Отговори
# 9 045
От всичко написано в интернет най-ми харесва мнението на Волен Сидеров, че в служебното правителство трябва да се чуе гласа на протестиращите, на обикновените хора, също така в него да няма представители на вече управлявали партии.

# 9 046
  • софия
Tired
Ах, ах! Оттеглил я бил. Просто неговата оставка става част от тази на цялото Правителство. Сега просто няма кой да внесе точно неговата оставка, при положение, че има колективна оставка на правителството. Mr. Green

Изказването на Сидеров е популизъм. Това на практика няма как да се случи, а и не мисля, че някой сериозно има подобно намерение. Очевидно е, че ако ГЕРБ и БСП не съставят ново правителство, служебното ще бъде експертно със задача организиране на парламентарни избори.

Г-н Дянков току-що сподели, че ще работят за спечелване на следващите избори и втори мандат на ГЕРБ. Нагъл мазньоч.

# 9 047
Tired
Ах, ах! Оттеглил я бил. Просто неговата оставка става част от тази на цялото Правителство. Сега просто няма кой да внесе точно неговата оставка, при положение, че има колективна оставка на правителството. Mr. Green

Върнаха го сигурно заради аукциона на ДЦК днес. Акциите на тези, които дърпат конците, се сриват на борсата и някой трябва да отговаря.

# 9 048
За Министър - председател в служебното правителство Борисов ще предложи Менда Стоянова.

Чакайте сега, за какво служебно правителство говорите????????

Първо ББ каза, че НЯМА да участва в такова и второ първо ще бъде връчен мандат на ГЕРБ, после на БСП и т.н. и чак тогава може да говорим за служебно правителство  newsm78

Със съответните срокове за това и консултации.

Като сметнем, че има 80 дни законов срок за организиране на избори, сметката от цялата тази пушилка ще е, че изборите ще са юни, а не юли, само че сега отговорността за случващото се до тогава няма да е ничия.

Идат най-големите бандюги -тройната коалиция и колкото и да не харесвам Бойко Борисов
смятам, че с една радикална промяна в ГЕРБ е пожелателно те да спечелят изборите. Сори, народът си заслужава съдбата.

# 9 049
  • 221B Baker Street
От всичко написано в интернет най-ми харесва мнението на Волен Сидеров, че в служебното правителство трябва да се чуе гласа на протестиращите, на обикновените хора, също така в него да няма представители на вече управлявали партии.
Нали не вярваш наистина,че това е мнение на Сидеров... Laughing
да не забравяме,че и той ползва Интернет... Laughing

# 9 050
  • София
Много е нагъл Б.Б. : При драматичното си изявление тази сутрин Бойко Борисов каза, че няма да участва в управление, в което полицията бие хора.

"Щом народът иска улицата да управлява държавата - да го направи"

Нагъл до последно!

А вчера каза в едно интервщ, че няма да подаде оставка и ще се бори докрай със Станишев и Доган. Все Станишев и Доган са му винивни на него!

# 9 051
Забравих да кажа, че оставката трябва да се гласува в парламента и мисля, че няма да бъде приета.

# 9 052
.....
Г-н Дянков току-що сподели, че ще работят за спечелване на следващите избори и втори мандат на ГЕРБ. Нагъл мазньоч.
Да, започна предизборната кампания като феникс, възкръснал от пепелта  Joy
Жалък смешник  Mr. Green

# 9 053
  • Mediterraneo
Нали не вярваш наистина,че това е мнение на Сидеров... Laughing
да не забравяме,че и той ползва Интернет... Laughing

Никой от протестиращите няма ясна представа за какво е бил навън, че да му се дават функции на участник в правителство! Популизъм е това, нищо друго.
Аз съм за промяна в структурите на ГЕРБ, едва тогава бих им гласувала доверие повторно. Не и докато на клона са "келемета"( думата е цитат не е моя) като Цв.Цв. и Б.Б.

# 9 054
Очаквано!
Пак разни костовци, догановци, станишевци и Сие яхнаха протестите и опорочиха всичко.
То читав политик няма.Ама ако не са ГЕРБ, кой е достойния да го замести?   

# 9 055
  • София
Никога не бих гласувала за Герб!

# 9 056

И аз това се питам  Peace Останалите всичките ги видяхме вече  Cry

# 9 057
Като гледам настроенията на обеднелия народ, май БСП ще се върне на власт след следващите избори, нали те все вдигат заплати и пенсии, но от това едва ли, че стане по-добре.Хората ще дадат наказателен вот срещу ГЕРБ.
Аз лично за никой няма да гласувам, нито една партия в страната не ми допада.

# 9 058
Очаквано!
Пак разни костовци, догановци, станишевци и Сие яхнаха протестите и опорочиха всичко.
Права си, никой  не може да замести Борисов, Цветанов и Дянков! Едва ли има човек, който да е в състояние да сътвори толкова дивотии, които тези направиха заедно и поотделно!

# 9 059
  • Русе/София
Никога не бих гласувала за Герб!
а за кого?
Станишев,Костов,Сидеров или Даган,ааа да Янев?
има ли друга алтернатива?

Общи условия

Активация на акаунт