Юлски бебета - Тема 24

• 19 967
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Освобождавам място в състезанието, засега няма да учавствам Laughing Диди, сигурна съм, че в предната отчетна, в която си писала с Петя си спечелила състезанието Joy Joy Joy
Жани, честити ви зъбчета!!!
Относно проходилките - засега се въздържам, както и от бънджи, не знам дали изобщо ще купя!
За местенето в самостоятелна стая - този въпрос стои под въпрос Simple Smile В този апартамент сме временно и не знам дали ще оправим детската стая, която в момента е пълна с куфари и сакове. От друга страна пък не ми се иска да отлагаме момента, докато се изместим в новото жилище, тъй като, колкото повече расте, толкова по-трудно ще свикне сама в стая....
Джил, има лигавници каквито търсиш на Бебеконфорт в Малечко - по четири мисля, че бяха в комплект и са много удобни, хубаво обхващат часта около врътлето.

# 91
  • София
Нелир ето:
http://family-bg.com/prX_3339.htm?osCsid=ae22ae01584f027fd80966b45a016ca8
не е от плат материята му е много странна може да се забърсва с вода както пише в сайта, нещо като гумиран е но е много тънак и подвижен, ама го обясних та никой не разбра.
Цветен, мерси. Тъкмо ще взема и разни купички и такива неща за претопляне от същото място Peace

# 92
Джиджи, като бях бременна с Петя бяхме през цялото време в ремонт и нямахме нет - неможех да пиша никъде но знам как реагирахте всички като се запознавахме в началото и ви казах ,че имам дъщеря на 9м.  Mr. Green

# 93
  • София
Жани безмлечна оризова е идеално, правиш я с кърма и папкате сладко, сладко. И честити ви зъбчета.
За спането в нейната си стая, тя си спи там от самото раждане само дето и аз спя на едно легло до нейното, та искам да кажа, че не спи сама, а това кога ще стане изобщо не съм мислила.

# 94
  • София
Мами, каква каша въведохте за следобедно хранене. Сега разглеждах кашите на по-популярните марки и съм "шах".  #Crazy Аз съм въвела безмлечна оризова каша (давам я на обяд) и сега мислех да въведа за следобедно елда. Да, обаче елда в чист вид имат само Хип, направена е с брашно от елда и ЗАХАР. Аз не искам да давам захар. Моля за съвет! Какво давате на Вашите бебоци за следобедно хранене?
Жани, оризовата безмлечна на Милупа и на Хип са хубави и двете и са подходящи за захранване.
Диди, недей да подстрекателстваш, ще се скрият татковците. Joy
Успех на изпитите на Мама Мише, Линет и Кукумявчето! Hug

# 95
  • София
Цезари аз давам каша от елда точно на Хип, сега ходих да чета съдържанието да не съм пропуснала нещо, пише без глутен, без добавена захар, не знам къде си го чела, ама за пореден път се убеждавам, че има разминаване в информацията в Интернет и опаковковките на продуктите. Иначе освен елда можеш да даваш и киноа аз съм купила, но още не съм давала мисля следващата седмица да я въведа, а елдата си я хапва с удоволствие, след това мисля да въведа овесена като преходна към глутена (защото е с малко съдържание) и след това вече каша от пшеничен грис.

# 96
  • Canada
Мамо Диди, ти наистина си първенец в конкурсите по най-бързо забременяване... Иначе аз съм ентусиаст, но за съжаление трябва да поизчакаме, заради s.c.... Wink Аз винаги съм била на принципа, че по-трудно се гледа 1 дете, отколкото 2-3.  Wink
Нико се е побъркал да си гризе крака... Много му се кефи. Пробвах се да му направя филмче, но той като види че го снимам - спира... Явно е срамежлив... Embarassed Laughing

# 97
  • София
Някой иска ли да поръчаме заедно от този сайт
http://www.pumpkinpatch.co.uk/Default.aspx

# 98
Ето ме пак Simple Smile

Хубаво изкарахме днес, а Калина се е държала що годе прилично при баба си. Малко е поревала, а само колкото да не е като без хич.

На мен въпроса със самостоятелната стая ми е голяма драма в момента. Хем искам да я преместя, хем не ми стиска. А колкото повече чакаме, толкова по-трудно ще става. Отделно, че реши напоследък вместо в 11-12 вечерта, да хапва в 5 сутринта. Май трябва да се реша някоя от следващите седмици и да действам.

