Отговори
# 375
Здравейте,не мога да смогна от зверчето да седна малко на тоя комп,обаче намерих малко минутки да се похваля-вчера се смяхме с глас за първи път,толкова е сладко,че ми се насълзиха очите от умиление.
Нашето спане през деня е 10-тина мин. я има я не,вечер като легне в 23ч. и спи 2-3 часа това и е най-дългия сън.
Сега се връщам назад да ви чета.

# 376
  • Стара Загора
Добро утро и от нас
Мерси за кафенцето Hug

Ние тази сутрин дружно се оспахме Mr. Green Включително и каката, която обикновено става към 6 и нещо Sick

Миме и Кики, браво за лазерната епилация Simple Smile И на мен ми се иска много такова нещо, дано стане някой ден. Лятото ходех на коламаска, но от както съм родила действам само вкъщи с епилатора. Иначе онзи ден попаднах на някакъв много интересен продукт, на принципа на кола-маската, само че предотвратявал появата на врастнали косъмчета и фоликулит/май така се казваше/ и съм се навила да го пробвам, че при мен тези двете са ми най-големите проблеми.

За воденето на децата на море това лято според мен няма никакъв проблем. Ние каката я заведохме на море на 4 месеца, много добре й се отрази и ние хубаво си изкарахме. Виж на година и 4 е доста по страшно Mr. Green
Това лято бяхме на море с едно приятелско семейство,детенцето им е родено в края на декември 2008, и той беше много добре. Като се внимава със слънцето в пиковите часове, не виждам проблем

Портокалчо, радвам се за това развитие на нещата, дано наистина си е взел бележка мъжа ти и не е само временно замазване на очите Hug

# 377
ПРИВЕЕЕЕТ  - МНОГО РАНОБУДНИ МАМИ КАТО ЗА НЕДЕЛЯ СУТРИН

Лулу - добре е поспала Сияна, дано започне да го прави по-често и да се успокояват нещата при вас, че не те мисля с тези ръце. А и започнаха да понатежават бебковците.

Ние снощи изкарахме добре на рождения ден, но за кратко. Като оставяхме Дария , свеки реши да я извадим от столчето за колата и да я съблечем да не и е топло. И като се събуди сърдито това бебе и рееееев до припадък......едва я оставихме...което потвърждава правилото  НЕ БУДИ СПЯЩО БЕБЕ !!!!! После е заспала разбира се и като си я взехме дори не беше яла. За сметка на това сутринта се събуди в 7,00ч и реши че трябва да си играе, а на мама главата квадратнаааа и й се спииии страшно. Решението беше да я занеса на дивана в активната гимнастика и аз да легна до нея - така успях да поспя още час въпреки дрънкането от играчките.

За морето - намислила съм да резервирам някъде хотел с ол инклузив и до плажа за да не го мисля с ядене и ходене по кръчми всеки път, както и за да не влача много багажи. После ще я оставим девойката на бабите за една седмица и с мъжо ще отидам сами за още една седмица. Някакъв такъв план ако нещо не се обърка на финала

Сега ви оставям да храня детето и да излизаме на пазар

# 378
Привет Simple Smile
Не знам защо всяка следваща доза се понася по-зле, ама е така - най-малкото чрез много наблюдения може да се установи и да се приеме, че е така. Може и заади натрупването на вредните допълнителни съставки да е. Примерно ако формалдехидът е предизвикал алергия след първия прием, логично е след втория и третия детето да се изприщи още повече.
Този Бърди (Birdie), който раздава съвети из здравния не е никакъв лекар1 За разлика от другите, които консултират и са се представили с истинските си имена и местоработата си, този субект се нарича с ника си и като го питаш какъв специалист е и къде му е практката, мълчи! За мен такъв човек не е лекар. Единственото, което твърди е, че е в Гърция.
После пак, че бебето реве, а хлябът вече прегаря във фурнарната...

# 379
Здравейте! Не съм писала до сега,а само четях. Накрая се реших да попитам колко е температурата на вашите бебчета. От 3 седмици моето момче е с темп. 37,0-37,1-37,2 .Премерих я по повод хрема,която вече мина, а темп. си остава същата.Педиатъра го преглежда вече няколко пъти и казва,че му няма нищо. Правихме микробиол. изследване на носен секрет и урина-всичко е наред. В кръвната картина също. Бебчо е спокоен, смее се, храни се. Много съм притеснена. В края на месеца трябва да му правим ваксини и ме е страх...

# 380
galani нормално е за бебе на тази възраст да е с такава температура, а също и къде я мериш, ако е в дупето там е с 5 десети по-висока.

Момичета да ви кажа вече спирам да черта за ваксините, че направо ще се побъркам, досега ги отлагах, ама онзи ден като бяхме на консултация и докторката пак попита няма ли да се ваксинираме вече, а аз  Confused. с първото ми дете не ме е било страх, а на това му се треса все едно досега не съм виждала бебе. Иначе сме качили 700гр и 2 см, вече сме 6700 и 62см. На фона на всички проблеми с храненето е направо чудно.

Хайде, чао засега и лек ден.

