"Дързост и красота": тема 57 -"Че как да ти дам, га ма Стефка гльода от там"

• 36 556
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Аааа,специално за краси.мира кратък разказ за сериите по ZDF./Че Неннка пак я няма/за кой ли път,явно пак си е качила тарифата Mr. Green/
Твойта любима Уличница живее не с някой друг,а с Рики Sick Sick Парцалана Sick
И му натресла чуждо бебе на дърти години,а то бебето не е и изцяло нейно,а на Брук,ама изглежда,че Пандизчийката държи да си го гльода.Добре,че Брук е благородна и милостива и й отпуска детето от съжаление Mr. Green Оная пък се пука от яд Crazy
Та питам аз вас "моралистките" коя всъщност не е спала само със свещеника Whistling
Но пък ти всеки път я оправдаваш  и все казваш "до тук не виждам нищо лошо да е направила" Crazy Какво ли ще бъде оправданието за Рики пък и това,че му се натяга с чуждо беби Crazy Абсолютна Уличница,само че с претенции за "монахиня".Много ги "обичам" такива #2gunfire
А и да кажа,че е още по-грозна,доколкото е възможно в нейния случай,тъй като тя винаги е била грозна на макс Crazy
И где бегАха всички останали "Фенки" на Уличницата,скриха се нещо,май ги е срам.

# 586
Цитат
Но пък ти всеки път я оправдаваш  и все казваш "до тук не виждам нищо лошо да е направила" Crazy Какво ли ще бъде оправданието за Рики пък и това,че му се натяга с чуждо беби

Е,не ми се иска да коментирам нещо предстоящо...ама като няма нищо интересно сега...
Определено не е скочила от едното легло с идеята след 5 минути да се намърда в следващото, както прави баба Бруки...  Mr. Green
А и това дете,дето толкова ти боде очите,не е ли всъщност братче на Рик?
Та не разбирам кое му  е чуждото!То си е от семейството...    Joy 
А "благородната и милостива " баба Брук изобщо не би трябвало да има думата за детето.
Поинтересувай се малко от донорството и ин-витрото!   Peace

# 587
Определено не е скочила от едното легло с идеята след 5 минути да се намърда в следващото, както прави баба Бруки...  Mr. Green
Този път каква теория ми развиваш Whistling
Че ако спи с 69 мъже/и то все роднини/ама не след 5 мин,а може би след 6,тогава е простено ли?? Whistling
Освен тУЙ мисля,че твойта Уличница много по-бързо смени мъжете от Брук!!!!!За 1 година спи с Рич,Торн,Ничо и Рики,че и дете ражда!!!!!!!!
Че и 2 сватби иска да прави.Нищо че едната се провали не по нейно желание.Отделно дето е спала с непознати мъже,га беше Пиянде!!!!Нещо,което Брук никогиш не е правила!!!!Ама този факт се пренебрегва от "моралистките"
Нямам нищо против да се правите на моралистки и да защивате някой от персонажите,ама сте объркАли персонажа ми се струва Whistling
Необективна си както винаги!

# 588
Този път каква теория ми развиваш Whistling

Ами ,заряза Ричу в Австралията,и в момента ,в който слезе от самолета ,хукна да гони полугола Ничу по спалните...И ако трябва да е съвсем в твоя стил,дет се вика ,още мирише на единия мъж,а вече яхва следващия... Twisted Evil    Те това е автентична проституция!   Peace

# 589
Отново не си обективна и изключително неподходящо сравнение.И всички вие знаете,че не може да се прави сравнение с проституцията на вашта Уличница,защото просто БРУК НЕ СПА С НИЧО ТОГАВА.Да,качи се върху него и само това.Нищо не правиха.
Ако за вас няма разлика между секс и липса на такъв,проблемът не е в моя телевизор Naughty

# 590
Цитат
защото просто БРУК НЕ СПА С НИЧО ТОГАВА.

Защото Ничу й би шута....     Joy Joy Не че тя нямаше ламтежи ....   Twisted Evil   
Брей,да не повярваш,как се удържа Ничу ,при напора на такава "красавица"?!    newsm78

# 591
СуперГеорги, така се оказа, да  - Мистериозния предател на Форестърови се оказа не друг, а Рик - достоен син на майка си. Причината да го направи е, че иска шефско място в Джаки М, защото му е писнало все да е в сянката на Рич и е чувства обиден, че Ерик му е дал титла без съдържание, докато Рич е този с властта. Другата причина да го направи е Стефи - иска да я назначи в Джаки М и там на спокойствие да се обичат без да трябва да се крият. Стефи обаче никак не е очарована от откритието, че Рик е обезсмислил месеци труд на Рич и Ерик над моделите. Брук отиде да разпитва Ник да й каже кой е предателя, но той не й каза, а я посъветва да не рови много за нейно собствено добро. Ах, с нетърпение чакам да видя физиономията на Брук, когато разбере, че собствения й син е предателя. И реакцията на Стефани, разбира се, която едва ли ще пропусне възможността да метне някое и друго коментарче към майка му  Joy

Честит 3-ти март  Grinning

О, а почакай да видиш какво ще стане и по-натам! ББ: Някой сериозно ще започне да заплашва Рик, взривявайки колата му и подпалвайки входа на къщата му. Всички ще си мислят, че това е Ридж, но в крайна сметка ще се окаже, че е Томас. Именно това, наред със смъртта на Фийби, ще сближи много Ридж и Тейлър, и двамата най-накрая ще се преоткрият отново след толкова време! Жалко, че накрая пак ще се разделят заради Брук. ooooh!

Честит трети март и от мен! baloni

# 592
Аз като ви казвам,че Брук е едни паразит, който и Райд не го лови, какво остава за простосмъртните мъже в ДиК  Mr. Green Тя никне навсякъде, където види, че някой мъж може да е с друга жена, а не с нея  Mr. Green  ooooh!

Честит национален празник!  bg

# 593
Цитат
защото просто БРУК НЕ СПА С НИЧО ТОГАВА.
Защото Ничу й би шута....     Joy Joy Не че тя нямаше ламтежи ....   Twisted Evil   
Брей,да не повярваш,как се удържа Ничу ,при напора на такава "красавица"?!    newsm78
Важен е крайният резултат.Спа ли Брук с Ничо тогава-НЕ.Всичко останало е чиста проба злобеене!
Спа ли за отрицателно време Джуката с всички от семейството + непознати мъже,га беше Изтъкнато Пиянде-спа!Точка!

# 594
Най-гледания сериал в ефира на БНТ се завръща в най-желания час за всички негови фенове...
Гледайте от 1.3.2010 Дързост и красота от 19.45 .От понеделник до петък епизодите които се излъчват от 10.15 по БНТ,ще се повтарят вечер по БНТ СЕВЕР,МОРЕ,ПИРИН И ПЛОВДИВ

# 595
Най-гледания сериал в ефира на БНТ се завръща в най-желания час за всички негови фенове...
Гледайте от 1.3.2010 Дързост и красота от 19.45 .От понеделник до петък епизодите които се излъчват от 10.15 по БНТ,ще се повтарят вечер по БНТ СЕВЕР,МОРЕ,ПИРИН И ПЛОВДИВ

Това вече го коментирах Naughty
макар че конкретно БНТ Север е много недоизмислено Sick
БНТ Север включва Русе и Търново Sick
Те ги изкараха големи мегаполиси тези градчета,щом според тях Северна България се състои само от Русе и Търново Sick

# 596
Аааа,специално за краси.мира кратък разказ за сериите по ZDF./Че Неннка пак я няма/за кой ли път,явно пак си е качила тарифата Mr. Green/

Ще ме извиняваш, но днес е празник  bg
А Неннка по празници и посряд нощите работи на двойна тарифа  Crazy

Какво ли ще бъде оправданието за Рики пък и това,че му се натяга с чуждо беби Crazy Абсолютна Уличница

Ааа, тУЙ за тикането на чуждо бебе в ръцете на н-брой мъжове според нуждите вЕрно е постъпка на уличница, ама на една друга русолява уличница  Mr. Green

И всички вие знаете,че не може да се прави сравнение с проституцията на вашта Уличница,защото просто БРУК НЕ СПА С НИЧО ТОГАВА.Да,качи се върху него и само това.Нищо не правиха.

Тя Краси ти го е рекла, ама хайде и аз Crazy
Брукасита не спа с НичУ, не щото й липсваше мерак (то на нея кога ли й е липсвало мерак за плътски удоволствия  Crazy), а защото беше наритана тъй грозно от НичУ, че вместо да получи секс, се прибра дома саминка да ближе рани от ритника в дупИтУ  Crazy

# 597
Здравейте!!!И аз съм донякъде фенка на сериала,но сина ми не ме оставя много много да го гледам.Четох белите букви и нещо не ми стана ясно newsm78Сега Рик е с Фийби нали?Та кога умира и идва Стефи и  как умира Фийби?Ако не съм разбрала нещо извинете ме Embarassed

# 598
Здравейте!!!И аз съм донякъде фенка на сериала,но сина ми не ме оставя много много да го гледам.Четох белите букви и нещо не ми стана ясно newsm78Сега Рик е с Фийби нали?Та кога умира и идва Стефи и  как умира Фийби?Ако не съм разбрала нещо извинете ме Embarassed
Оо,това е в необозримото бъдеще все още.
Фийби ще умре при катастрофа...

# 599
Че не ми се цитира,ама не Ничо е наритал Брук,а тя си тръгна заради онзи Крокодил,дето я напъди.Както вече неведнъж казах,Ничо после отиде и си призна,че винаги я е обичал.Ама къде ти "хора",които по правило следят избирателно събитията,да отчетат този НЕОСПОРИМ факт!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт