Отговори
# 495
Привет и от нас!
Кло,мерси за закуската!
Ние се завърнахме от консултацията.Бебочка е наддала 750 гр за месеца и вече е 5 150 гр.На дължина 2 см и вече е 57 см.Пентаксима го сложихме и сега чакаме за реакция.Доки каза,че щом мин.месец е имала температура и този месец ще има.Препоръча ми да давам Панадол 2 пъти дневно,а не да чакам като мин.месец да вдигне Температура.Просто превантивно.
Като ви чета как сваляте килограми аз направо се отчайвам.Защото кърмя ме е страх да се ограничавам.Имам да свалям още 6 кг.А преди да забременея бях качила 4,така че общо са 10  Crazy Blush ooooh!
Стейси не остана  Hug  Heart Eyes
Хубав следобед момичета!

# 496
Бързо кажете тази диета с Японско чудо,вчера като се качих на кантара и направо се оцъклих :shock:58кг.,като забременях бях 51,преди да родя-61,като ме изписвах 57,а сега съм 58,като си седя у дома така става.По цял ден се чудя какво да готвя за вечеря, за закуска и така до безкрай,естествено и аз си хапвам,но трябва да отслабна,че тази година имаме среща на випуска,няма да ходя там като кюфте,я Crossing Arms

# 497
  • София
Момичета,гледам по TV+ един филм за войната в Ирак!Монго е тежък-няма такава лудост като войната!Дано никога не разбираме какво е!

Kak се казва филма?!

# 498
  • София
Vivian*, на каква диета си, че за 8 дена си свалила 4 кг?

На "Японско чудо"  Peace

много е ефикасна-правила съм я преди години и бях свалила 10 кг за един месец.Останала съм с впечатление, че всеки сваля с нея, толкова с колкото е в повече.В смисъл, че можеш да я правиш по-дълго но няма да свалиш, ако нямаш какво.

От другия понеделник я започвам! Peace

# 499
"Битката за Хадита" се казва филма

# 500
  • Сливен
Здравейте и от мен! Малко поотсъствах, но хвърлях по едно оче...Тук такъв хубав сняг падна, в събота правихме снежен човек и дори му сложихме нос от морков, Мими много се притесняваше, че щели да ни гледат, а аз си казвах колкото повече хора толкова по-добре, трябва да свиква дане се притеснява толкова, ама един дядо много ни хареса снежния човек, после ходихме и играхме със снежни топки в двора на едно училище наблизо, толкова познати видях и почти половината деца от детската й градина, само дето нямаме шейна, че тук почти не се задържа сняг и го отнесохме като излишна покупка, но май ще се "поправим"...
Десита, спомням си снега от Свищов, какво чудо беше през зимата и си те представям на реакцията ти на 2та см сняг Laughing.
Мария, аз като бебе съм била с руса, чуплива коса и като кажа, никой не ми вярва - сега съм с права и черна, но майка ми пази доказателство - отрязаната ми опашка от първата ми подстрижка Blush А за кафето - пия го с течна сметана - тя е растителна, аз упорито търсех да не е такава, но не намерих...
Пак за косата - дъщеря ни е червенокоса, а съпруга ми е с кестенява коса, при по сериозно вглеждане в брадата му могат да се намерят такива цветове, баба му е била червенокоса, та явно оттам си е взела гена. Когато беше бебе и с морковено червена коса много хора са се обръщале след нас, една продавачка почти не ме линчува, че съм си боядисала детето - само циганките го правели, а колко хора са си мислели дали не е взета си е друг въпрос, беше ми писнало от въпроса ама как така - ами ей така, както съм казвала детето не е поръчка по каталог, поне не все още Rolling Eyes Мая е тъмнокоса за сега и почти се разочаровах като видях  че не е червенокоса Laughing
Кафе си пия от около месец, въпреки, че кърмя, не съм забелязала да  й се отразява, но всъщност пия без кофеин.
Възглавничка- има една която само така се казва, иначе сигурно няма и 5 мм, свекърва ми е детска учителка и там децата спят без възглавници, но пък в нашата детска градина има малки...Иначе с каката слагах, защото тя много повръщаше и това малко й помагаше.
Стейси, твоя мъж може да се окаже най-чакания от всички - освен теб и от поне 30тина съфорумки Grinning
Янечек, дано се възстановява бързо мъжа ти. Hug
Май се поувлякох ама ме заинтригувахте с тази диета? Какво е това японско чудо?
Аз  обличам бодита, гащеризончета и ританки, ама то на нея й стават още дрешките от изписването ooooh!
Иначе определено се заслушва в гласа ми и реагира, получавам усмивки и гукане рано сутрин.
Така като гледах май само аз приспивам на ръце, не иска да заспива сама, пробвала съм като и се приспи и се успокои я оставям в леглото, обаче писва и като я понося заспива, пробвала съм и с музикалната играчка същия ефект, чудя се дали ще ми върши работа шезлонг или люлка ама не искам да е поредното неизползвано нещо, в което се спъвам, то не са кончета, тоалетки, масичка със столче и т.н.
Олях се, спирам се! Лек ден на всички!

# 501
  • София
Моля ви ми кажете каква е тая ферма?!  Shocked

# 502
Анитка, ето тук е диетата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=401922.0

Цитат на: didkata86

link=topic=467540.msg14107550#msg14107550 date=1265716273
Моля ви ми кажете каква е тая ферма?!  Shocked

Игра във фейсбук.

# 503
  • Сливен
Благодаря за чудото! Обаче с това кърмене явно ще си ходя дебела Crazy!
Честно казано, не ми се поглежда дори към тези ферми, защото започне ли се край няма, вече си имаме едно лейди за което се грижим /lady Popular/ Confused

# 504
ЗДравейте момичета.
Стейси и аз вчера вечерта чух по новините и веднага се сетих за милото ти. Това е голямо щастие. Предполагам вече сте си заедно и се гушкате.
За лапането на ръцете това го правим от много време. И то най-вече си бърка с двата пръста изправени в гърлото и се дави като да повърне.
Ние на 15,02 сме на ортопед а на 18,02 ще бием втората ваксина.
Момичета и аз имам нужда от съседи във фермата пишете да се намерим. Аз съм Биляна Селимова

# 505
Благодаря за пожеланията за таткото, много сте любезни  Hug То след тази операция няма възстановяване, заваряват ти ретината с лазер и те пускат да се прибираш, само се усеща някакъв дискомфорт.
А Каменчо днес така повърна - не фонтан, ами на водопад. Досега все връща по малко, ама такова чудо на чудесата не е било. Сигурно е преяло.
Аз диета още не смея да спазвам заради кърменето. Иначе много добре знам как ще отслабна - като спра да закусвам, ама не мога да мисля само за себе си точно в момента. Поне гледам да не качвам още  Mr. Green Иначе шкембето ми съвсем се прибра след секциото, ама дупарата не се прибира нещо.
Тинна,
можеш да си слагаш готварска сметана на мегле в кафето - тя е животинска.

# 506
vivian*,мерси за споделената диета,много яйца бе,ще закудкудякам kyllmgаз преди години отслабнах много лесно със Златно чудо 14,но спазвах стриктно указанията и оттогава,до преди да забременея поддържах 50-52кг

# 507
  • София
За фермата и аз я играех, но като родих  и спрях! някак все не ми остава време!

За диетата ще я започна със сигурност, обаче от понеделник, защото ще празнуваме  в събота и не мога да съм на диете!

На 13ти заминаваме на Добринище да празнуваме св. Валентин! И да ви кажа ми е някак мъчно, защото за първи път ще оставя малчо на баба и дядо! А трябва да го отпразнуваме, защото това е голям ден за нас! Тогава всъщност направихме малкия Симо  Embarassed  Joy и трябва да имя партииии!!!
Много исках да го споделя!  Embarassed

# 508
И аз съм чувала, че диетата си я бива, ама като гледам няма да мога много да я спазвам с това кърмене. Обаче трябва нещо да се прави, че с тия излишни килца.... Аз се опитвам да спазвам поне горе-долу режима „Скарсдейл”- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=315758.0, откакто една мама тук сподели, че е разбрала, че е подходяща и за кърмачки, но с готвенето всеки ден на отделни яденета на мен и на мъжо ми е доста трудно и не съм от най-стриктните.
Дидка, весело изкарване на празника, за вас има два повода за празнуване в един ден! Simple Smile

# 509
Момичета, аз ви зарибих без да искам, но  тези от вас, които кърмят, не могат да я направят сега  Peace
Имам приятелка, което кърми в момента и се е подложила на лунна за един ден.

Общи условия

Активация на акаунт