# 381
Здравейте,момичета Grinning Сега виждам,че има темичка за ноемврийските бебета.Моето бебче е родено на 10ти ноември и се казва Алеск-момченце. baby_neutralС удоволствие прочетох доста голяма част от темичката.

# 382
  • София
Здравейте,мамчета Simple Smile
Янечек, не го познавам Бърди, но поизчетох какво е писал и ми звучи правдоподобно. Само пуснах линк (без да ангажирам никого).
galani, щом изследванията са ок, недей да се притесняваш. Ако всеки ден мерим Т и по различно време, все ще варира (бях изпаднала в такава зависимост  #Crazy . За ваксините педи трябва да реши...
Lenora , и ние така скромно наддаваме,но всичко е в норма. А за ваксините, луда тема, няма еднозначно мнение, а понякога родителите трябва да решат да или не  и още по-объркано става. Аз съм за ваксините,но всичко с мярка и предпазливо.
vikilina ,добре дошли с Алекс   bouquet
baby_`06, а аз си мислех,че ние сме от най-будуващите нощем....  Shocked
Момичета, благодаря ви за инфото за вашите педиатри. Ще продължа да търся от еднократните шпатулки да купя и ще си нося и пеленка, това така, докато не натрупа още черни точки и не я сменя  Thinking

# 383
Благодаря ви за отговорите! Темп. я меря в дупето и това са стойностите след като съм махнала 0,5градуса. Lenora и аз съм същото положение като теб-все едно, че не съм гледала дете Embarassed Притеснявам се от всичко, а преди години не съм ги вземала толкова навътре нещата. Всъщност децата са различни-каката беше много спокойна, а той все ще се задави или ще иска да съм до него.

# 384
Lenora не се шашкайот ваксините,колкото повече четеш,толкова се хвърляш във филми.Така и така трябва да се сложат.....не му мисли и слагайте. Wink

# 385
Янечек направих чийзкейка, много вкуснооооооооо Simple Smile, аз сложих сладко от боровинки и о красота и изящество Simple Smile
Лека вечер от мен

# 386
  • София
portokalcho много се радвам!!! Трябва да си силна и сега да отстояваш твоето!!! Тука няколко дни все те мисля  Hug

За морето аз смятам да си го заведа на морето при първа възможност без въобще да се притеснявам

maria.krumova И ние бяхме на РД снощи и днес  ooooh! мани! направо не мога да седя! ама...

pisihrisi къде ви е педито? И при нас е така...

Вълканова - много съжалявам за случилото се! Дано ви ги възстановят, въпреки, че аз работя в банка и ние не бихме ги възстановили, защото ако са изтеглени банката не носи отговорност. но знам е има и начини някой да ги е изтеглил...ох дано ви ги върнат! Hug

pisihrisi  Как заспивате иначе, ако не с биберон? Аз го слагам вечер в леглото и му бутам биба и край... Mr. Green поне за сега де!!! Както казваш да не ме чуе дявол!!!!

А сега малко да ви разкажа, че не ми остана време...вчера малчко мнооог плака   Shocked направо изтрещях!!! Не знам какво да правя с това дете, не иска да aka и това е! Дадох му дуфалак преди малко защото е много не спокоен, Та снощи рева рева , после като го изкъпахме си заспа, а ние с мъжлето отидохме на Рд и се прибрахме в 5ч. и после реших да оставя малчо да си спи до когато поиска и той се събуди чак в 9и30часа! т.е. като е ял в 22ч после се събуди чак в 9и30  Shocked  Mr. Green  ама да ви кажа екстра ми се отрази! Нахраних го, пооправихме се и отидохме на погача на неговата втора братовчедка! Милия отначало беше доста спокоен,но....като стана 13часа и го нахраних...леле ела да видиш!!1 ooooh! много рева, напъва се, гърчи се, мани мани...и пак не се изака и не знам какво да го права с това акане! сега малко се поуспокои и за това седнах да попиша! Аз всичко изчетох и исках да пиша още много неща ама забравих точно какво и някой искам да кажа  newsm78 #Crazy  а не знам как да си върна предната страница за да видя отговорите!! Както и да е!
 И така с моя малчо  Sad Дайте предложение за друга храна вместо нан1! Смятате ли че от това може да е така не спокоен?!  newsm78

Това е за сега от мен! Аз след малко като се сетя още нещо и разбира се ако мога да се доредя до компа пак ще пиша! Hug

# 387
  • София
Янечек направих чийзкейка, много вкуснооооооооо Simple Smile, аз сложих сладко от боровинки и о красота и изящество Simple Smile
Лека вечер от мен

дайте рецепта и на мен  Praynig

Hug

# 388
Дидка рецептата е мисля на предишната страница или по-предишната абе от ввчера Simple Smile
Аз да питам понеже преди време обсъждахме кремчето бейбидрийм и аз го почнах и то много яко, ама почти свърши, та да попитам някой намерили къде го продават? Педиатърката  ми написа рецепта за да ми го правят в аптеката ама все пак ако го има готово?

# 389
  • София
За дупе ли е това кремче БЕЙБИДИМ?

Благодаря за рецептата!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт