Отговори
# 105
Пропуснах ...

Честит Трифон Зарезан!

# 106
Оооооооооооо да,
честито на всички празнуващи днес
Grinning

# 107
О Вярно  Peace Peace ... аз все си  празнувам  Трифон Зарезан по стар стил със Свети Валентин  Mr. Green Mr. Green  Joy Joy Joy

Ч е с т и т о   н а  и м е н н и ц и т е  и  п р а з н у в а щ и т е!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 108
ТУК ОРЛОВОТО ГНЕЗДО - НАВЪН СИ........МАМАТА

Колкото и да не ми се иска ще трябва да си свърша домакинската работа - ВСИЧКАТА

# 109
Привет, момичета!
Продавам си моята количка Chicco Duo CT 0.2, ако някой се интересува може да се свърже с мен на лични или по имейла.
Количката е много здрава и стабилна, с голям багажник.
Пуснала съм я снощи за продажба в продавалника

# 110
ЧЕСТИТ ТРИФОН ЗАРЕЗАН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!
И честити месечинки на когото сме пропуснали  Hug

За болничните да ви се оплача, че нашата педиатърка ми го е объркала (не можа да сметне 135 дена, написа със 7 дни повече  Twisted Evil), та в петък мъжа ми ходи да го оправят, после го занесе в счетоводството.

Ние в петък правихме отпечатъци от ръчичките и крачетата, а в събота го подстригах  Laughing Вече като го целуваме по главата косичката му боде  Joy все едно си имаме голямо момче, не бебе.

Аз май още не съм "гушнала" МИЯ за колажа  Hug Бравос за труда   bouquet Вече си добре, нали?

Кики, да нацелуваш малката АДИ, много красиви очи има!

Мимето Крумова, вече 4-5 пъти ви гледах снимките и не мога да ви се нарадвам! Ние се разбрахме с Калина през април да ни снима  Peace

Слънчев и спокоен ден на всички! И късмет на студентките!!!

# 111
Здравейте мами, най-накрая и аз се свързах със света. Доста време ме нямаше поради преместването ни при майка ми. Е от днес съм на линия.
Нямам време да изчета това което сте писали почти 2 теми съм пропуснала.
Иначе Селест е добре бихме първата скъпа ваксина, сега на 18 февруари ще бием втората, а на 15-ти сме на ортопед в Токуда.
Вече много говори на нейния си език и вчера се смея с глас а аз със сълзи. Става супер интересна и не иска да спи вече толкова много през дена. Но важното е че спи по цяла нощ. Като се наяде в 9 или 10 вечерта и се събужда чак в 6 сутринта, и аз  съм супер доволна.
Сега ще ви оставям за да хапна за да имам кърмичка за папкане.

# 112
*Мариана* -с какво правихте отпечатъци?Аз купих от комплектите на baby art обаче нещо не съм доволна-много силно трябва да натиснеш крачето или ръчичката и не ми хареса как стана!!!

# 113
Клодиа,за истинският бизнесмен си права,напоследък  размислям, че и за майки многодетки трябва да важи  същото! Благодаря ти за инфото за болничния!
Светла-нка, татко ви явно е много изморен, не бъди тъжна . Ако има как да го издебнеш и да го оставиш сам с бебето когато и двамата са в добро настроение.
Кики, мерси за съвета, Ади е пленителна на снимката , с фриволната прическа Simple Smile.

Мечтая си за къща сред лозови масиви,подредени, като във френски филм.; децата щъкат наоколо, изпоцапани с грозде. Когато баща ми не можеше, съм рязала лози – прилича малко на подрязване на рози. Така че бройте ме Зарезанка.

Ето ни тук на 2 месеца.

А тук пекна и е +9. Излизаме .

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 11:48 от Renew

# 114
bilyana44 - добре дошла отново  Heart Eyes  bouquet

maria.krumova - аха ... и аз трябваше  днес да излизам спешно , но го отлагам ... ooooh!

Ето  ви едно стихче ...точно като за днешния ден  Peace

Бяла зима се навъсила,
бял снежец навън поръсила:
на козата до коленцата,
на кутрето до ушенцата,
на петлетата до гушките,
на Калинчо до ботушките.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 115
здравейте, искам спещно да попитам майките ,които замразяват кърма, може ли да се допълва контейнерче  с вече замразена кърма?преди 3 дни изцедих 60 грама, днес още 40 ,може ли тези 40 да ги добавя и замразя към вече замразената кърма в същото контейнерче?
Благодаря предварително за  бързия отговор.

# 116
здравейте, искам спещно да попитам майките ,които замразяват кърма, може ли да се допълва контейнерче  с вече замразена кърма?преди 3 дни изцедих 60 грама, днес още 40 ,може ли тези 40 да ги добавя и замразя към вече замразената кърма в същото контейнерче?
Благодаря предварително за  бързия отговор.

# 117
Кло,много свежарско стихче! И много подхддящо за днешното време.
И аз се бях нагласила за по-топличко,но пак ще е с кошницата за колата в таксито,при доки, и обратно!А така ми се правеше по-дълга разходка!

# 118
Привет и от нас!  Sunglasses
Честит Трифон Зарезан!
Навън е супер готино, как вали страхотно, по късно ще излезнем на всяка цена , дано намали малко валежа,но и да не намали с наелона на количката си е парфектно Grinning , че вчера с тоя дъжд не сме излизали изобщо Rolling Eyes
За акането гледам обсъждате-ние за сега да чукна нямаме проблеми, ака си човека по 2-3 пъти на ден,че и по-често, през ноща също, почти всяка сутрин е наакан като се събуди. Ние сме си основно на кърма и все още през 1 час-час и половина си папа, само вечер му давам добавка обикновено повече от 60 гр не пие, рядко 90., взех му Милумил и определено е по-вкусен от Нан-а Wink,пак мъничко му се мръщи ,ама по го пие, то е ясно,че кърмата най-си му харесва Simple Smile
mamagi, съжалявам аз не мога да ти дам съвет по въпроса, другите да кажат, ако искаш най-добре питай във кърмаческия форум там 100% ще ти кажат кое е най-правилно Peace

Мийка, аз качих снимка на Ради за колажа, като имаш време да ни добавиш, щото гледам,че ни няма. А този сладкиш с бишкотите съм го правила и става супер, добре,че ми напомни да го направя пак, само,че аз слагам още един ред бишкоти и мляко отгоре, става супер ако сложиш банани или някакво сладко вътре , то си става като тортичка Hug

Кло, много сладко стихче Heart Eyes

За ваксините, нашия лекар нищо не ни е казал за сега за този пентаксим, може би няма да му го слагам, ще си сложа задължителните които са си, така мисля.

Снежен и лек ден ви желая Hug

# 119
  • Сливен
Честит празник!
Кло, моя болничен е от 31,12, до 27,02, и в началото на януари си получих парите за един ден, за  януари - в началото на февруари, според мен не са ти го дали навреме. Досега не съм имала никакви проблеми с болничните - работя в банка.
За замразяването - не мога да кажа не изцеждам.
Отивам да хапвам и после ще дочета, кой ли не е интернетозависим вече?!

Общи условия

Активация на акаунт