"Дързост и красота": тема 57 -"Че как да ти дам, га ма Стефка гльода от там"

• 36 534
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
щастлива, симпатиите ни са взаимни!    Hug

Цитат
Андрейчето си я представям с ролките на главата, застанала до печката и се развъртяла...

Пп:Снощи я гледах при Росен Петров...за първи път я виждам тази особа...куха лейка-първо впечатление!
Макар че определени изпълнители и песни от чалга-гилдията ми допадат,новите гърли не са сред тях!

# 91
щастлива, симпатиите ни са взаимни!    Hug

Цитат
Андрейчето си я представям с ролките на главата, застанала до печката и се развъртяла...

Пп:Снощи я гледах при Росен Петров...за първи път я виждам тази особа...куха лейка-първо впечатление!
Макар че определени изпълнители и песни от чалга-гилдията ми допадат,новите гърли не са сред тях!

Да не изпростява съвсем темата с чалга-сравненията, въпреки че Брук спокойно може да мине за една от тях  Mr. Green

# 92
В този ред на мисли...Издръжката на семейството би трябвало да е задължение на ВСЕКИ семеен мъж!    Twisted Evil
Ама като знам колко мъже само седят и се вайкат, че няма работа и се почесват...почвам да се чудя къде са се пръждосали СЕМЕЙНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ!    Joy
Добре, сега какво искаш да ми кажеш Thinking Че мъжът тряя да работи,а жената по цял ден да си рови във................................списанията ли Crazy
Аз мисля,че и тя тряя да бачка.Като Брук.Виж тя колко ерудиран учен е!!

Не се смей ти,точно това си допринася за семейния уют.
А не няква вързана в ръцете примадона,която от яд,че не може нищо да сготви като хората,се изказва,че готвенето е "слугинска"работа,а това всъщност си е изкуство!
Тъй,тъй,тук съм напълно съгласна с теб!    Peace    За справка-подписа ми!    Joy
ВеднАж да се съгласиш с мен ц-ц-ц-ц--

Нали мъжете все се бият в гърдите, че най-добрите готвачи били мъже  Crazy
Моля, да заповядат и да се изявят в кухнята  hahaha hahaha hahaha
Естествено!НО това значи ли,че е нормално жената да не може нищо да сготви Thinking
Не е ли срамно Crazy Crazy
Поне да пробва аджАба!

Хубаво е,че определени ти харесват Mr. Green Похвално е Mr. Green
Ама как така не си чувала за Андреа,ако искаш да знае тя вече проби а Америка и отива да снима клип там!И е изключително ерудирана Crazy Crazy
Мислех си дали е по-красива от Бруки или не Crazy

# 93
  • somewhere near the sea

Пък и не знаеш ли,че любовта на мъжа минава през .......................... Crazy Crazy мяха Mr. Green
Предполагам следователно,че Бруки разполага със сериозен набор от рецепти
Под "мяха" стомаха ли имаш предвид newsm78 Ако е така, значи грешиш. Naughty Тук всички жени ще ти кажат от собствен опит- любовта на мъжете минава на една педя под пъпа Blush

# 94

Пък и не знаеш ли,че любовта на мъжа минава през .......................... Crazy Crazy мяха Mr. Green
Под "мяха" стомаха ли имаш предвид newsm78 Ако е така, значи грешиш. Naughty Тук всички жени ще ти кажат от собствен опит- любовта на мъжете минава на една педя под пъпа Blush
Цяла педя под пъпа Shocked Shocked Стига бе Shocked
Аз си мисля,че стига до пъпа

# 95

Отлично знам откъде минава любовта на мъжа  Naughty
И Брук явно знае, всички се убедихме в силата на рецептите й. По цял ден врътка ли, врътка .... манджи за РичУ  hahaha hahaha hahaha
Пък и за Ерик и НичУ  hahaha hahaha hahaha
Даа, точно от там минава любовта на мъжа  Crazy

Марси, чудесно си го рекла  Joy Joy Joy

Ама като гледам снимките на Андрейчето милинкото, и то по цял ден врътка ли, врътка .... създава семеен уют  hahaha hahaha hahaha

Щастлива, много хубаво клипче. Стефани много ми харесва, бляскава, с хубава прическа ....
РичУ наистина не видя ли лилавите сервитьорски дрешки  Thinking
Как тъй ще реши, че е Каралайн  Thinking
СценариститИ още от първата серия са напушени май  Joy Joy Joy

# 96
И не се срамуваш да го заявиш така публично Joy Joy
Аз обаче не съм виждАл Джуката за толкоз година да я дадоха да готви на своя кон Рич или на глупавите си и грозни деца Crazy

# 97
Marsia, май се оказа, че той е най-младия в темата, а е тръгнал да учи другите  Joy
Любовта на мъжете минава не само през онова на една педя под пъпа, но и през взаимното уважение и разбирателство  Peace

Ето какво стана тук днес:

