Отговори
# 255
Ех, сега, как ме заинтригувахте!!! Това в "На кафе" ли го дават?
Да, но вече свърши

# 256
Gulia, след четвърти месец се брои за късно захранване и никъде не се отрича Simple Smile Разбира се, че като получа схемата, веднага ще постна тука  Hug

# 257
  • София
Здравейте и от нас.
За сега сме добре...само не искаме да ядем като хората, ама детето си прилича на мен. Като съм била малка съм била много злояда...а сегааааа!
Много е интересен нашия мъж, вади си бибата от устата и в едната ръка държи бибата, а другата я навира в устата...страшна картинка е Crazy
Писихриси и аз гледах раждането по Нова и се разплаках...
Кики оправяи се бързо...
Мия това е любовника мечта и за мен...ама за сега се задоволявам само с мъжо си Rolling Eyes

Момичета вчера си купихме нова кола, нали миналата седмица мъжо се джасна у теглича на един господин и трябваше да се уредим и ние с возило. Та по повлода да почерпя...

# 258
В духа на милите спомени дето ме връхлетяха,а и всички ни май,помните ли като качвахме снимки на дрешките,които купувахме за бебоците,а те още бяха в коремчетата ни и едно вълнение беше.....,а днес......вече даже поприбрахме някои ,които са вече малки!Мен днес цял ден ще ме държи това умиление и ревливост!!!
Бая-честита придобивка-леко и безаварийно!!!!!

# 259
А ето и за по-нетърпиливите темата за захранване в подфорум "Кърмене и захранване на бебетата".
Ето я: Примерна схема за захранване Simple Smile Разбира се, хранещите с АМ, също могат да се придържат към въпросните схеми, дори е още по-лесно, защото директно могат да си добавят АМ в пюретата.

# 260
  • Сливен
Портокалчо радвам се че вече всичко е наред ама уплахата сигурно е огромна!
Янечек, и аз си записах  книгите, че скоро не съм попадала на нещо добро, едната беше бг мацки, защо я купих и аз не знам, четеше ми се нещо леко, ама се оказа толкова лековато та чак издишащо... иначе основната идея не беше лоша, ама развиването й....
А за четенето, ако е наистина хубава книгата, може и да не спя.
Днес Мая не иска да яде ще видим как ще е после,яде малко в 7,30 и сега иска да се яде ръцете.
Кики, познавам съпруга си от 17 г., заедно сме от 13, а от 7 сме женени и живеем заедно, толкова се познаваме, но установих и че с времето се променяме, и изненади не липсват!
След като се прибрах от болницата, смачкана и физически и психически,  ми каза, че съм хубава и за него не съм загубила привлекателността си и коремчето което се тресе пречи на мен, но за него е нещо естествено, защото е следствие от нашето дете.
Не мисля че трябва да се оставим дебели, космати и чорлави, но мъжете трябва да се научат че едно бебе не означава само усмивки и гушкане 15 мин. на ден и трябва им се помогне да го осъзнаят като прекарват малко повече време с него- аз започнах с излизане до магазина за половин час, а после даже и му хареса да са двамата, а днес каката не се притеснява да споделя с баща си и е нещо естествено да играят заедно.  
Писихриси, и аз не съм ходила на лекар, исках да отида, но като си вземах една бележка от АГ около половин месец след раждането я попитах, и тя ми каза, че ако нямам оплаквания да не ходя. Смятам обаче да си запазя час при лекарката, която ми прави секциото.
Отивам да закуся, а и една съседка, която ми помага за децата дойде и ще си правим компания. Съседката ще стане на 77 и малко се повтаря, но е незаменима Hug!
Лук ден на всички!
Божеее, колко хора са се включили  колко ли време пиша newsm78, ще чета после.

# 261
# 262
# 263
Привет,
Ние вчера станахме на три месеца и да почерпя:

Портокалчо, хубаво, че всичко е наред!  Hug

При нас няма нищо ново.... Стоим си вкъщи и кукаме...
Аз нещо нямам апетит, от няколко дена май почти нищо не съм яла....

Топъл ден на всички!

# 264
Много е сладък ,Калоян! Heart Eyes
Тони, честита месечинка на Явор.  bouquet
Дани папка и расте! Вече му станаха малки дрешките и ще купуваме нови. Wink
Бая, честита придобивка! Wink Аз също от две седмици съм с ново возило!
Кики Hug
От моите изпити два минаха.
Единия си го взех с 6-ца. На другия се самоскъсах- учих по цяла нощ и един въпрос не знаех от 45 и взе че ми се падна той. Говорих му разни приказки от 1001 нощ и човека ми вика 3 или да не ви цапам книжката и аз с най-големия си ъкъл му казах,че предпочитам да се видим през септември. Само дано няма и други за тогава. Сега в събота е следващия , стискайте палци! Wink

# 265
Ееее, аз бях на лекар и не можах да гледам "На кафе"  Sad
Иначе хубавото е, че вече всичко ми е наред и дори съм в овулация  Mr. Green А все още кърмя чат-пат /2-3 пъти на денонощие/. Така, че да не се успокояваме.

