вчера за Миа-ата, че не се включва вече... Дано всичко е ОК и просто не й остава време...
Tyda flyr, аз вече слагам Нико в проходилката за по 5 минутки, защото му харесва да седи там, нищо че иначе не седи стабилно.... Знам от нашата педка, че след 6-ия месец може за по малко.
Цветен прашец, честито ви зъбче... И аз все се надявам най-после да ни избие поне едно, че мрънка вече от месец, плюс вдигнатата Т веднъж, но досего - нищо... ooooh!

Аз се докарах от малчовците и съм с болящо гърло и лека Т. Сега хем ми е зле, хем се притеснявам да не заразя пак някой - луда работа... Sick Но пък се каним да излезем на снега, и после на басейн... Какво да правим - трябва да ги изморяваме по някакъв начин децата... Rolling Eyes

# 64
За пъпчиците какво да кажа - ние постоянно сме с пъпки -около устата заради слюнката, около ушичките заради сухата кожа. Мажа с какво ли не, но нищо не помага. Педито каза, че до 1 годинка ще се оправят

Нели, пробвала ли си Нахтхерцен балсам на д-р Тайс? От него съм най-доволна, въпреки че вкъщи вече на дрогерия го обърнах - А-дерма, Мустела, Топикрем и т.н. С балсамът много бързо се махат зачервявания, обриви и други кожни изгъзици, с които се сдобиват дребосъците. Поне на моят младеж това най-добре му се отразява.

Цветен прашец, честито ви зъбче!  Hug

И на мен Миа_ата ми липсва  Sad

# 65
  • Кърджали
Добро утро!
Спи ми се пък! Кати снощи такова упорство раздаваше, че ума ми отиде. Заспа си като бял човек към 9, докато суче, обаче минута след като я оставих в леглото се събуди. И то така ококори очи, че ще кажеш че е спала цял ден. ooooh! И после като се почна една игра, едно чудо. До 11 и нещо седя гушната в баща си пред компютъра. А аз имах намерение да си лягам рано. Как да е, в 11 и нещо вече съсипана от умора заспа пак, искайки да суче. Викам си- аман, заспа, утре ще спи до по - късно. Какво ти, на мъжо телефона му звънна рано рано и това пусто дете като ококори очи. Ще кажеш, че нея търсели. От там я взех при мен, дадох и да суче. Аз съм задремала леко, по едно време отварям очи, гледам и тя задремала. Исках да я махна от цицата, за да и дам залъгалката и да продължи да спи и туй диване ревна. Махнах и цица и биба и сега се въргаля на леглото ми.
Какво и стана, та така намали съня драстично от известно време. Иначе после към следобед само си търка очичките, че и се спи, ама ей на - раздава инати. По всякакво време сме пробвали да я слагаме да спи и пак не та не. вече не знам какво да я правя. И през деня не спи кой знае колко, че да кажем ,че денем наваксва
Мрън! Извинете  ooooh!
Маймун, в момента в който сложим Кати в коритото и аз се дърпам на метър разстояние Laughing И  пак съм мокра. Такъв кеф и прави да шляпа. Легнала, деснала - няма значение, само и дай да шляпа.

# 66
Благодаря за отговорите   bouquet И моя сладур много скача и много скоро ще скача в проходилката Heart Eyes

# 67
Добро утро!

Ние снощи имахме рядко лоша нощ Rolling Eyes Стеличка въобще не спа спокойно, въртя се, промрънкваше, не можа място да си намери....май и на нас започна да ни се отразява пълнолунието Thinking (може и зъбки да са, но предвид как неусетно избиха първите два, го отдавам по скоро на пълнолунието)

# 68
Добро утро и от нас.

Много обичам събота и неделя, таткото взима Инето да си играят цяла сутрин и успявам да поспя до 9-9.30. Днес сме планирали да я оставим на майка ми за повечко време, така че там ще я хранят и занимават. Пък ние ще го раздаваме ергенската през деня. Ще й правят и фотосесия, така че са ми поръчали да взема повечко дрешки. Много са смели, ще ги видя как ще я обличат и събличат, като знам колко мрази да й се навира нещо по главата и ръчичките.

Което ме подсеща - отбелязваме някакъв, макар и малък напредък с обедното хранене. Вече с много упорство и настояване успявам да дам цяло бурканче от 125 гр. Даже на няколко пъти си отвори устата, за да сложа лъжичката вътре. Снощи се снабдихме и с чашки, чинийки, панички, пластмасов лигавник. Много съм доволна, направихме прилична разходка пеша до магазините, въпреки че бутането на количката по заснежените улици си е цял фитнес.

Виждали ли сте някъде да се продава комплект платнени лигавници - 5-6 броя?

И един въпрос за лексикона:
Кога смятате да местите бебето в собствена стая, ако не сте го направили още?

