Звездни компромати - 57 част

• 66 978
  • 764
  •   1
Отговори
# 60
Мерилин Монро пред обектива на Лорънс Шилър:
http://www.foxnews.com/images/286362/0_26_marilynmonroe_exhibit7.jpg

Големи гърди, пищна фигура (в никакъв случай не влагам смисъл на дебела), платинено руса, устни оцветени в ярко червено, изкуствени мигли...
Мисля, че за времето си наистина е била една от най-красивите жени.
Сега стандартите за красота са други.

# 61
  • Пловдив

Именно. Вкусът се променя, дори и на един човек. Неща и хора, които са ми харесвали преди години сега не ми харесват толкова много и обратното - тези, които не съм ги смятала за хубави сега изведнъж ми се виждат красиви  Laughing
В тази класация лично мен ме учудва, че Джак Никълсън е на толкова предна позиция - много го харесвам, чаровен, талантлив, страхотен като излъчване, но в никакъв случай не е красавец. Също и Жан Пол Белмондо. Докато Ален Делон например е на много по-задна позиция. А Вивиан Лий изобщо отсъства, въпреки че за мен е една от най-красивите жени. Но ... така е, мненията и класациите се създават от хора и са субективни Simple Smile

# 62
  • UK
Класацията изобщо не е за красота, а за сексапил. Simple Smile

# 63
  • Пловдив
Е, те общо взето вървят ръка за ръка Simple Smile

# 64
  • UK
Хмм, не мисля така. Simple Smile

# 65
За мен ето тази жена е истински красива Hug

# 66
  • Пловдив
Общо взето, но не винаги  Simple Smile

Наss, тъкмо си мислех, че за много хора е много красива, но мен Марлен Дитрих никога не ми е харесвала. Не знам защо  Thinking

# 67
В. Бекъм и Джей Ло - Виктория не била клющава, носила същия рамер като Джей Ло  Mr. Green

И двете са много хубави на тези снимки. Черно и бяло.
Красиви са.

# 68
  • София
Мерилин Монро пред обектива на Лорънс Шилър:
http://www.foxnews.com/images/286362/0_26_marilynmonroe_exhibit7.jpg
Мисля, че за времето си наистина е била една от най-красивите жени.
Според мен Монро е всичко друго, но не и красива. Имала е чар, имала е излъчване, добре се е пласирала сред мъжкото съсловие, но не смятам, че е красива. Още повече, че като актриса за мен е далеч от самороден талант  Mr. Green Лично мнение  Peace По онова време е имало наистина големи красавици-актриси, уви, може би с по-скромни възможности от друго естество  Wink

Бритни Спиърс
Мадона
Тейлър Лаутнър  Heart Eyes одъртях, но продължавам да си падам по агнешко  Blush

# 69
  • UK
Красотата се свързва най вече с хубаво лице, сексапила - с хубаво тяло - двете обикновено се срещат заедно, но също така са и строго различни - има красиви жени и мъже с прекрасни тема, които просто не са сексапилни - те са просто красиви, както и има такива, които никога не би нарекъл "красиви", но те са просто ходещ секс (без това да ги прави евтини, разбира се). Например Кийра Найтли е прелестна, но не бих казала, че е особено сексапилна. То е страшно субективно, разбира се, за мен в момента най красивата жена и най сексапилната е Клаудия Блек - австралийска актриса, която май само аз намирам за перфектна - има гърбав нос и изобщо няма нищо общо с типа жени, които намирам за красиви иначе. Wink Дженифър Морисън също е красива, като кукла е, със съответно страхотното тяло, но не е сексапилна, поне не това, което аз свързвам с думата. Simple Smile Ума Търман пък е другия вариант - макар че аз много я харесвам и в лице, тя е страшно секси, но не много хора я намират за красива. Simple Smile Иначе за Джак Никълсън например съм съгласна - страхотен актьор е, но нищо общо със секси, нито с красив. Том Круз също се чудя как е попаднал там - трябва да има някаква ръстова граница в подобен тип класации, примерно да не допускат мъже под 1.45... Wink

# 70
  • UK
Това, което Мадона е направила с лицето си, е ужасно. Като карикатура.

# 71
Аз също намирам разлика между красив и сексапилен. Да понякога едното е тясно свързано с другото... Мерилин Монро за мен е сексапилна. Красива за моя вкус- не особено. Красавица от средата на миналия век за мен е Грета Гарбо. Но намирам хубостта и за по- студена и не лъха секс.

Опитвам се да се сетя за някоя съвременна актриса, която да намирам за сексапилна и красива, само Азия Ардженто ми излиза в момента.

# 72
# 73
  • Пазарджик/Лондон
Само не разбирам защо Меган Фокс не е в класацията, или аз нещо не съм догледала newsm78.

# 74
  • UK
Щото е куха бездарница, набедена за секссимвол. Simple Smile Нейната сексапилност е от евтиния тип, може би просто не са търсели това като ефект в класацията. Wink

Общи условия

Активация на акаунт