Янечек  Hug много благодаря за схемата.

Честити месеченки и честита придобивка на Бая. И на нас скоро ни предстои смяна на автомобила - няма как. С бебче вече трябва голяма кола.

Да ви кажа на мен много ми липсва бременността  Wink Днес пред кабинета на доки имаше няколко бъдещи мами, които ми припомниха отново тези прекрасни месеци на очакване... Готова съм за второ  Mr. Green

Браво на Електра за 6-цата  Hug А другата ще я чакаме на есен  Peace

П.П : Как можах да пропусна??? МИЛОТО ВЕЧЕ ИЗЛЕТЯ ОТ АФГАНИСТАН  newsm44  Сега ще бъдат няколко дни в Киргистан и после...  Heart Eyes Вече едва издържам! Но най-лошото мина, вече е вън от опасност.

# 266
Здравейте момичета,

Тези трябваше да поработя и като се прибави и шетането , свободното време си остава мечта. Да ви питам мислите ли след навършване на годинка да давате бебоците на ясла. На мене хич не ми се иска и съм се нагласила най-рано догодина юни месец- тогава Алекс ще е на 1г. и 7 м. То няма и кой да го гледа де с тези две млади баби. От друга страна вчера трябваше да отида в офиса и така ми стана едно хубаво ,като осъзнах ,че и без мене могат , но предпочитат да съм там и че разчитат и вярват в мен.  Вкъщи никой няма да ти каже "Браво!"  за цялото търчане , шетане , готвене и т.н.  Някак си след като това се възприема като  ежедневни задължения за жената, постепенно мъжете свикват и не си дават сметка ,че това си изисква и време и усилия. Поне това са моите наблюдения, както и на мои познати. 

За половинката, да се оплача и аз - сега като четох поста за 7-мата година , си дадох сметка,че сме в точно този "критичен период" . За сега съм дала свободно на мъжо и не си вдигам нервите всеки път като ми се прибира посред нощите или като ми каже как да се грижа за малкия при условие ,че за седмица едва ли се събират 5 часа да е него. Но и тази тактика вече не дава резултат, само се разминаваме като малки гари и почти и не си говорим . Най-много ме е яд ,че от цялата работа той пропуска едни от най-милите моменти в живота на един родител, а и бебоците се променят с дни, понякога с часове...

За прегледите - ходих и казах за течението , но било добре  да мине време , да дойде цикъла , да се нормализират хормоните и тогава ,ако е много обилно да се правят изследвания.

За килограмите- мъжо нещо ме е заял , стана ми криво , но за мене по-важно е бебо да си папа докато имам кърма, пък после ще му мисля.

Опа , събудихме се с вик за цокане Simple Smile Почти съм готова със моята импровизирана фото сесия на Алекс и тези дни се надявам да успея да я кача в Пикасата.

Приятен ден и усмихнат ден!  Grinning

# 267
Здравейте.
steysi86 браво браво  Hugтолкова се радвам,още малко и ще сте си заедно.
maymunski  какъв голям хубав мъж пу пу.
@ntonia честита ви месечинка.
Бая честита ви нова кола.
Аз също четох,че докато кърмим не можело да се забременее но пък съм чувала за жени които са забременели точно в тоя период.
За захранването и аз се чудя от кога,педиатърката каза да давам вече сок ама аз още се чудя,ще разгледам примерните схеми и аз.
Тези килограми,много ми е тъпо толкова съм напълняла,корема ми се тресе по дебела съм от когато бях бременна Embarassed.

# 268
Стейси, толкова е хубаво, че скоро ще сте заедно, чак се разчувствах като си представя, че ще види за първи път детенцето си; последният път, е било само бебче в коремчето, а сега голямо човече!
Миа, стискам палци на Мишко да не му се отрази толкова зле ваксината!
Тони, честита ви месечинка, и не се оставяй така, трябва да се храниш, че да имаш сили за Явор,  децата също изискват изразходване на доста енергия!
Като стана въпрос за хранене-да се похваля, че трети ден съм на диета, дано има резултат, общо взето съм изключила сладкото, хляба и картофите от менюто си и гледам да се храня разделно.
Миме, браво, че си започнала с упражненията, аз засега съм само на коремни преси, когато имам време, че с Дария сме все на ръце!
Трябва си упоритост да се свалят излишните кила, качването беше доста по-лесно  Flutter

# 269
  • София
Аз също четох,че докато кърмим не можело да се забременее но пък съм чувала за жени които са забременели точно в тоя период.

това са митове, точно в този период може да се  забременява - дори при липса на цикъл!!!

Общи условия

Активация на акаунт