Отговори
# 450
Аз само да информирам мамите които ползват бейбидрийм, звънях в хигия и те ми казаха че вече не ги внасят защото не се продавали добре така че нямааа Sad за съжаление и утре отивам да си поръчам да ми го направят в аптеката същото кремче Simple Smile

# 451
maymunski,
можеш ли да препишеш рецептата за кремчето тук, да си го поръчам и аз Simple Smile

# 452
Янечек снимах ти я щото аз този техния почерк много не го разбирам Simple Smile
http://media.snimka.bg/5532/017319677.jpg

# 453
Много си бърза, мерси.
А аз намерих, пак във форума разбира се, следната рецепта за крем против подсичане:

Ac. borici/aa
Zn Oxydati/2.0
Lanolini/aa
Vaselini/20.0

M-f ungv.
външно

Различава се от тази на твоята лекарка по наличието и на боров вазелин, и вместо вит.А и вит. Д, има цинк.

# 454
Минавам да кажа едно здравейте набързо,че днес е ужасно кисела цял ден реве и не знам защо,ще се побъркам не иска да суче и само реве.
Стейси  Hug най после свърши нали,аз помня моя мъж като си дойде от Ирак не издържа  в Сф и избяга през ноща от ВМА заедно с колеги за да ни види  Joy,още малко и ще сте си заедно мога да ти кажа,че изживяването да го видиш след толкова време е страхотно.Хайде да бягам,че да се дуднуркаме с бебошаната.

# 455
  • Пловдив Белащица
Възглавница, както се изказа Дулче, ще сложа когато само си поиска.

Ръцете оставям да хапе и каквото иска да прави. Янечек го е казала, така се учат на координация. Ние вече минахме на ядене на лигавник. Каката си лапа ръцете така, даже имаше няколко успешни заспивания с палец, но го израстна този период. А заради голямото слюнкоотделяне, вследствие лапане на ръцете + повръщане от време на време - слагам лигавници. Е сега се хваща лигавникът и се тъпче в устата, от това следва сменяне  на лигавника на около час най-много. Но само суша на парното и пак слагам, че нямам толкова много  Mr. Green

Кафе пия по едно 3в1 по-разредено. Мляко пия от време на време само във вариант бананово-шоколадово сладоледов шейк  Crazy. Както и всичко друго хапвам и пия, ако смятам, че може да има проблеми в по-малки количества. Алкохол не ми се пие, затова и не пия. Но чат пат си пийвам по някоя глътка винце, ако имах Бейлисче, можеше и да не устоя на малки количества  Joy

Море, май май ми намирисва, че пак ще ни се размине това лято. Мъжът ми вчера ме сюрпризира, че шефът им ги кара сега да си взимат по две седмици отпуск за да не им се събира лятото на веднъж  #Cussing out. А ние смятаме и в Англия да ходим пак при нашите ... Освен някак да съчетаем нещата и аз с двете деца да ида за по-дълго, а мъжо за седмица и другата на море  ooooh!. Но ако няма някой с нас, не се виждам с две деца в самолета  Sad, а за една седмица е просто смешно да пътуваме. А за морето мислих вече да се оглеждам къде да отсядаме и да правя резервации.

# 456
Янечек снимах ти я щото аз този техния почерк много не го разбирам Simple Smile
http://media.snimka.bg/5532/017319677.jpg

Имам същия-много е добър, но не мирише като Бейби дриим Cry
Рецептата ми даде моя приятелка, която е отгледала дъщеря си с него и го е ползвала за цялото тяло newsm10

# 457
И ние сме изцяло на АМ,яде по 6-7 пъти на ден като най-често на 3ч ,но понякога си ги удължава на 4,,а през ноща прави пауза - яде в 9,30ч,към 1,30,2ч и след това в 5 по 50гр.Та в момента съм в период на нагаждане на 4ч и премахмане на яденето в 5ч.Иначе през 1 месец,ядеше много,а сега по 100-120мл,когато у правил пауза по 150мл.

# 458
Здравейте мамчета.
Стейси утре е големия ден а?
Чакам те да разказваш.

Целувки от мен.

# 459
Лулу немирише толкоз хубаво защото няма ароматизатори ама ще го преживея Simple Smile

# 460
Искам да питамнещичко  Simple Smile  Някоя от вас мами прави ли поръчки от Английски сайтове на бебешки дрешки? newsm78
Защото съм си харесала доста неща ,но е по-изгодно ако сме повече мами.  Peace
Ако има такива нека да пишат. Hug

# 461
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Eeeeeeeee,най-накрая ви изчетох,ама то така става,като не чета всеки ден,нещо занемарих влизането в темата.
Водихме Натали на кожен лекар,беше се изринала по врата на червени плаки с пъпчици,отделни имаше  по гърдите и по гърба.Изписаха и Адвантан,капки Фенистил и някаква микстура алба.От цялата работа аз дадох 2 пъти капките,1 намазах с микстурата и веднъж с Елоком(мислех си,че имам Адвантан,но съм го забутала някъде и намерих другия) и детето рязко се подобри.Иначе  я мажа с Нахткерцен или А-дерма след баня.Сега съм на тръни как ще слагаме втория Пентаксим,ако се изрине по-лошо след него,хич няма да потретя.Макар,че не се знае каква е причината за дерматита.Ама тя и кожната нищо не каза за диагноза,само изписват разни мазила без да са сигурни какво точно е.Опитваше се да открие причина жената-пита ме какви сокчета пие,аккво яде и като и казах,че е само на кърма,даже вода не пие и се Shocked.Случва се да пие веднъж седмично Аптамил,той уж се води хипоалергенен.От цялата работа сега аз не ям прясно мляко,цитруси,шоколад се ограничавам.Ще се преживее някак в името на добрата кауза  Mr. Green
Кафе обаче пия по едно сутрин,чисто,без захар.Но чая вече го пия със захар,вместо с мед. Heart Eyes
Възглавница не слагам,само някаква пеленка.Косата и опада само отзад,имаме голямо плешиво петно от лежането,ама като си е мързеланка и все и се лежи.Рита и ръкомаха постоянно,на лявата ръка си смуче юмрука,а на дясната палеца,страшна комбинация  Joy
От днес открихме играта с дърпането на блузата нагоре hahaha  hahaha  hahaha
И диването малко спря да гука,само ми се хили безгласно,а напоследък и гласно.Само да ме види и е ухилено до ушите  Mr. Green

Стейси дочака най-накрая таткото,всички ние се вълнуваме с вас.А малката хакерка е голяма сладурка и ти е одрала кожата направо.
Янечек мерси за книжките и на мен ми се чете новата на Дан Браун.
Портокалчо радвам се,че се оправиха нещата засега при вас.Трябва да се разговаря,иначе не вървят нещата.Всички искаме да ни носят на ръце и да благоговеят пред нас,затова,че сме им родили деца,ама не става.Мъжете често ни приемат като даденост за съжаление,поне повечето български мъже са така.Или си мислят,че с един букет и подарък ще замажат положението.А всъщност е достатъчен само един мил жест или дума.
Това раждане на живо в предаването на Гала мен лично ме депресира,съчувствам на мамата.Никой не се сети предварително да я успокои,само Гала се опита ,чак после анестезиоложката се сети да и каже колко било хубаво бебето.И тази репортерка само се суетеше насам-натам.Може би защото раждах нормално и не мога да си представя да съм вързана и опъната като парализирана.Представям си какви мисли са ви минавали през главите на раждащите секцио.
Хайде стига съм писала,че станах Мара попопоподробната. hahaha

vikilina  аз поръчвам от Ларедут,ако нещо те интересува.
П.С Ферми и сериали все още не гледам,чувствам се млада  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Това беше в кръга на шегата.

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 19:38 от radost24

# 462
  • в ябълковата градина
Моя пръдливчо откри как да рита с крачета във ваната.
Много се израдва и всичко наоколо беше мокро, хихих

# 463
Mimsat, благодаря   bouquet
отговорих ти на лични за да не занимаваме всички тук  Hug

Аз кафе пия по 1 на ден (сутрин, след като го накърмя) с мляко.

Възглавници имаме, но те са по 5мм дебели  Laughing, за истинска възглавница ще мислим като може да говори и да си иска

На море ще ходим, поне за сега плановете са такива. Мислим да е в някой хотел на плажа, с ол инклузив.

Друго не се сешам какво обсъждате  newsm78

Ааа, Стейси днес на няколко пъти се сещам за теб...последните часове най-трудно минават, дръж се и не се побърквай, най-хубавото ти предстои!

Айде лека нощ на всички, сладки сънища и спокойни бебчета!

# 464
  • Стара Загора
Vikilina, аз поръчвах от Мадъркеър дрешки и от един друг сайт си поръчах количка, пристигнаха миналата седмица. Скоро обаче няма да поръчвам друго - едно, че нямам нужда, а и бюджета доста отъня след тия покупки.
Можеш да провериш в сайта на Еконт, те правят доставки от Лондон, възможно е да ти излезе по-евтино, отколкото да ти го доставят от самия сайт, а и можеш да комбинираш поръчки отняколко сайта в една обща пратка. На мен ми излезе 77лв за 23кг пратка, а за сравнение доставката от мадъркеър е 25лири.

Общи условия

Активация на акаунт