Отговори
# 8 595
Вчера било внесено писмо, днес всичко било свършено  ooooh!
Прокуратурата внесла предложение за отнемане на лиценза на ЧЕЗ, МС препоръчало на ДКЕВР намаляване на цената на тока ooooh!

# 8 596
Това от фейсбук за Даниела Пеловска, предупреждавам, че не знам дали е вярно Peace.

. СДС периода
"Макаронена фабрика" е позната в България с търговската марка "Златен клас". Компанията е популярна сред потребителите не само в страната ни, но и в Русия, Молдова, Украйна, Казахстан, Босна, Югославия. Предприятието е основано в през 1966 г. През септември 1998 г. местното млекопреработвателно дружество "Сердика 90" АД приватизира 75% от капитала на фабриката срещу 1.26 млн. лв. Чрез близката до агроминистъра Даниела Пеловска са приватизирани \Сердика-90\ и макаронена фабрика. В момента собственик на 81% от него е Даниела Пеловска чрез фирмата си "Анжело" ЕООД. Тя е изпълнителен директор на "Макаронена фабрика" от раздържавяването й досега.

През 2002-2005 Даниела Пеловска беше много близо до Надка Михайлова - беше член на Националния съвет на СДС, Надка и даде да ползва ресторанта в сградата на СДС, а какво даде Пеловска насреща не е много ясно. Но Пеловска се опита да стане водач на листата на ОДС в Добрич за изборите 2005 г. Надка в последния момент я изигра, не я сложи и Пеловска мигом се врътна. Какво направи ли?
2. Отиде и оглави листата на Новото време

ДАНИЕЛА ПЕЛОВСКА ОГЛАВИ ЛИСТАТА НА НОВОТО ВРЕМЕ В ДОБРИЧ

http://www.ndt1.com/article.php/20050526091102969

3. Не стана депутат от Новото време и веднага се махна оттам и отиде в ДПС!!!

Назначиха Районната избирателна комисия в 8-ми Добрички избирателен район

http://www.ndt1.com/article.php/20090420132147899

4. Междувременно върти родео с полицаите по улиците на Добрич::

Бизнес дама върти джип родео на полицаи

Скандалната бизнес дама Даниела Пеловска завъртя джип родео на добрички полицаи, научи "Стандарт". Пеловска била спряна от ченгетата около 22 часа на влизане в Добрич. Въпреки стоп палката дамата дала мръсна газ с джипа си и избягала.

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=232529

5. Пеловска е майката на скандалната Сидония, спечелила печели Lord of The Chefs!
Добричлийката била с “договор” в нагласеното шоу, майка й платила наема на кухнята.

http://www.blitz.bg/article/24050

Тези неща трябва да се знаят и протестиращите на мига да изхвърлят такива натрапници и гадове като Пеловска, които просто ще съсипят всичко чисто в тези протести!!!

ДАНИЕЛА ПЕЛОВСКА ОГЛАВИ ЛИСТАТА НА НОВОТО ВРЕМЕ В ДОБРИЧ - НДТ, Добрич, България
www.ndt1.com

# 8 597
  • В тъмната гора.
Но е странно, аз бях останала с впечатление, че много сметки са завишени и оттам тръгна народното недоволство, а от тук разбирам, че не е така.

Това беше поводът.

Малииии какви детективи сте бе...
Я си вижте фактурите, декемврийската фактура е за период от 21 дена, януарската е за над 40 дни. Така са засекли периодите.

# 8 598
Айде, пак хвалебствия, сега пък медиите не отразили колко добри били полицаите, ултраси протестиращи. Цирк, цирк, цирк, но има и такива, които ще му се вържат. Имам чувството, че сега ББ ще иска да обърне недоволството отново към Станишев и сие.

# 8 599

Я си вижте фактурите, декемврийската фактура е за период от 21 дена, януарската е за над 40 дни. Така са засекли периодите.
Малии... И ти си от наш'та детективска кантора. При мен периодите са два по 30 дни.

# 8 600
  • София
Ох, ББ ако си мисли, че с отнемането на един лиценз ще се оправят нещата, жестоко греши. А дали се замисли, че по този начин хората, работещи в ЧЕЗ по всяка вероятност ще останат без работа... И после имало мерки за борба с безработицата. Да бе... Проблемът е в цялата управляваща тълпа от лумпени. А аз определено не искам да живея в тази държава...

# 8 601
  • В тъмната гора.
Това от фейсбук за Даниела Пеловска, предупреждавам, че не знам дали е вярно Peace.

. СДС периода
"Макаронена фабрика" е позната в България с търговската марка "Златен клас". Компанията е популярна сред потребителите не само в страната ни, но и в Русия, Молдова, Украйна, Казахстан, Босна, Югославия. Предприятието е основано в през 1966 г. През септември 1998 г. местното млекопреработвателно дружество "Сердика 90" АД приватизира 75% от капитала на фабриката срещу 1.26 млн. лв. Чрез близката до агроминистъра Даниела Пеловска са приватизирани \Сердика-90\ и макаронена фабрика. В момента собственик на 81% от него е Даниела Пеловска чрез фирмата си "Анжело" ЕООД. Тя е изпълнителен директор на "Макаронена фабрика" от раздържавяването й досега.

През 2002-2005 Даниела Пеловска беше много близо до Надка Михайлова - беше член на Националния съвет на СДС, Надка и даде да ползва ресторанта в сградата на СДС, а какво даде Пеловска насреща не е много ясно. Но Пеловска се опита да стане водач на листата на ОДС в Добрич за изборите 2005 г. Надка в последния момент я изигра, не я сложи и Пеловска мигом се врътна. Какво направи ли?
2. Отиде и оглави листата на Новото време

ДАНИЕЛА ПЕЛОВСКА ОГЛАВИ ЛИСТАТА НА НОВОТО ВРЕМЕ В ДОБРИЧ

http://www.ndt1.com/article.php/20050526091102969

3. Не стана депутат от Новото време и веднага се махна оттам и отиде в ДПС!!!

Назначиха Районната избирателна комисия в 8-ми Добрички избирателен район

http://www.ndt1.com/article.php/20090420132147899

4. Междувременно върти родео с полицаите по улиците на Добрич::

Бизнес дама върти джип родео на полицаи

Скандалната бизнес дама Даниела Пеловска завъртя джип родео на добрички полицаи, научи "Стандарт". Пеловска била спряна от ченгетата около 22 часа на влизане в Добрич. Въпреки стоп палката дамата дала мръсна газ с джипа си и избягала.

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=232529

5. Пеловска е майката на скандалната Сидония, спечелила печели Lord of The Chefs!
Добричлийката била с “договор” в нагласеното шоу, майка й платила наема на кухнята.

http://www.blitz.bg/article/24050

Тези неща трябва да се знаят и протестиращите на мига да изхвърлят такива натрапници и гадове като Пеловска, които просто ще съсипят всичко чисто в тези протести!!!

ДАНИЕЛА ПЕЛОВСКА ОГЛАВИ ЛИСТАТА НА НОВОТО ВРЕМЕ В ДОБРИЧ - НДТ, Добрич, България
www.ndt1.com

Ей т`ва си компромат на червен активист...хайде стига с махленски истории бе. Още малко ще изнесете и с кого е спала.

# 8 602
  • На земята, която е всъщност звезда.
Но е странно, аз бях останала с впечатление, че много сметки са завишени и оттам тръгна народното недоволство, а от тук разбирам, че не е така.

Това беше поводът.

Какъв повод, като в темата казват, че няма завишени сметки, т.е. нямало е повод.  

Пеловска и аз я знам като фурнаджийска лопата, жалко, че си е присвоила поста говорител на протестиращите.

# 8 603
Ох, ББ ако си мисли, че с отнемането на един лиценз ще се оправят нещата, жестоко греши. А дали се замисли, че по този начин хората, работещи в ЧЕЗ по всяка вероятност ще останат без работа... И после имало мерки за борба с безработицата. Да бе... Проблемът е в цялата управляваща тълпа от лумпени. А аз определено не искам да живея в тази държава...

Сега не разбирам защо пак мрънкате - ще отнемат лиценза на ЧЕЗ, всичко става светкавично, нали това искате?  Mr. Green Да изгонят ЧЕЗ. Сега пък хората щели да са безработни?

Оле лебо же!

# 8 604
  • В тъмната гора.

Да отнеме и на EVN, стига само софиянци да се облажват.

# 8 605

Някой ще ми обясни ли като ЧЕЗ няма лиценз от тази вечер - кой ще оперира преносната мрежа утре сутрин?
И аз това се питам? И какво ще стане,ако не си платя тока за януари и на кой всъщност трябва да го платя?

# 8 606
  • Варна

Разбира се , че няма да останат без работа, ще се прехвърлят при следващия разпределител.

В интересен момент ЕОН, напуснаха пазара и се появиха Енерго-про.. Thinking

# 8 607
  • В тъмната гора.
NinoTino, няма угода...ако едни са доволни други няма да са доволни. Всеки преценява от собствената си камбанария.

# 8 608
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=581957485167529&set= … type=1&ref=nf

Колко жалко?! Тази женица вече ще трябва да се трепе за 150 евро на месец, ще се вози в градския транспорт (най-вероятно гратис, защото така е свикнала), ще живее на квартира в някой краен кв. на София (Горубляне, Обеля, Дружба, Младост, Бенковски, Челопечене и т.н.) и с умиление ще си спомня времето, когато се е наслаждавала на нашите парички. Ех, мъка, мъка, мъка... Просълзих се за бъдещето на И. В., сега плача с глас, а после ще хълцам от плач. Неописуема е тази тъга Sad Съвкупният български народ страда - погребваме бъдещето на един паразит в повече. Дори предлагам да се осъществи една продукция на "Босфор" ТВ - "Паразити в повече" и то със специалното участие на всички, които са аут (напр. Семерджиев, Трайчо, Дянков, Косев и пр.). Ах, мъка! newsm45

# 8 609

Въх, добре че го каза иначе как щяхме да се сетим. Декемврийската и януарската ми фактура имат разлика точно 4 дена. Декемврийската е 360, януарската 160. Ток за отопление не ползвам. И да, това беше само поводът.
Още недоразбрали има ли?

Общи условия

Активация на акаунт