# 69
Добро утро!

Ние снощи имахме рядко лоша нощ Rolling Eyes Стеличка въобще не спа спокойно, въртя се, промрънкваше, не можа място да си намери....май и на нас започна да ни се отразява пълнолунието Thinking (може и зъбки да са, но предвид как неусетно избиха първите два, го отдавам по скоро на пълнолунието)

При нас положението същото от 2-3 дни  ooooh! С малката подробност, че все още няма нито един зъб  Rolling Eyes
Като е в коритото Елин, се чудя, кой кого къпе  Laughing
Вчера му пуснахме изследванията, дано са добри  Praynig
За проходилка все още не съм мислила. Защото той все още не седи стабилно  Rolling Eyes
Jillian ще го преместя в детската стая, като спре да се буди нощем. То между другото тя се е превърнала в татковата стая. Защото откакто забременях, мъжа ми се измести там, за да може Йоан да спи при мен  Rolling Eyes Така е и до ден днешен, деца какво да ги правиш  Crazy
Нели и на мен ми препоръчват балсама Нахтхерцен на д-р Тайс  Peace Миа_ата са добре, но както е писала Вержи, чака да им пуснат нета. Предполагам, че скоро ще се включи  Hug

# 70
Джиджи, по-скоро някое зъбче може да я мъчи Стеличка.
Горните избиват доста по-бавно и по-трудно, а да не говорим за кътниците.
Драга, много се смях днес като те четох, верно си образ неземен! Хубава идея и ти пожелавам голяяям купон на сватбата. Поне нашата беше такава  Mr. Green
Иначе гледам за Сани коментирате. Това е най-прекрасното място за почивка с дете според мен. Огромни паркове, приятен плаж, плитка вода. Изобщо много е готино. Виж на Марината не си представям да съм с токущо проходил палавник  Crazy Crazy Crazy #Crazy, просто е невъзможна мисия или трябва да се разхождате със спасителна жилетка за всеки случай.
Ние сме ходили през май - беше страхотно, но не ставаше за къпане. Е ние се къпахме де  Wink Wink Wink за потрес на половината хотел децата не излизаха от басейна и от морето. Ако някой иска да види снимки ще му метна на ЛС.

# 71
  • Canada
При нас положението същото от 2-3 дни  ooooh! С малката подробност, че все още няма нито един зъб  Rolling Eyes
Като е в коритото Елин, се чудя, кой кого къпе  Laughing
Jillian ще го преместя в детската стая, като спре да се буди нощем. То между другото тя се е превърнала в татковата стая. Защото откакто забременях, мъжа ми се измести там, за да може Йоан да спи при мен  Rolling Eyes Така е и до ден днешен, деца какво да ги правиш  Crazy
И при нас положението бе същото в продължение на 10-ина дни - бях убедена че са зъби, но тъй като нищо не изникна май си мисля, че е било от това че бяхме оставили Нико да спи при свекърите за 1 нощ. Сигурно се е уплашил милия, защото сега си спи спокойно нощем.
Радинке, и ние не сме се озъбили още... Но венците му са ужасно надути...
По повод къпането, и при нас е същата работа. Взе много да се кефи като шляпа и затова всички се къпем на практика... Laughing
Джил, по повод местенето. Ние започнахме да се чудим дали вече да не го преместим, че шезлонгчето му умаля... ПРез деня си спи в кошарата и му е добре. А и почна да спи спокойно. Може би след около седмица ще се пробваме.... Peace

# 72
  • София
Хаха как го сложих памперса? Еми само го наместих на гащите и така,не съм го залепвала...такова дупенце няма как да имам  Laughing
Случвало ли ви се е точно когато пъхнете пълна лъжичка пюре в устата,точно тогава да кихне? Laughing На мен ми се случи вчера,много забавно стана Laughing
Откакто си дойдохме в София бебко си е в неговата стая Джил  Peace
тази нощ и Гоги спа леко,буди се на няколко пъти, Джиджи щом казваш,че е от луната,така да е  Wink
Роси наистина съм забравила,неведнъж съм споменавала,че паметта ми е много зле,трябва да пия Гинко билоба,не помня много неща,или МАЙ по-скоро не искам да ги помня  Thinking  Grinning
Нели и аз препоръчвам за щяло и нещяло Нахткерцен,добър е и аз се мажа с него  Peace
Аз се чудех Галето123 къде е?И да питам какво да пия за менструални болки?  Close
Ааа и да питам как се казваше програмата със звуците? Изтрих я,но я искам пак  Simple Smile

# 73
  • София
Привет,
Само на бързо да честитя зъбчето на Кати и Нико на Санитам (цели 6 зъба - браво)!
Кукумявче, аулина само ми помагаше на мен за болките. Дано бързо те отпусна! А, в болницата ми бяха изписали Солпадеин, безопасен е, ако кърмиш!
Джил, ние си нямаме стая за Бебка все още, но от това което съм  чела по дебелите книги вече можеш да я преместиш в самостоятелна стая, ако не се буди нощем.
Ние се нахранихме и отиваме на разходка!
Гуш на всички!

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 13:30 от Cesari/ Olia

# 74
Кой се оплака от пащърнака? И ние имахме проблем с него, пъпчици по лицето 2 часа след хранене и двата дни в които го яде, после спрях.

Джиджи, вероятно са зъби.

Да питам тия дето кърмят и захранват и са горе-долу колкото нас, на колко кърмения сте? Ние сме на 6 но вечер не й стига млякото.

Аз пак гледам май не е наддала мойта от 10 дена, да не кажа, че май и е отслабнала, сега следобед ще я претегля пак(чак сега се сетих че от няколко месеца имаме електронна везна от на таткото неуспешните бизнес неволи) и ще увеличавам яденето още повече. Направо се ядосвам, че слушах педката да спираме кашите  и да намаляме храненето, че много наддавала, айде за яденето през нощта то и аз не издържах,  но когато е трябвало да яде по 1 бурканче тя ядеше по половин и сега ходи та се оправяй. Направо се учудвам, че хемоглобина й беше в нормата. Освен това как можа да каже, че детето било в норма, след като беше отслабнала, оф пак се сдухах направо не можах да спя от яд.

Общи условия

Активация на акаунт