"Дързост и красота": тема 57 -"Че как да ти дам, га ма Стефка гльода от там"

• 36 504
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
Малко е тъпо първоначално да изкарват Рик много възрастен, но героят му все да се занимава с колежански гаджосвания вместо да създаде сериозно семейство. Нито едно от децата на Брук още няма свое дете. Явно за да не започне да изглежда тя много стара в очите на зрителите.

# 706
ВАНКО 2, прав си по отношение на това с внуците на Брук. И аз си мисля, че постоянно й ги 'убиват' за да не попадне тя в графата 'баби' на сериала, защото тогава вече ще е още по-голям резил да се разхожда по еротично бельо из офисите, а и да изкушава обвързаните мъже. tooth Имаме си и нов пресен пример по темата- съвсем наскоро, сурогатната майка, която трябваше да роди детето на Бриджет, го загуби, с което Брук отново се размина с това да стане баба.
А във връзка с 'разхождането по еротично бельо из офисите', виждали ли сте това: http://www.youtube.com/watch?v=trW8MKa3I2k&feature=PlayList& … om=PL&index=1 tooth

# 707
  • somewhere near the sea

Помните ли тази шеметна жена
А тук Торн е много смешен
Това е Стефи:
И накрая

Какви са ви предложенията за заглавие на нова тема?

# 708
Твойта "приятелка" краси.мира е по тортите,"незнам" защо го казваш на Неннка.
Колега,освен най-доброто образование,разбираш и от политика.Възхитен съм  bouquet  bouquet

Да кажа за клипчето,че джуката нивга няма да извади такова краченце и кръстче като на Брук Naughty

# 709
 Joy Joy Joy

Абе, Георги, от къде го извади това клипче - Брук пак се изложи уникално  hahaha Не й е за пръв път да демонстрира сексуалност пред грешния човек. Срамота е за годините й да се държи като разгонена тинейджърка, все едно не се е натаковала на младини и сега наваксва Joy Е това е просто, баба Брук винаги е залагала на слабите ангели на мъжете покрай себе си и на сексуалния аспект на отношенията  Joy

# 710
Е това е просто, Брук винаги е залагала на слабите ангели на мъжете покрай себе си и на сексуалния аспект на отношенията  Joy
Което най-много дразни всяка жена Naughty
На мен ми е ясно,че затУЙ сте против нея Crazy
А мъжете винаги ще кажат,че Брук е красавицата Naughty Naughty

# 711
Не харесвам леките жени, които гледат да изпъкнат със секс, а не с интелект Simple Smile
Имаме съвършено различен морал с екранната героиня, затова не я харесвам Simple Smile
Ама тази тема сме я обсъждали многократно, та няма смисъл пак да започваме.
За непретенциозни мъже, които търсят единствено секс - котира се.
Но за сериозна връзка, създаване на семейство, отглеждане на деца заедно, и т.н. - не се вписва в този образ.

# 712
Да кажа за клипчето,че джуката нивга няма да извади такова краченце и кръстче като на Брук Naughty

Не отричам, че Брук има едно наистина изваяно тяло, но това не значи, че и Тейлър няма същото. Тя просто не го разкарва полуголо насам-натам в опита си да съблазнява с него мъжете, били те женени или сгодени. Smile И въпреки всичко, ние неведнъж сме му се наслаждавали и ще му се наслаждаваме и в бъдеще. Ето например това клипче: http://www.youtube.com/watch?v=_O_vZFqOgZM&feature=related В стаята си, в леглото си, със съпруга си... нищо пошло!

Аз пък напоследък взех да се замислям над идеята да издиря и да ви припомня някои от най-интересните моменти от сериала през годините му на екран. Все пак, на 23 март сериалът навършва 23 години в ефир, и това може би трябва да се отпразнува някак от феновете. А защо не чрез едно малко припомняне на някои от най-запомнящите се моменти от него. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 20:26 от SuperGeorgi

# 713
Твойта "приятелка" краси.мира е по тортите,"незнам" защо го казваш на Неннка.
Колега,освен най-доброто образование,разбираш и от политика.Възхитен съм  bouquet  bouquet

Нищо не разбрах, за какви торти става въпрос, какви 5 лева, какви Ненки?  newsm78 Сигурно е минал Вълка пак, но в замяна на това има два еднакви поста на Марси  Grinning

Цитат
А мъжете винаги ще кажат,че Брук е красавицата

Пробвай пак. Има още двама истински мъже в темата, допитай се  Mr. Green

# 714
Joy Joy Joy

Абе, Георги, от къде го извади това клипче - Брук пак се изложи уникално  hahaha....

И аз много се смях  Joy Joy
А след това първо клипче , следват и други инересни ... Брук яде шамари на поразия ... от доня Стефуня  Laughing
Голям майтап  hahaha

Нищо не разбрах, за какви торти става въпрос, какви 5 лева, какви Ненки?  newsm78 Сигурно е минал Вълка пак, но в замяна на това има два еднакви поста на Марси  Grinning

Позна , позна  Laughing

# 715
на 23 март сериалът навършва 23 години в ефир, и това може би трябва да се отпразнува някак от феновете. А защо не чрез едно малко припомняне на някои от най-запомнящите се моменти от него. Rolling Eyes
А защо не чрез среща на феновете на Брук обаче Mr. Green

Коментар по едно предишно мнение.
Брук може да  парадира с тялото си,но коя жена/и мъж дори/не го прави това,га има съвършено тяло питам аз вас!!!!!!
Освен тУЙ тя е изтъкнат химик,както знаете!Не е някоя простакела,както искате да я изкарате!
И би тряяло да сте разбрали отдавна,че интелекта/ако под това разбирате образованието/няма нищо общо с това дали някоя ви се чини "курва" или не!
Така че мисля,че Брук е изпъкнала и със секс,и с интелект!
Човек трябва да бъде обективен!

# 716

Така че мисля,че Брук е изпъкнала и със секс,и с интелект!

и с още нещо...викат му леко поведение или по народному курвалък  Mr. Green

# 717
Щеше да е по-хубаво, ако бяха развили Брук като химик и интелигентна жена, а не като недотакована тинейджърка, която постоянно се размахва по бельо да съблазнява де що има мъже и жени наоколо (Стефани и Тейлър).
Георги, Тейлър има много хубаво тяло, но понеже е порядъчна жена, не го показва по бельо толкова често  Wink

# 718
Щеше да е по-хубаво, ако бяха развили Брук като химик и интелигентна жена, а не като недотакована тинейджърка, която постоянно се размахва по бельо да съблазнява де що има мъже и жени наоколо (Стефани и Тейлър).
Георги, Тейлър има много хубаво тяло, но понеже е порядъчна жена, не го показва по бельо толкова често  Wink

И няма как Фена да го види и да му се възхити, както подобава  Mr. Green

# 719
за 69 път казвам,че няма човек,който да има съвършено тяло като Брук и да не го ползува за най-различни цели!/като не визирам само пляскане/!Вие много добре го знаете това!
Сега пък Брук сваляла стефани и джуката хахахха
Всички знаем,че Стефка е изтъкната лесбийка в Америка!!!!!!!
Тези сцени с Брук и Дончето си ги проси сама,за да си оплакне окото!
А оная не се съблича,щото има безбрежен задник!
И кръста й ми иде малко едър.За главата да не говорим-глобус Joy

Общи условия

Активация на акаунт