Отговори
# 645
  • София
Миме - и аз смятам да отбивам бебка след 6 месец...и аз съм малко егоист - аз пък ще се огранича от ядене тогава Wink. Наистина е невъзможно толкова да изцедиш.

didkata 86 - не е твоето бебе  Peace

Sunglasses радвам се, че не съм аз! А като говорите за егуизъм...аз спрях да го кърмя вече. Просто кърмата минамаля страшно много...и бях изправенапред дилемата - да го кърма, като му разваля всякакъв режим или да го мина на АМ! С " всякакъв режим" имам предвид, че той яде в 22часа и после спи до сутринта,после си знае,че яде горе долу на три часа и си е спокоен и си спи! А за да ми тръгна кърма и да го кърма до към 5ти месец (защото моите планове бяха таки) трябваше да гокърмя на 2 часа, денонощтно!  #Crazy
 Така че аз съм егуистка, но нямаше смисъл да я стимулирам. Много ми е мъчно  Cry ...но! взех решение макар и трудно! За сметка на това кърмата ми спря супер бързо, без ниакви причини!!! Все се успокоявам с това, че си е дошло времето!

# 646
  • София
Дайте идея, от къде мога да сваля малко музичка!? newsm78

# 647
Харесах си диетата на Скарсдейл,видях че и ти си питала дали става за кърмачки.Хайде дружно да започнем,да се подкрепяме взаимно. Mr. Green  Heart Eyes

И аз смятам да я почвам от понеделник, пък да видим до къде ще я докарам, че килцата нещо... Embarassed

# 648
Здравейте,

Днес бяхме на консултация и ни биха първия Пентаксим. Емо се държа геройски и не е плакал, но Криси се съдра да реве. След около час се измори и заспа за малко. След това се събуди все едно нищо не е било. Сега и двамата спят спокойно, дано да нямат някакви реакции. Шишко Емо е качил 1 кг и вече е 8200 гр  Shocked и + 3 см - вече е 64 см. Криси е качила 750 гр и вече е 6350 гр и + 2 см - вече е 61 см. От другия месец ще започнем да се захранваме.

За голямото мръсно - и аз не го харесвам. Много се изнервям от задръстванията, мръсотията, шумотевицата. Такова понятие като правила на движение е непознато за повечето шофьори. Тук си имаме един лаф за недобросъвестни шофьори - "Кара като софиянец".  Преди няколко години бях в София на обучение за 10 дни. Трябваше да ставам в 6:00, за да мога в 9:00 да съм в офиса. В нащо град до офиса стигам за 5 мин с такси или 15-20 мин пеша.

*Мариана*, аз мажа белега с Контратубекс, но понеже съм много "сриозна", та го мажа веднъж на 2 седмици   Blush
Кики, пак ми се отваря профилът ти, но клипчета невиждам. Може би трябва да сме приятели, за да ги видя  newsm78
LiloAndStitch, тъкмо и аз това си мислех да попитам. Аз пия Центрум матерна.
didkata86, музика можеш да сваляш от дата.бг.

Лека нощ от мен!

# 649
Добър вечер!

Оле,по-прочетох отгоре-отгоре,много сте писали!

По същество:

Белега от секциото го мажа именно с Контратубекс гел,но не намирам някаква разлика.
Относно гостито,ако ме поканите бих се отзовала.Близо ми е и"Младост" и "Дървеница(там живях 4-5 год.).С колата мога да се предвижмам!?
Миме,относно епилацията направих запитване в Пикасо и получих отговор,че трябва да не съм кърмачка защото резултата може да не е толкова добър(не са "наместени" хормоните),но Лулу за теб няма пречка! Hug
Ох,колко неща щях да пиша ама ......
Спокойна вечер!

# 650
Здравейте,
Още едно ноемврийче да се присъедини към групата ... Казва се Боян и се роди на 21.11.2009 (термин 10.11.2009). Може би ще стане най - чакания Simple Smile, 4050 гр и 50 см.
Бих искал да ви попитам, понеже неможах да изчета цялата тема. Дали сте водили бебета на профилактичния преглед на ортопед. По скоро въпроса ми е дали този преглед се поема от НЗОК ?

Много благодаря... сега ще мога да ви следя.

# 651
Добро утро, мацки!  Wink

Аз така каго го гледам бебето от снимка номер 15, много ми мяза на бебата на мама Арпи... Тя да си каже дали съм познала...

Мария, за екскурзията хубаво сте решили! И аз като другите, смятам че е най-добре да отидете без бебка. Така ще ви е по-спокойно, и на нея също. Естествено, кофти се получава с кърменето, но една седмица на АМ, не е кой знае какво. А ти през това време само изцеждай, колкото да поддържаш лактация и да не станеш на буци. Аз поне така ще процедирам като тръгна на работа от другия месец...  Flutter

Яничка, твоят шишко Емо, направо засрами моя шишко Тео... Ние сме си все още 7 кила и нещо, а и ми се струва, че откакто ни оставиха коликите и апетитът някак си се нормализира... и вече ще минем към графата на по-фините  Crazy

Ние вчера най-после си получихме шезлонга. Много е готин, супер направо, само дето Тео като го сложа вътре и гледа едно такова въпросително... и не смее да мръдне... Надявам се да свикне, днес пак ще тренираме  Mr. Green

# 652
Добро утро!Днес и аз съм от ранобудните но бебо спи и имам малко спокойствие.Като гледам май всички ходим на консултация по едно и също време,и ние се отчетохме вече е 6.050 и 58 см бебо е качил килограм за месец.Нашето педи изобщо не споменава захранване още небърза и с ваксините ,така че съм доволна от нея,не се чака бебешките консултации са отделно и няма други хора.за витаминитеаз пия нео вин на милупа .Днес май ще е приятно за разходки стягайте количките Simple Smile

# 653
Добро утро!!!!
http://snimki.info/data/media/1586/wallpaper_108-7.jpg
Веси-дай да качим снимката на "намереното" бебе от колажа-тук може да си го познае мамата!
Добре дошла на Еva-ние ходихме на ортопед с направление
На всички порастнали бебоци_
Десита-честит ти шезлонг официално!Дет се вика със здраве да си го ползвате
Свети Валентин ще празнувате ли,момичета?Подаръци на половинките,освен Лулу някой измислил ли е?
Ставам,че Вики мърка!
Лек ден и приятни разходки!

# 654

Нещо закуската не ще да се сервира!

# 655
Добро утроооо Grinning

# 656
ХАЙДЕ РАНОБУДНИЯ ЕКИП СЕ СЪБРААААА

pisihrisi
- аз никак не го тача този празник Св. Валентин - много ми е измислен и имам чувството че насила трябва да се правиш на влюбен.......за мен спонтанните жестове и дребни подаръчета са много по.-ценни защото винаги изненадват, а не е на определен ден.

Люска - ама никак не си приказлива сутрин  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms вместо да си похвалиш малката синеока пънкарка как те слуша вече  Mr. Green

desitalee - аз си го мислех това с цеденето по принцип - предполагам че кърмата сама ще намалее като никой не суче. Сега единствената пречка за екскурзията би се оказала ако не мога да я оставя девойката на свеки, защото и правиха операция на очите и на този етап не трябва да двига тежко. То до май месец има време де, но пък искам отсега да взема самолетни билети докато има от по-евтините. А за Тео ми стана много забавно как не смее да мръдне в люлката  Joy....сигурно ще се адаптира бързичко.

Ева - добре дошла в кокошарника  Mr. Green

e_valkanova - Въхххх...ти сега ме хвърли в музиката. newsm78 Аз това което наблюдавам след първата процедура е, че много бавно започнаха да растат космите. Като имаш впредвид че са бръснати преди епилацията до сега за една седмица щяха да са станали доста дълги. Другото което наблюдавам е че са по-мекички. Така че все пак има ефект. Най-много да се наложат 1-2 процедури в повече.

Днес не се знае още дали ще е слънчево защото има кошмарна мъгла, но се надявам да се изчисти до обяд - иначе ще е топло и ще с емятаме в количката.

# 657
ЕVA Прегледа на ортопед е с направление, доколкото разбрах се прави на 1м и после на 4м.
Доки каза, като направим 3м да започнем със сокчетата, спомена за смес 1:1 от морков и ябълка, но според мен е по-добре едно по едно. Вие какво мислите? Решила съм всяка седица да въвеждам нещо ново сокче от морков, сок от ябълка , плодово пюре, достигайки 30-40мл сок и постепенно заместване на едно хранене с плодово пюре. Въпреки че съм го минала съм позабравила как процедирах предишния път.
Кротки и усмихнати бебоци днес  Hug

# 658
  • в ябълковата градина
Добро утро и от мен!
Ева
, добре дошла!
Ние ходихме на ортопед без направление при Драганов - 20 лв.

Маги, за захранването аз мисля да почна при навършени 5 месеца
и то със зеленчукови пюрета. За сокове има да почака.

Единственият проблем е, че страда от запек и макар да му давам Дуфалак
сутрин и вечер всеки ден, ака веднъж на 4 дни. Направи и един рекорд от 7 дни.
Нашата лекарка последният път ми каза, че може да въведем плодово пюре заради това.

Деси, честит шезлонг. Моето бебе по цял ден е в него. Първо слагахме батерии,
накрая ги зарязахме. Не му правеше много впечатление.

Да споделя, събота ще правя опити с домашно суши.
Ако някой го е правил, може да сподели  Grinning

# 659
Добро утро!  Hug

За мамите,които пият кафенце!

В недяля е троен празник - Трифон Зарезан,св.Валентин и Сирни Заговезни(Прошка),а аз ще съм сама с Павел за жалост.
По-принцип непразнуваме св.Валентин,а мъжлето се почита от край време Зарезана,но уви таз година е на работа.  Sad

Миме,споделих отговара на "Пикасо" най-вече защото и ти си кърмачка като мен!

Общи условия

Активация на акаунт