Емили, ами малко ми е сложно да кажа точно на колко кърмения сме, защото нещата не са се регулирали. Но май са 1 зеленчуково, 4 нормални кърмения и две-три по-малки, които са на поискване помежду основните. Понякога се донаяжда веднага след зеленчуковото пюре, понякога яде по малко след два часа, а понякога чак след 4. Зависи дали сме си вкъщи или навън също.
Линет, стискам палци за изпита. Да се похвалиш после.
Мама Мише, и за теб едни палци.
Жани, нищо не си изпуснала за градините. На 01.04 ще обявят свободните места и след това мисля, че щеше да има около месец за подреждане на градините. Виж в подфорума за Детски ясли и градини - има специална тема, която се казва СТРАСТИ. Честити ви зъбета.
Мама Диди, няма да съм аз първата забременяла, ако съдим по изчезналия цикъл. Още си го чакам.
Джиджи, мерси - ще се разходя следващата седмица.

И при нас няма признаци за зъби, ама хич.

Аз пък днес взех и балсама Нахткерцен, и кремчето за раздразнена кожа за лице и тяло на А-дерма. Първо ще пробвам А-дермата дали ще подейства на бузките на Инето, а Нахткерцена ще си го мажа по мойте ръце временно, че кожата ми е страшно изсъхнала и на места раздразнена.

# 99
На мен ми се виждат скъпи нещата  newsm78

# 100
  • София
На мен ми се виждат скъпи нещата  newsm78
само новите колекции. Има доста намаления със 60 % офф

# 101
  • USA
Jillian,планувах Стейси да е от годинката в отделна стая,но заради това постоянно будене си спи сама вече и всички сме по-добре Peace.

Emily,според мен си му давай на детето колкото иска.Аз не знам колко пъти се храним,но само през нощта имаме 2-3 хранения(спи 12 часа).Аз мисля,че не е толкова важно да наддава всеки месец,може единия нищо,а другия малко.Правя си извод от това,че тук не ги теглят всеки месец,ето сега ни викат от 6 направо в 9 . Ако беше толкова важно по месеци, щяха да ни викат всеки .

Suny, и при нас е така,купила съм и голям ,непропусклив лигавник,но е постоянно в устата й и вече не го ползваме.Също не ползваме и столчето за хранене,коланите са и постоянно в устата ooooh!.

И аз доста често искам да снимам интересно моменти , но Стейси като види апарат и "замръзва" Simple Smile.

Mама Диди,ти да не работиш за трето,че обявяваш конкурс Grinning.На мен ми се иска след 1 година,тогава ще си ходим в Бг и като се върнем,но таткото каквото реши,все пак той дава парички вкъщи Money.

# 102
  • София
Цветен прашец, благодаря ти! Hug Иначе аз от тук прочетох за съдържанието на кашата http://papa-bebe.com/ka6i/hipp.html
Нели, нямаш сърце. Ще ме изгонят и ще дойда с Бебка да живеем , вас! Hug Сега поръчах много неща от Некст, които имаме да износим и на следващата поръчка съм ЗА Heart Eyes

# 103
  • София
Нели, нямаш сърце. Ще ме изгонят и ще дойда с Бебка да живеем , вас! Hug Сега поръчах много неща от Некст, които имаме да износим и на следващата поръчка съм ЗА Heart Eyes
Ти от кой поръча, че аз още не мога да се свържа с Ива и чакам и аз една поръчка от Некст, а още не съм я платила
За живеенето в нас - никакъв пробрем пък нямаш ти, тъкмо ще си менкаме дрехи Mr. Green

# 104
Цветен прашец, на коя фирма е кашата от киноа и безмлечна ли е?

Оля, аз не можах да разбера - ти искаш да въведеш второ хранене с каша ли? Защо не въведеш на обяд зеленчуково пюре, а да смъкнеш кашата следобед? Можеш да добавяш плодово пюре в нея и/или да започнеш втори вид каша пак следобед.

Джил, аз и друг път съм казвала - докато не "узрея" психически няма да си местя детето в друга стая. На каката направихме стая когато стана на 5 г., по нейно желание и пак не спи всяка вечер там /когато пожелае идва при нас в спалнята/. На нас не ни пречи, дори ни е по-хубаво така. И сега си давам сметка колко права се оказа жената от мебелната фирма когато ни препоръчваше да си поръчаме голяма спалня - има място и за четирима ни  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт