Юлски бебета - Тема 24

• 19 212
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Роси ако тиквата не е много голяма можеш и да не я замразяваш. Аз имам една средно голяма тиква която разрязах изчистих и прибрах в най-долното чекмедже на хладилника, това което е за зеленчуци и си режа по малко от нея и приготвям. Кати е изяла вече почти половината, а на тиквата там нищо й няма. Тиквите са издръжливи Laughing
Тиквата е горе-долу средна, но както писах 1/3 я изпекох и вече с таткото си засладихме  Grinning. А кората махна ли я, или само семките изчисти? Ще оставя едно парче за следващите няколко дни, и ще прибера и някоя торбичка във фризера, че толкова вкусна тиква отдавна не бяхме олучвали, а вкъщи тиква много се яде.

# 616
  • София
Роси не съм обелила кората махнах само семките.

# 617
  • Варна
Стрелче, и от нас със Мони имаш стиснати палци Praynig Дано всичко да е наред и скоро да си я прибереш у дома.

Марулич, кака, какви са тия приказки,аааааа? Нищо и няма на Нева! Нали я видях, каква е пъргавелка /научила е някои движения, ама ти не си признаваш, че с мъжо май ви е наблюдавала  hahaha  hahaha  hahaha /

bouquet

# 618
Стрелче, браво за напредъка на бебка,  fingerscrossed скоро да се прибере вкъщи.
ЮБ, честито Simple Smile Ох, и аз откога съм се замечтала, ама мъжо като се е запънал, че не иска официалности...  ooooh!

За несъобразителните шофьори нямам думи  ooooh! Все се надявам, че ще се превъзпитат, но май по-зле става положението  Sad

# 619
  • София
Стрелче,много се радвам за добрите новини. Hug Много ми е трудно да намеря подходящите думи за подкрепа,но да знаеш,че цялото семейство сме с вас. PraynigОпитай се да гледаш и на диазепама откъм полжителната му страна- ще й помогне по-лесно да понесе раздялата. Peace Дано много скоро всичко да е само лош спомен. Praynig
Лени,и аз понякога изтрещявам така и крещя като някаква откачена лелка,да не споменавам как разигравам куклен театър с най-дългите пръсти... Twisted Evil Не,че се гордея,ама понякога на човек му избиват бушоните.  Crossing Arms Whistling
Медула,веднага в главата ми прозвуча "Я памятник себе воздвиг нерукотворнъй" (нямам подходящата буква).Може с Ния да го обсъдим при следващата среща. Mr. Green И изобщо не сте прави с Лени да ме вкарвате в тоя филм.Тъкмо се преборих със себе си спрях да гледам бременните жени със завист. Crazy Чудя се защо ли точно ние трите обсъждаме това?! newsm78 Flutter
Драга,честитооо!Айде добре дошла в клуба "20ти май". Party Радвам се за вас и випожелавам винаги да се обичате. Heart Eyes А мъжа ти можеш да го пратиш на кратък инструктаж. newsm29  Twisted Evil
Марулка,сигурна съм,че всичко ще е наред с Неви. Hug А пък ти си пореви на нашето рамо (нали затова сме тук) и после пак с усмивка при принцесите. Heart Eyes

# 620
Ай стига бе, аз ли съм най-ранобудната  Blush
Забравих вчера да пиша на Марулича, че лошата майка е която не взима мерки след изследванията, а не която си води детето на изследвания все пак.
Маймунче, добре са си гърдите нищо им няма, а и през нощта вече 6 часа са си нещо нормално като пауза, определено нямам вече лактация като преди с тези 6 хранения на ден, но смятай че имаме 3 други хранения през деня - плод, зеленчук и каша с плод, та откъм калории и откъм количества смятам са вече ок нещата.
А не помниш ли, че Медула се бъзикаше за дамските превръзки у тях, че били сериозен консуматив  Laughing
Върджи, хаха колко ми е познато това, аз все повтарям да платим водата, да платим водата, че ще се натрупа и той все вика а бе спокойно тя може на няколко месеца наведнъж да се плаща и накрая този месец като отишъл се оказало, че цяла година не сме плащали...
Карелия, Драга, аз пък имам 2 годежни пръстена без да се женя мухаха. В интервал от 3  години  ooooh!

# 621
Добро утро!
МъжО днес има рожден ден-почерпете се за негово здраве:

# 622
Аааа Чочи не така. Тук половината сме на диета и то Дюкан. Дай нещо с месо, яйца или извара. Joy

Да ти е жив и здрав мъжа. Много да те слуша.