Брук моли Рик да даде време на Рич да се справи със загубата, Рик не харесва идеята да живее далеч от семейството цял живот.
Ерик и Дона се ...   Sick (пример за обратното - млада жена да тича след стар мъж).
Явно Ерик е разбрал за двойниците на Дона и Оуен и се е събрал отново с Дона, сега трябва да каже на Стефани истината.
Брук се опитва да убеди Рик да замине за Париж, но той не се чувства у дома нито тук, нито никъде.
Рик е разстроен, споменът за Фийби ще го преследва навсякъде.
Дона, облечена като разпасана стюардеса (повече съблечена, отколкото облечена) разиграва развратни сценки на Ерик в самолета  Joy
(истинска сестра на Брук  Joy )
Рик се разревава и Брук размисля и решава, че не може да отпрати сина си далеч.
Брук осъзнава, че не е послушала сина си като й е казал, че не иска да заминава (а тя е настоявала), но сега вече й е просветнало и ще говори с Рич да го разубеди.
Според нея Коледа е време за прощаване, така че Рич ще се осъзнаел.
(Брук беше на едни грозни кокили днес, да не е много нисичка тази жена?)
Брук се опитва да убеди Рич да не настоява Рик да заминава, защото тя не можела да отпрати сина си.
Брук моли Рич да й обещае, че независимо от всичко, двамата ще преодолеят това, но Рич само мълчи в отговор и Брук се разревава.
Край.

Пиша й второ малко плюсче на Брук за това, че се е осъзнала да поставя сина си над Рич.
То трябваше да дойде време да се опомни кое е най-важното в нейния живот - а именно децата й.

Нена, може да си е забравил очилата  Joy
Много изкуствено беше това първо запознаване, много по-естествено щеше да е ако Брук нарочно го полее с нещо от подносчето  Laughing

# 98
да де...........с взаимно уважение Joy след което идва и разбирателството Joy

# 99
Marsia, май се оказа, че той е най-младия в темата, а е тръгнал да учи другите  Joy
Любовта на мъжете минава не само през онова на една педя под пъпа, но и през взаимното уважение и разбирателство  Peace

Какви са тез непознати думи за Фена, дай линк със значенията им  Crazy

Щастлива, Марси, благодаря за преразказите и труда ви  Hug

# 100
В този ред на мисли...Издръжката на семейството би трябвало да е задължение на ВСЕКИ семеен мъж!    Twisted Evil
Ама като знам колко мъже само седят и се вайкат, че няма работа и се почесват...почвам да се чудя къде са се пръждосали СЕМЕЙНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ!    Joy
Добре, сега какво искаш да ми кажеш Thinking Че мъжът тряя да работи,а жената по цял ден да си рови във................................списанията ли Crazy
Аз мисля,че и тя тряя да бачка....

В такъв случай и мъжа тряя да готви!    Peace
Двамата бачкат,двамата готвят!

А че Брук много ги "уважава" нейните мъжове,спор няма!   Joy
Затова и все се натискат за "уважението " й...

# 101
Какви са тез непознати думи за Фена, дай линк със значенията им  Crazy
Стига с този Фен,не гльодаш ли,че аз съм господин Форестър Crazy
Или искаш всеки път да ти изброявам всичките 69 ника,които смени,понеже едно време ми ги броеше!
А относно изказването ти за "чалгата",таз фльорца на аватара ти не е ли гюбекчийката Шакира,която е пътеводната светлина на азис!

# 102
И не се срамуваш да го заявиш така публично Joy Joy
Аз обаче не съм виждАл Джуката за толкоз година да я дадоха да готви на своя кон Рич или на глупавите си и грозни деца Crazy

Че кое е срамното на това, че любовта на мъжа минава през стомаха  Crazy
тУЙ имах предвид  Crazy
Аз за това съм и такава видна готвачка  Joy Joy Joy

Ами ние не сме твърдяли никога, че Тейлърита е готвачка  Naughty
И не сме имали претенции да е  Naughty
Тя си има други очевАдни достойнства  Flutter
Просто ти каза, че ВСЯКА жена трябвало да готви, за тУЙ те питахме, кога аджАба твоята любимка е сготвила нещо, пък било то и сандвич. И ако любовта на мъжа минава през стомаха, тя Брукасита милинката все сама щеше да си ходи  hahaha hahaha hahaha

# 103
И ако любовта на мъжа минава през стомаха, тя Брукасита милинката все сама щеше да си ходи  hahaha hahaha hahaha
Такава жена никогиш не може да си ходи сама,дори и да иска Crazy

# 104
Какви са тез непознати думи за Фена, дай линк със значенията им  Crazy
Стига с този Фен,не гльодаш ли,че аз съм господин Форестър Crazy
Или искаш всеки път да ти изброявам всичките 69 ника,които смени,понеже едно време ми ги броеше!
А относно изказването ти за "чалгата",таз фльорца на аватара ти не е ли гюбекчийката Шакира,която е пътеводната светлина на азис!

Някак си не върви да се обръщам с г-н Форестър четейки простотиите и бисерите ти, но щом държиш , може и без обръщение, ти ще си знаеш  Mr. Green

А за Шакира си много назад с инфото, вземи се ограмоти малко  Crazy Не ти е простено обаче, само защото слушаш чалгарии  и Емилия, най-голямата мУтреса сред съсловието им  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт