Отговори
# 615
Да wassilena ,отива в Афганистан.

# 616
  • София
baby_`06 милата! За колко време?

# 617
Хаха Кантарини щом сте със зимни гуми добре...... Joy Само да ме оставят на спокойствие и ви викам на гости, че нали знаеш че тук е много пренаселено, ама те ще почнат да се изнасят на село и ще идваш за дружина, а пък като си дигнем къщурката таз година ще правя бебешки купони  smile3521

# 618
  • София
maymunski ти къде си?!

и в нас е пренаселено иначе.....купон след купон!  Hug Crazy

# 619
  • Пловдив Белащица
Бейби, ще те подкрепяме, като замине.

# 620

galaMa попитах, защото има и кърмачки на Дюкан.  

За тях режима е по-олекотен, ако те интерисува ппрочети в темата и ако те интерисува нещо питай момичетата.
Относно карането с бебе, аз вече преминах и през тези препятствия, каката задължително вързана до нея малката в стола и така, ако малката се размърка си имам отмяна каката.

Здравейте!!!!!!
Липсвахте ми 
 Аз трябваше да ходя днес до офиса ми и реших да водя малчо с мен!  Twisted Evil
И тръгнах аз сама с колата и той с мен, на предната седалка го бях заклещила да не мърда и да не може да падне, на там спокоен - няма грижи, вози се, спи си...отидохме до там, колежките го огледаха, похвалиха  Crazy Embarassed и решавам че тръгваме, малеееее
като писна тоя мушморок!! едва се прибрахме!!!! стигнахме до пред блока и заспа  #Crazy ! Ха кажете ми защо не спа докато го возих, като стигнахме до пред блока  #Crazy Rolling Eyes  както и да е, сега е спокоен!!! Confused дано си е така днес!
Притеснявам се да не е някой сърдитко и така да си плаче като излизаме с други хора  Sad Мами кажете вашите по-голями деца как са били! Даже и сега бебчовците, разстройват ли се когато има повече хора около тях??  Cry
А иначе е много спокойно бебе! ГУКА, усмихва се ама....като има хора  ooooh! а и сега е един кисел и много скърца!
Много често бебетата при много хора, които им обръщат внимание се  превъзбуждат и реаграт като твоя малчо. Не се притеснявай.

# 621
Васи де се губиш бря   Хайде че гледай какво става толкова нови мами няма кой да помага да ги записваме. Mr. Green

Кике
права си на две плюнки разстояние сме а със Хриската сме на една...даже с нея ако плюнеме ще си уцелиме прозорците Ама в наше село такива преспи има че неможеме да стигнем една до друга.А така ми се иска да ги видя с малката Мила. Hug

Дидкаааа
не четееееш  аз писах в предния си пост от село Люлин съм. Grinning ти мноого подозрително разпитваш наред кой от къде е хъъъм   Joy

Бейби
с теб сме,ние сме едно голямо задружно мафиотско фемили и всички много се подкрепяме

Маймунски и ние спим м/у храненията по 10-15 мин. максимум 30.

Марианка на мен като ми сваляха конците ми каза лекаря да се мажа 2-3 месеца с Контратубекс.Ама още не съм го купила... Ама трябва тези дни да си купя,макар че моя шев е есетичен..оф как се казваше както и да е та и да не го мажа той със времето почти няма да личи.А и доки ме е резнал много ниско и по бански няма да се вижда. Whistling

Ох и аз нямамтърпение да се постопли и юруш с колата,много обичам да пътешествам.Тъкмо ще се запозная и с другите мами.В Пловдив-да се "пооскубеме" с Васи,да се запознаем и с Боянка и другите..ама да не ги изреждам че ще забравя някоя мама.До В.Търново да катерим улиците с Писихриси и анитка.До Варна да тонем дупенца с зачезналите мами...ей момичетаааа добре че Нея пише от време на време.Къде сте бре?

# 622
Дидката аз съм в Лозенец

# 623
Хелоу френдс  Simple Smile!
Момичетаа, изчетох ви. Сега съм самичка и реших да се възползвам, че мнгоо ви изпускам вече. Малчо е при майка ми за малко. Свърших домакинска работа, готвене, пране и простиране и след малко ще гладя и аз, поне така съм го замислила  1ironing.
Стейси, честито. Много се радвам за вас  Hug. Да се нагушкате и нарадвате едно хубаво на татито.
За секциото - на една моя близка бяха казали да си маже белега с контратубекс, но това беше преди няколко години, сега може да има и нови кремчета.
За фермата, пратете ми покана за съсед, защото на мен ми изписва, че съм си изчерпала лимита за покани, там имам някакви, които не съм ги канила аз и те са на 0 ниво, т.е. не играят и си стоят поканите на изчакване, не знам как да ги отменя точно. Аааа и си построих конюшната, много ви благодаря  Wink.

Аз да ви кажа днес една случка, хехе, не знам за комплимент ли да го смятам  Simple Smile. Отивам аз до пощата, имах да взимам нещо и човека, той един наистина много любезен, ми каза да изчакам, защото много хора. Идва един мъж и другия човек ме сочи и казва, "изчакайте само след това момиченце, тя е преди вас"  Joy, минала съм и аз покрай момиченце ама добре де Laughing.

Ееей няма ли някоя мама от Младост?
Миме, ако "долетиш" наблизо с удоволствие ще се присъединя  Simple Smile.
Момичета вие пиете ли витамини и ако да какви?

Аз изчезвам вече, след малко ако мога пак се включвам  Hug.

# 624
wassilena - верно на възглавница го докарва детето - не мога де се оплача. За пътуването умувам цял ден и в крайна сметка ще убеждавам мъжо да си ходим сами. Иначе първо че няма да е почивка, второ ще ми е трудно да влача количка в самолета и ще трябва със слинга. Обаче като седнем да ядем на заведение де що го слагам това дете - ще се изкриви цял ден така сгънато.....и въобще много сложно става. Само до тогава ще трябва педи да ни измисли някакво адаптирано мляко, защото снощи изчислих че за една седмица ще ми трябват около 7-8 литра кърма  Shocked - което няма как да постигна. Колкото до закуската  newsm78 май няма разлика в количеството кърма. Аз по-скоро не пия достатъчно течности. Тъй като привечер ми е по-малко млякото давам и от двете гърди и всичко е наред. А закуската ще я сменям защото педи ми забрани и ядки да ям.  Sad

МАМИИИИ вие вече на подбив ме взехте с моето обикаляне по кварталите. Уличница съм станала страшна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Да ви кажа доста често като ме видят с детето и хората ми отстъпват я ред я място я нещо друго. Днес на пазара един продавач специално ми избра няй-хубавите плодове - ДА ИМА ЗА БЕБЕТО !!! очевидно и нормални се намират. А онзи ден се смеях тотално. Спират  ме катаджии, свалям джама и ченгето ми вика : АААА БЕБНЦЕТО СИ ВОЗИТЕ.....СПРЯХМЕ ВИ САМО ЗАЩОТО НЕ СТЕ СИ ПУСНАЛА ФАРОВЕТЕ И ДА ВИ КАЖЕМ ДА ГО НАПРАВИТЕ. ДОВИЖДАНЕ.........сигурно ако не бях с бебето щяха да ме глобят за този пропуск, но сега съм на далавера. Всички полицаи омекват при вида на спящото до мен човече. А Дария само като помирише колата и е заспала дълбоко. Сега съм я оставила в столчето за кола на леглото на отворен прозорец, за да не я будя
.
Бейби - кофти че ще се разделяте - ти само бъди спокойна заради детето.

# 625
  • Пловдив Белащица
Миме, количката не ви е дерт. Има два варианта или си возиш детето до самолета и на качване ти я взимат, или ти е взимат още на лентата с куфарите - съответно са такива вариантите и на кацане (вариантите ги определя авиокомпанията, като в единият вариант имаш право на избор). Като на нас единият път ни я взеха до самолета, а ни я пуснаха после на лентата, а втория път ни я дадоха на слизане. Преценете само колко ви е кротко детето и дали може да го мъкнеш напред назад като обикаляте. Като те слушам ще издържи преходи разни. А и ще сте цяла седмица разделени - дали няма да ти е тъжно през цялото време за нея. Иначе мляко ще ви измисли педиатъра, но дали ще можеш да поддържаш лактация - да не се отбиете?!

# 626
  • Пловдив Белащица
Хайде да свиркат, ако има желаещи, но незаписани мами в заглавния ни пост. За най сигурно може да пращате на лични на мен и Миа (после, ако иска може да ме оскубе, че й давам г**а под наем, ама ако нямаш възможност ми ги препращай душо), че аз нещо трудно следя темата тези дни. И за фермата нямам много време, нито пък за зоологическата градина в Мондо Joy

# 627
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Момичета,днес пак бяхме на кожен лекар,за съжаление диагнозата се потвърди-Атопичен дерматит Sad.Сега сме на капки Фенистил 2*6 капки и минаваме изцяло на специализирана козметика,засега кожната каза да я мажа по няколко пъти на ден с Нахткерцен,поръчах и днес в аптеката  измивно олио пак от същата марка,другият вариант е А-дерма.Според докторката не е ясна причината,може би от ваксината се е обострил,но не можело тя да е причина.Също каза,че моето хранене няма отношение,въпреки че аз се старая да не ям прясно мляко,даже и кисело,сладко гледам да не ям,цитруси.Макар,че вчера ядох малко сирене и шоколад и ми се струва,че обривите се засилиха.Като и дадох капките и намаляха,не знам вече какво да ям и да не ям.
Мамчета,чиито бебета са с тази диагноза,какво ви препоръчаха педиатрите?
Иначе Нати е много спокойна,явно не я сърби,уж АД е в по-лека фаза,но сес рахувам,че ще се обостри от втората доза Пентаксим,засега съм я отложила,може и въобще да не я сложа,седя,чета и се загубвам в море от информация.

Миме Крумовамного неприятна случка с падането.И нашата кака веднъж падна от спалнята,но беше по-голяма,много се уплаших.А да не говорим колко пъти е падала от дивана с главата надолу вече като по-голяма. ooooh!Но тя си беше по-активна,по това време вече се въртеше,за разлика от мързеланка,която само си лежи и си смуче палеца.
Има ли други бебета мълчаливи като моето?Натали спря да гука,мнооооооого рядко да каже нещо кратко,само се усмихва и започва да рита и ръкомаха като ме види.Иначе активната гимнастика за крака я скъсва от ритане,как не я заболяха краката,незнам. Joy
Горещо я препоръчвам на тези,които искат да спестят поне 1-2 часа време(на Плейскул е)
Започна вече и да дърпа играчките,стиска ги,само не иска да им говори  Mr. Green

Синапова много кофти отношение,хората наистина стават все по-злобни и неотзивчиви.Но вашата педиатърка в случая е крива,не може да кара майка с малко бебе да чака,редно е да ви каже час и веднага да ви приеме,поне при нас е така.Ние задължително сме последни,като преди това се проветрява и се слага чисто чаршафче.

Каката ни започва да кашля,настинала е нещо,но така е като ми се разхожда посред зима с рокли,голямо желание за рокли и поли има това дете.Аз ги крия,тя ги намира и пак ги облича,ужас. ooooh!

Деситахич не се чуди,приемай работата щом е само за ден в седмицата.Така ще си сред хора и няма да се побъркваш,а и Тео ще свикне с други хора.

LiloAndStitch нямаш проблем за Ларедута,аз поназнайвам френски,та засега се оправям.Макар че и на мен някои неща не са ми много ясни с чекове и ваучери,ама горе-долу вече взеха да ми проясняват. Mr. Green
Беше ме питала за млякото-ние сме на кърма,пие хипоалергенно Аптамил имунофортис,но това е макс.1 път седмично,когато решим като бели хора да излезем за повече от 3 часа някъде.

Стейси,честито завръщане на милото,сега чакаме снимки на тати с бебе.

Кики на вас какво ви казаха за АД?Как ще процедирате?Ади е много сладка кукла.
п.с добавих те като приятел във Фейсбук.

Засега чао,че взе вече да се сърди,то не може по цял ден да се лежи,на всеки му омръзва. Joy

хахахаха тъкмо се оплаках,ч не гука и тя взе,че ме опроверга,взе да издава най-разлчини звуци-ааа,ауууу,оооо,ах.Явно сега и дойде кефа Joy  hahaha

# 628
  • В лудницата на 2-рия етаж.
писихриси какво и е на Вики,че ходихте чак в София?

# 629
didkata86-близко сме-съгласих се.Аз още не се престрашавам с колата и бебето Sad
Тя и Маймунски не ми е много далече.Къде в Лозенец бе Маймунски? А ако на двете ви е пренаселено-аз съм си сама по цял ден-Мимето знае Laughing
Имам молба моля-гледах предаване по някаква телевизия и една мацка даваше идеи за подаръци за св.Валентин, които сами можем да си направим.Мисля да се възползвам от едната идея-беше кутийка пълна с малки папирусчета с желания за изпълнение от любимия човек за 365 дни!!!!Съответно-давайте идеи за желания newsm78.Колкото повече, толкова повече!!!!! Grinning

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 19:38 от lulu77

Общи условия

Активация на акаунт