# 623
Хахаха, Емили и аз имам два годежни пръстена Joy Ама втория път се омъжих, все пак.  
И да ти кажа - голям кеф беше. Ама аз си падам по дълги бели рокли. И изобщо по всякакви дълги рокли.
Та, честито на сгодените  - според мен е уникално емоциално изживяване сватбаат, много щастливи бяхме на нашата. Даже се замислям да си направим отделно църковен брак (тогава не правихме) в тесен кръг и със семпла, но все пак дълга и бяла рокля, че пак ми се носи.  Joy
Честити месечинки!   bouquet
Аз пък още не съм правила изследванията, затрила съм някъде направлението и го търся все още (накрая пак ще си платя, естествено, ама аз ще съм си виновна).
Стрелче, чакаме още и все по-добри новини, скоро ще я изпишат и всичко ще е лош спомен Hug А ако те нервира пак някой там, после отиваме всички и... newsm66

# 624
Мерси, момичета, за пожеланията. Преди малко като си пиех кафето и се замислих, че не съм казала на нито една приятелка още, но пък бързах да се прибера да пиша във форума Laughing Hug.
Е, Емили, три годежни пръстена, леле мале Laughing. Брой, че водиш всички и женените, Инкс, върви рамо до рамо с теб. Мен пък никой до сега не ме е щял за жИна Laughing.  Да се чуди човек защо, такава кротка, тиха (бях), с чувство за хумор, е малко, може и да правя каквото съм си наумила, кога нарочно, кога не, ама чак на дърти години ма пожИлахЪ Joy.
Чочи, да ти е жив и здрав рожденика и много да ви гледа и слуша.

# 625
  • София
Здравейте момичета!
Чочии честит ти рождениик, да ви е жив и здрав много да ви обича, гледа и глези.

# 626
Ааа, ЮБ, мен да не мислиш, че много ме е искал, то беше да ми замазва очите да не го зарежа  Joy
Чочи, честито на мъжа ти!

# 627
Карелия, Драга, аз пък имам 2 годежни пръстена без да се женя мухаха. В интервал от 3  години  ooooh!

Хахаха, Емили и аз имам два годежни пръстена Joy Ама втория път се омъжих, все пак.  
И да ти кажа - голям кеф беше. Ама аз си падам по дълги бели рокли. И изобщо по всякакви дълги рокли.
............... Даже се замислям да си направим отделно църковен брак (тогава не правихме) в тесен кръг и със семпла, но все пак дълга и бяла рокля, че пак ми се носи.  Joy

Хитруши сте виеееее, хитруши!!!
Не пускайте сега мухата на Драгето, че да не се запъне и да принуди момъка да я иска 2-ри път  Joy hahaha Joy hahaha че какват нежна душа носи и той, знае ли се  Mr. Green Laughing
Ще им развалите семейния бюджет Simple Smile)))))))))))))))))

Пък едноооо време аз като бях млада, годежите не бяха като сега и нямам годежен пръстен  Thinking Crossing Arms чудя се дали да питам мойто момче ще ме вземне ли пак - пък може и аз да стана някой прецедент след 17 години пак да ме поискат  Crazy Flutter hahaha Joy hahaha

Аааа Чочи не така. Тук половината сме на диета и то Дюкан. Дай нещо с месо, яйца или извара. Joy

Оххх Рал  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy, представих си сега Чочи как спретва едни пРЪЖолки за закуска на дюкянките   chef bowuu  chef
Чочи - живо и здраво да ти е момчето - да те слуша и да те радва!

Честити месечинки на днешните рожденници!!!
Медула,веднага в главата ми прозвуча "Я памятник себе воздвиг нерукотворнъй" (нямам подходящата буква).Може с Ния да го обсъдим при следващата среща. Mr. Green И изобщо не сте прави с Лени да ме вкарвате в тоя филм.Тъкмо се преборих със себе си спрях да гледам бременните жени със завист. Crazy Чудя се защо ли точно ние трите обсъждаме това?! newsm78 Flutter

Оххх не  Милааа hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy като се сетих за въпросната "творба" и направооооо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing си представих Ния как го рецитира с дълбоко чувство  Flutter Crazy Mr. Green Joy hahaha hahaha hahaha - стига, че Медулича ще ни се скара и с право!  Flutter Rolling Eyes Wink
А за филма, кво да ви кажа ..... то аз само го гледам де, ама ..... като не ми излиза от главата, и Медула е една подстрекателка - готова била  Crossing Arms та .... Joy hahaha

# 628
 Joy Joy Joy-специално за Дюканките:

# 629
  • Canada
Интересна дискусия почна за годежните пръстени... Емили, ти си си на жива далавера - хем обираш пръстените, хем не се набугваш да се омъжиш.... Party Peace А пък аз хем  нямам пръстен, че съм и вързана... Sick Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт