Юлски бебета - Тема 24

• 19 233
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Лени, мен тези еретични мисли ми се въртят още от родилното Laughing.
Роси, аз домашната тиква я нарязах на кубчета и просто в торбичка я сложих сурова в камерата.
Рал, диамантите са хубаво нещо, мен не ме огря, малко поспорихме по въпроса, защото количката ни е три пъти по- скъпа, но таткото беше непреклонен и аз реших, че не е толкова важно, аз ще си купя каквото ми харесва за компенсация Laughing. Ще си купя и пръстенът, който не пожела да ми вземе за благодарност, че се измъчих в болницата и му родих дете. Както каза Медула, ние си правим хубавите работи сами (нещо в този смисъл беше).
Фелисити, ние пък на 25- ти Laughing. Като не те искат, бъди и ти мъж, пък предложи му ти Joy. Е, на кака Сафка ти предрече Joy. Срам и резил май пропуснах да ти кажа бързо възстановяване на майка ти Hug. Как е тя, по- добре ли е вече?
Сафо, аз ще кажа, ама кой ли ще ме чуе Joy.
Евита, аха го изплюх и си бръкнах в джоба, за да си извадя пръстенът, но за секунда се замислих как отиваме в тях и им сервираме и стиснах зъби Laughing.

# 601
Благодаря за отговорите за тиквата   bouquet
А колко време може да изкара така замразена във фризера, да знам колко торбички да напълня?
Аз вече изпекох около 1/3 и таткото си точи зъбите за още, но малчо е по-важен  Mr. Green

# 602
  • USA
Стрелче,много ми стана мъчно като те прочетох  Sad.Представих се на твое място и се разревах Cry.Важното е ,че има подобрение.А докторите макар и груби ,знаят какво правят, довери им се и не се притеснявай.Стискам палци да няма последствия и вярвам в това.Cилно те прегръщам и се моля за вас Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig.

Юлско бебе,честито!

Медула,чак сега разбирам ,че имаш 3 деца или греша,аз май нещо не съм в час ooooh! newsm78.

Марулка,не се притеснявай за хемоглобина,тук пък изобщо и не правят такова изследване  Crossing Arms .

Аз попара няма да давам.
Много се ядосвам с това захранване.Не иска и не иска месо или зеленчуци,даже и тиквата ми отказа вчера,иска само сладки неща,не знам какво да я правя newsm78  Tired.

# 603
Хахаххаха, Маймунче, ти от кой форум си Hug Hug (да не се обидиш сега Hug) Медула е една от гордите ни многодетни майки, достойни за уважение Hug Имат си голяма кака на 16г., малка кака на 13г. и така познатата ни Ния!

# 604
Julsko bebe,
Бъдете най-веселите, най-щастливите,
добри и нежни, най-красивите!
Бъдете най-внимателните, най-любимите,
реални, обаятелни, най-неповторимите!
Бъдете и добри, и строги,
и слаби и силни!
Нека се сбъдне всичко, за което мечтаете сега!
Пазете винаги Вярата, Надеждата и нея, Мъдростта!

Честит Годеж.

# 605
Маймунче, сигурно си знаеш, но може да се опитваш да забравиш Wink Hug Подписа ми сигурно подвежда, но понеже са големи каките, гледах да не бъркам манджа с грозде...

# 606
  • USA
Aaaaa, Джижито,не съм от тънкообидните  Grinning.

Медула,извинявам се,ама наистина сега разбирам,а уж чета всичко ooooh!.Смятай колко съм заблудена Laughing.Вече и на теб завиждаm,освен,че мечтая да съм мнoгoдетна ,ами искам и момичета  Mr. Green. Дано моя мъж не прочете без да иска  Joy.

# 607
Здравейте, момичета.

Нещо днес не успях да седна на компютъра, за да ви пиша като хората. А и от няколко часа ме цепи адски главата.

Логнах се специално, за да видя как е Маги. Стрелче, нещата звучат много по-положително Hug, чакам да се похвалиш, че сте се прибрали успешно и спокойно вкъщи.

Фелисити, как е майка ти? Моята изкара пневмонии няколко поредни години и сега много се пази.
Емили, не му я мисли попарата. Аз няма да съм въвела сирене преди 8-9 месец, така че няма да правя попара дотогава. Иначе знам поне три начина за приготвяне - с хляб, сирене, масло и чай; с хляб, захар и прясно мляко и варена със сирене.
Драга, честит ви годеж. Пожелавам ти много любов, разбирателство и чудесни мигове с бъдещия съпруг. Кога ще те видим, за да ни се изфукаш с пръстен. Между другото и аз съм от "ергенската" агитка и хич не бързам да се омъжвам. Не е за мен тази работа.
Лени, не знам какво да кажа. Чудя се как може да има толкова несъобразителни хора и нагли при това. Не се ядосвай, че си си изпуснала нервите. Ето, аз даже леко ти завиждам за това умение. Аз не мога така и много се ядосвам на себе си, че не реагирам добре на подобни нахалници.
Марулка, едно голямо гуш от мен. Всичко ще бъде наред с Нева. Казах ли ти колко е сладка на снимките?
Медула, е вече звучиш както си трябва. Радвам се да те видя "във форма".

Лени, Медула - направо вземете се разберете кога ще правите следващото и ги раждайте заедно в болницата, тамън ще можете да ги менкате, ако се наложи. Joy

# 608
  • Варна
хихи а така , малко по-ведро  Hug
Лени ти си културна душа! аз на твое място щях да я изкарам за косата от колата  Twisted Evil преди 3 години така се разкрещях на един чичка дето ми бибиткаше че съм ходила по улицата #2gunfire ко да прая? да летя ли #Cussing out и оше и още ги псувам звучно под мустак като не спрат на пешеходната Rage
a с Марулята ще се разправяме лично  Naughty

Стрелче  Hug сещам се Лора на 9м как ми вдигна 40 Т докато лежахме в болницата.....мале направо живота ми мина на лента  ooooh!
дано час по скоро се нагушкате и се накърмите с малката душица  Praynig

# 609
Вержи, все се каня да те питам, какво става с оченцето на Лора....щяхте да правите операция или бъркам?

# 610
  • Варна
ами трябва да дойдем до Сф на контролен преглед в Токуда...ама няма пари ...и кога ще стане не знам...
сега се мъчим да съберем пари за данъците на колите,че умния ми мъж не ги е плащал 2 години  #2gunfire и сега естествено - точно като нямаме пари - трябва да ги платим,за да я вземат Лорка на градина  , че вече просто не се издържа - държи се като олигофренче Sad тъкмо това се жалвам в скайпа  Rolling Eyes

# 611
Оххх, дано скоро попълние всички "дупки"!!!

# 612
  • Canada
Оооох момичета чак сега успях да ви поизчета...
Много се радвам за добрите новини за Маги - Стрелче, ако ти кажа че цял ден ви мислих няма да повярваш... Praynig Но понеже и ние като Върджи сме били с 40 градуса Т и в болница и знам колко е ужасно и така нататък...  Много мило ми стана като прочетох поста ти за Иво - миличкият, със сигурност сестричката му му липсва много...  Cry Дано по-скоро да можеш да гушнеш Маги, а после и двамцата накуп... Hug Praynig
Марулче, какви са тези минорни настрояния при теб.... Naughty Не мога да повярвам... Браво на Верджи, че се заема да те вкара в правия път... Mr. Green
Верджи, вие от какво бяхте с 40 градуса при Лора?
Юлско бебе, страхотна новина и честито!!! А пък да ти кажа, че аз въобще нямам годежен пръстен, така че ти си напред с материала... Hug
Маймунче, и на мен ми стана странно, че не знаеш за Медула... Ами то я имаше даже в класацията с многодетните майчета на първа страничка. А и от фейса също... Peace

При нас днес беше един определено тежък ден. Нико мрънка и реве цяло ден - сигурно от зъбки; Кари реши и тя да влезе в серия... А мама и тати им идваше да се гръмнат... Sick

# 613
  • USA
Емили,браво на вас за голямата пауза.Как са ти гърдите след толкова време,ако Стейси не суче 5-6 часа моите ще гръмнат,а за 9 не знам направо Shocked.

Карелия,да ти кажа може и да съм знаела за Медула,но явно от 6 месеца недоспиване всичко ми се е изпарило  Joy.

# 614
  • София
Стрелче обнадеждаващи новини, ние не пускаме палчетата, сигурна съм, че всичко ще бъде наред, няма да има никакви последствия и усложнения от гърча, бъди сигурна и ти, че ще е така. Прегръдки!
Роси ако тиквата не е много голяма можеш и да не я замразяваш. Аз имам една средно голяма тиква която разрязах изчистих и прибрах в най-долното чекмедже на хладилника, това което е за зеленчуци и си режа по малко от нея и приготвям. Кати е изяла вече почти половината, а на тиквата там нищо й няма. Тиквите са издръжливи
Laughing

Общи условия

Активация на акаунт