ИКЕА! ИКЕА! - Тема 7

• 91 425
  • 794
  •   1
Отговори
# 210
Ето какви жестоки възглавници ни чакат тази пролет!
Аз останах много приятно изненадана и дори бих казала шокирана, понеже исках черни възглавници с фактура или със семпла цветна шарка, точно като двете вляво! Дори бях измислила модел, който сама да си "бродирам" и се ококорих, след като видях първата снимка. Ако не беше всичко единствено в главата ми, щях да заподозра шпионаж. Mr. Green

# 211
  • EU
Ето какви жестоки възглавници ни чакат тази пролет!
Аз останах много приятно изненадана и дори бих казала шокирана, понеже исках черни възглавници с фактура или със семпла цветна шарка, точно като двете вляво! Дори бях измислила модел, който сама да си "бродирам" и се ококорих, след като видях първата снимка. Ако не беше всичко единствено в главата ми, щях да заподозра шпионаж. Mr. Green
Наистина са много готини, дали са ги пуснали вече в Италия newsm78

# 212
Моля ви, кажете ако знаете, какъв е този цвят на тази серия мебели?
http://www.ikea.com/ca/en/catalog/products/10034189
Има ли си име този цвят? Искам да си купя акрилен лак в същия цвят, за да оцветя един друг скрин.

# 213
не мога да ти отговоря дали цвета има специално име , но и аз исках част от обзавеждането да е с такъв цвят .
купувала съм само няколко самостоятелни рафта от серията . занесох едния във фирма за лакове и там ми забъркаха байц  като пробваха на малка дъска от материала на мебелите , които щях до обработвам . байцнах ги и ги лакирах с безцветен акрилен лак - мат .
доста сполучливо стана.

# 214
Аз пак пуснах мейл до Икеа Солун за това как ще работят по празниците, пък те взеха, че ми отговориха с конкретни дати и часове  Crazy
Ето ако някой го интересува:

Date Operating hours

1/4/2010 10:00 - 21:00

2/4/2010 13:00 - 18:00

3/4/2010 10:00 - 18:00

5/4/2010 Closed

6/4/2010 10:00-21:00

# 215
Моля ви, кажете ако знаете, какъв е този цвят на тази серия мебели?
http://www.ikea.com/ca/en/catalog/products/10034189
Байцнах ги и ги лакирах с безцветен акрилен лак - мат .
доста сполучливо стана.
Точно. Това е байцван и лакиран чам. В специализираните магазини се продава и готов оцветен лак в същия цвят, с който ще си спестиш малко труд. По мострите на дърво, можеш да откриеш точния нюанс.

# 216
  • София
Момичета,преди време видях в едно албумче два дивана с различни калъфи/единия бяло и червено,а другия на цветя/,за които имам смътен спомен се коментираше,че са от "Икеа".Сега прехвърлих каталога,но не намерих такива.Моля,дайте линк ,а ако може и някое размерче  Praynig,че искам да поръчам на познати,които ще ходят до Гърция да ми купят!

# 217
Имате ли представа какво ще бъде работното време на Румънската Икея? Дали ще бъде същото като на Солунската ? Чуда се понеже искам да отида до там на 02. или 03.04 ?

# 218
Момичета,преди време видях в едно албумче два дивана с различни калъфи/единия бяло и червено,а другия на цветя/,за които имам смътен спомен се коментираше,че са от "Икеа".Сега прехвърлих каталога,но не намерих такива.Моля,дайте линк ,а ако може и някое размерче  Praynig,че искам да поръчам на познати,които ще ходят до Гърция да ми купят!

на Гуш са, дано се включи да ги покаже пак  Peace
Но калъфите й ги бяха шили тук, само платовете са икейски.

Имате ли представа какво ще бъде работното време на Румънската Икея? Дали ще бъде същото като на Солунската ? Чуда се понеже искам да отида до там на 02. или 03.04 ?

Пусни им мейл  Peace

# 219

Това са диваните на Гуш, но само плата е от Икеа, а самите калъфи са шити допълнително.
Моля, да ме извини, че отговорих вместо нея.

# 220
А, вече са отговорили същото, докато пишех!

# 221

10 Real-Life IKEA Kitchens - снимки на 10 икейски кухни, които не са от каталога, а са от истински домове.
И тук също .. Peace

http://www.familyikea.it/gallery/IKEA-a-Casa-Mia?pageID=15

# 222
  • София
Момичета,преди време видях в едно албумче два дивана с различни калъфи/единия бяло и червено,а другия на цветя/,за които имам смътен спомен се коментираше,че са от "Икеа".Сега прехвърлих каталога,но не намерих такива.Моля,дайте линк ,а ако може и някое размерче  Praynig,че искам да поръчам на познати,които ще ходят до Гърция да ми купят!

ей ги мойте са  Grinning
не са купени готови (иначе Икеа си продават отделно калъфи, но за тяхните си дивани).
Аз си купих този и този плат и калъфите ми ги ушиха тук по мярка.
Ориентировъчно за тройка ще ти трябват 8 метра плат (единична ширина), за двойка 6-7м.

Сега след като съм ги ползвала повечко време да кажа, червено-бялото райе е малко по-грубо като материя, не че е лошо, просто шарения Фредрика е по-приятен някакси.

# 223
  • София
Благодаря на всички за отговорите.
Гуш,много ти е хубава цялата къща Grinning.

# 224
  • София

10 Real-Life IKEA Kitchens - снимки на 10 икейски кухни, които не са от каталога, а са от истински домове.
И тук също .. Peace

http://www.familyikea.it/gallery/IKEA-a-Casa-Mia?pageID=15

готини идейки, мерси за линка   bouquet

такава или почти, трябваше да си направя моята кухня.  doh

Общи условия

Активация на акаунт