Отговори
# 9 030
Поне да намалят бройката на народните представители.
И с това животът в Бг ще стане по-лек ли?
Стига популизъм

Животът може и да не ми е по-лек,но ще ми е по-добре на душата!!!

# 9 031
А, Симеон Дянков си остава на поста.

# 9 032
  • София
Много съм впечатлена от снощното предавана "Шоуто на Слави". Гост беше Стойчев, който направи много хубав анализ на цялата ситуация в страната, на парвителството, на икономиката и на всичко, което се случва в държавата ни.
Ето и нещо, което малко да ни расмее в тези напрегнати дни:

# 9 033
По  този повод един цитат от днес: Христо Бисеров (ДПС): Не знаем дали Борисов няма да промени след малко мнението си. Така че да изчакаме всички процедури, за сме сигурни, че това е последната дума на последния премиер от ГЕРБ

# 9 034
  • София
Днес на обяд правителството на Борисов подава оставка!!!
Най-после!

# 9 035
  • Пловдив
За Министър - председател в служебното правителство Борисов ще предложи Менда Стоянова.

# 9 036
и ни убеждава. че живеем  в рая  Rolling Eyes стига да има кой да му повярва  Cry

# 9 037
  • Варна
По  този повод един цитат от днес: Христо Бисеров (ДПС): Не знаем дали Борисов няма да промени след малко мнението си. Така че да изчакаме всички процедури, за сме сигурни, че това е последната дума на последния премиер от ГЕРБ

Да, много остроумно. Този човек изобщо не би трябвало да има лице да се изказва, нито да стои в Парламента.

# 9 038
По  този повод един цитат от днес: Христо Бисеров (ДПС): Не знаем дали Борисов няма да промени след малко мнението си. Така че да изчакаме всички процедури, за сме сигурни, че това е последната дума на последния премиер от ГЕРБ
Аз затова ви казвам не бързайте със служебното правителство .Сега текат разговори обаждат му се от "Европата " и най-добрия вариант е да се състави ново правителство .

Гледам днеска Трайков и той акъл дава как можело да се намали цената на тока , този вариант не бил приемлив ама едик какво си можело да се направи .Е,аджеба докато беше във власта защо не не ги даде тези идеи ,а чак сега.

# 9 039
  • На земята, която е всъщност звезда.
Поне да намалят бройката на народните представители.
И с това животът в Бг ще стане по-лек ли?
Стига популизъм

Партиите ще имат по- малко "подплънки", които принципно се вкарват, за да се гласува с техните карти.

# 9 040
  • София
За Министър - председател в служебното правителство Борисов ще предложи Менда Стоянова.

Чакайте сега, за какво служебно правителство говорите????????

Първо ББ каза, че НЯМА да участва в такова и второ първо ще бъде връчен мандат на ГЕРБ, после на БСП и т.н. и чак тогава може да говорим за служебно правителство  newsm78

# 9 041
  • Пловдив

Чакайте сега, за какво служебно правителство говорите????????

Първо ББ каза, че НЯМА да участва в такова и второ първо ще бъде връчен мандат на ГЕРБ, после на БСП и т.н. и чак тогава може да говорим за служебно правителство  newsm78

Аз мисля, че никоя партия няма да приеме мандат и ще се сформира служебно правителство. След, като ГЕРБ отказва, другите партии няма да съберат мнозинство за гласуване на мандат.

# 9 042
# 9 043
# 9 044
  • Варна

Нищо не разбирам... Сега ще я подаде пак ли?

Общи условия

Активация на акаунт